autorske teme

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
Dodjem na forum i smorim se od tema koje su na fazon kopiran txt nekog sajta, ostavljen link...I ono uopstena i debilna prica teme...Cak i zanimljiva tema ne moze biti primamljiva na taj nacin, alooo eeee?! Inspirisalo te-napisi par recenica, nemoj kao papagaj... Ovo vazi za sve potforume, izuzev politike ili eventulano kulinarstva(mozda jos nesto, ali trenutno mi ne pada na um...) Za LJIS ta varijanta teme-ravno robijanju od par godina...Gde ide ovaj sexy svet? Ljubav? Curac & palac
Sta mislite o tome?

ide kao i uvek, u pravcu severa i smeru vetra koji duva :>P
sex vise nije tabu tema, pa eto moze da se prica o tome.
sto se ljubavi tice, to se vise svodi na kompatibilnost i traje dokle
god jedna strana popusta. u principu, samo neostvarene
ljubavi su romanticne.
nije to tema, tema su copy/paste tekstovi koji se postavljaju kao tema, bez imalo truda da tekst bude autorski, nevezano o cemu je rec

tnije to tema, tema su copy/paste tekstovi koji se postavljaju kao tema, bez imalo truda da tekst bude autorski, nevezano o cemu je rec
Pa to nije tema ovog PDF-a. Odgovio sam ti na pitanje koje si jasno postavila. Sto se tice postavljanja tema,
copy paste su vesti. Naravno, teze je nesto osmisliti. To ovde ide uglavnom na blogove.

Dodjem na forum i smorim se od tema koje su na fazon kopiran txt nekog sajta, ostavljen link...I ono uopstena i debilna prica teme...Cak i zanimljiva tema ne moze biti primamljiva na taj nacin, alooo eeee?! Inspirisalo te-napisi par recenica, nemoj kao papagaj... Ovo vazi za sve potforume, izuzev politike ili eventulano kulinarstva(mozda jos nesto, ali trenutno mi ne pada na um...) Za LJIS ta varijanta teme-ravno robijanju od par godina...Gde ide ovaj sexy svet? Ljubav? Curac & palac
Sta mislite o tome?
Reklame koje su na forumu se naplaćuju prema broju klikova, otvorenih stranica.. itd...
I onda administracija forsira kvantitet, a ne kvalitet...
Hiperprodukcija..
I ovde važi da " Sex prodaje sve "...

Pa to nije tema ovog PDF-a. Odgovio sam ti na pitanje koje si jasno postavila. Sto se tice postavljanja tema,
copy paste su vesti. Naravno, teze je nesto osmisliti. To ovde ide uglavnom na blogove.
nije uopste nista teze osmisliti autorski tekst i pitanje. Ako covek iole ima inspiracije, kapaciteta...itd da ne bude da vredjam..teze je guglati, traziti adekvatan izvor i onda zalepiti link...Tesko je to, jer nema niti fond reci, niti vokabular/najludje je sto to ni nije neophodno i takve vise cenim/ Ok to za ,,intelektualnu elitu" ne vazi...

Reklame koje su na forumu se naplaćuju prema broju klikova, otvorenih stranica.. itd...
I onda administracija forsira kvantitet, a ne kvalitet...
Hiperprodukcija..
I ovde važi da " Sex prodaje sve "...
to znamo svi, nije neki apokalipticni momenat...Nego, kasne...Trebali su do sad da upakuju vest i link u autorsku temu minimum, ako zele odgovore i klikove brzo. Ne znam statistiku foruma i dalje bih se zaklela da autorske teme vode!

Sta mislite o tome?
Podržavam apel da ljudi otvaraju što više autorskih tema, što je i inače slučaj na LJiSu

Podržavam apel da ljudi otvaraju što više autorskih tema, što je i inače slučaj na LJiSu
kada bi modovi i admini to skontali, bilo bi to bericetnije od nekih tema koje cak i modovi i admini neki postavljaju. onako radi reda...To i retrdu jasno da je po zadatku afirmacije korisnika tj nalogu administracije..Nego takve teme c/p nemaju mnogo komentara, imaju nesto poseta na full i to opada za par sati-dan-dva

Већина чланова форума су породични, пословни људи који на форум гледају као забаву, а не као место где ће потрошити своје драгоцено време.

ok i kakve veze ima i to sa koncepcijom tj nacinom postvaljanja raznih tema?
Pa, nije nam do razmišljanja šta bi ste vi rekli o nekim našim dumanjima..
Čitamo forum kao novine, a ne bi da budemo pametni.

Pametni imaju šta da pitaju i da pametuju...mi više volimo da čitamo, manje da pišemo i najmanje da mislimo.. :D

Sve ima veze... Ima ovde puno tema sa jednim ili par postova... Treba pogoditi interesovanje građana, pa osmislti temu da je upitna.. paa svašta nešto..

Pa, nije nam do razmišljanja šta bi ste vi rekli o nekim našim dumanjima..
Čitamo forum kao novine, a ne bi da budemo pametni.

Pametni imaju šta da pitaju i da pametuju...mi više volimo da čitamo, manje da pišemo i najmanje da mislimo.. :D

Sve ima veze... Ima ovde puno tema sa jednim ili par postova... Treba pogoditi interesovanje građana, pa osmislti temu da je upitna.. paa svašta nešto..
ne licitiram sa interesovanjima drugih korisnika, mene sta zanima ili kopka-otvorim temu, zelim da cujem misljenje tih imaginarnih ljudi, net likova, nekoga ko je neverziran u moj privatni zivot ili jeste u meri kojoj ja zelim da otkrijem...Nije neophodno da se slozimo. ali je pozeljno da se iznese licno misljenje-ako ga ima...

ne licitiram sa interesovanjima drugih korisnika, mene sta zanima ili kopka-otvorim temu, zelim da cujem misljenje tih imaginarnih ljudi, net likova, nekoga ko je neverziran u moj privatni zivot ili jeste u meri kojoj ja zelim da otkrijem...Nije neophodno da se slozimo. ali je pozeljno da se iznese licno misljenje-ako ga ima...
Ja još čitam šta su drugi pitali i mislili... :)

Ko je veći radoznalac ? :) .

O nekome, ja lakše steknem utisak na osnovu onoga šta pita... :D

Sta mislite o tome?
Šta je za tebe primer zanimljive teme na LJIS? 🤔

Da bas cudno? A da nije zato sto je gomila tema zabranjena ili se ne svidja odredjenoj grupi ljudi?
Ko ce da se zajebava pisuci nesto sto bi mu obrisali, jer je bas on to napisao, a ne neko normalan? :)
Forum i ne sluzi vise za diskutovanje, nego kopiranje tvitera, posto je najveci broj "IT strucnjaka" na twiteru i drugim chat destinacijama....

Da bas cudno? A da nije zato sto je gomila tema zabranjena ili se ne svidja odredjenoj grupi ljudi?
Ko ce da se zajebava pisuci nesto sto bi mu obrisali, jer je bas on to napisao, a ne neko normalan? :)
Forum i ne sluzi vise za diskutovanje, nego kopiranje tvitera, posto je najveci broj "IT strucnjaka" na twiteru i drugim chat destinacijama....
Stvari dosade, izgubi se inspiracija, energija usahne.. tu mislim na modove i stare članove. Jeste neka kratka dopuna energije unaprediti članstvo (na primer u modove), ali pravo osveženje je u novim ljudima novim idejama i zato je prihvaćanje novih jako važno..
Ali se to skoro nikada i nigde ne dešava..
Trenira se strogoća sa novima.... u konfliktu sa starima, koji su jel'te zaslužni...
Pričam uopšteno.. ne samo za Krstaricu...

Back