- Poruka
- 4.347
Eto, Bata Sergej versus Bata Andrej?! 
Nikako ne volim Sergeja, ali da ima mooda, to ima. Slazete li se?
_nobody_

_nobody_
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da mu je ovo bila losa ideja , cak i protivnici Vucica ce traziti dlaku u jajetu .
pogledala sam snimak ispred studentskog doma, umesto da se obrati studentima na protestu on krenuo u studentsku menzu i maltretira studente: "Izlazite napolje!! Izlazite napolje!!"
Onda gleda na prozore i govori im da sidju
strasno
pogledala sam snimak ispred studentskog doma, umesto da se obrati studentima na protestu on krenuo u studentsku menzu i maltretira studente: "Izlazite napolje!! Izlazite napolje!!"
strasno
Malo je improvizovao! Inace sve radi po P,S., osvajanja medijske paznje. Ima napisano dosta o tome.U pocetku moras prvo da se nametnes .pa makar pravio i neki skandal,obelodanis neke brljotine ,hvala bogu ovi ih imaju na tone a kasnije se uozbiljis. Moguce je da mu neko i pomaze oko strategije ,mada je on profesionalni glumac koji zna da izazove emocije, Svi politicari su pomalo glumci.. Vucic je los on ima one predugacke melodramske pauze ,uzdisanja ,tup naprednbjacki pogled.
серГЕЈ вероватно мисли да не треба да уче и да завршавају студије јер он то није урадио .можда погледам снимак , нисам гледалаpogledala sam snimak ispred studentskog doma, umesto da se obrati studentima na protestu on krenuo u studentsku menzu i maltretira studente: "Izlazite napolje!! Izlazite napolje!!" Onda gleda na prozore i govori im da sidju strasno
ja mislim da on jedino sto postize je da sve vise ljudi svakim danom misli da on apsolutno nije normalan
Eto, Bata Sergej versus Bata Andrej?!
_nobody_
strasno
Slazem se sa svime sto je rekao.Inace je dobar i neiskvaren covek.neke izraze,za koje se ljudi ljute sto izgovara,pa ne moze se uvek nesto reci o nekom ulepsanim recima,vec onim koji i jesu.protiv snobova sto prica cak uopste ne treba da trazi neke reci da ih ne uvredi,jer takvi kao sto ih je spomenuo su mnogo gori od tih sinonima koji su im izreceni.
серГЕЈ вероватно мисли да не треба да уче и да завршавају студије јер он то није урадио .можда погледам снимак , нисам гледала
- - - - - - - - - -
пс одгледала сам свега 50 секунди , за више нема потребе ..клонирана верзија Чеде прашка ..хиљаду питања ..класична глума и то веома лоша ..
Svakog dana Trifunovići mi se sve više sviđaju.![]()
кад су стигли ватрогасци?Sergej Trifunović ZAPALIO Novi Sad
A sto ga ne voles?
Jel glup ili ruzan..o cemu ti pricas?
Znao sam da mu je ovo bila losa ideja , cak i protivnici Vucica ce traziti dlaku u jajetu .
Seti se Sase Jankovica nije bio za lidera.Radulovic nema harizmu.Ovi drugi svi potroseni sa po par sansi koje su upropastili, Tih kojima se on ne dopada i onako uvek glasaju za one iz Bosne ovaj racuna na gradjansku srednju klasu po vecim gradovima.Srbije. Pretpostavka je da onaj iz sela i ne zna za njega,mozda neko i zna.