[Autorska Tema] Sergej Trifunović ZAPALIO Novi Sad

pogledala sam snimak ispred studentskog doma, umesto da se obrati studentima na protestu on krenuo u studentsku menzu i maltretira studente: "Izlazite napolje!! Izlazite napolje!!"
Onda gleda na prozore i govori im da sidju

strasno

Lood je, nije bazdaren, nema zadrsku/rucnu, nema nikakvo strpljenje... Drogira se. EGO mu skroz astabilan. Ali ima yayca (da li zbog svega ispred pomenutog, ili ne, ko ce ga znati?). :ok:

_nobody_

pogledala sam snimak ispred studentskog doma, umesto da se obrati studentima na protestu on krenuo u studentsku menzu i maltretira studente: "Izlazite napolje!! Izlazite napolje!!"
Onda gleda na prozore i govori im da sidju

strasno

Malo je improvizovao! Inace sve radi po P,S., osvajanja medijske paznje. Ima napisano dosta o tome.U pocetku moras prvo da se nametnes .pa makar pravio i neki skandal,obelodanis neke brljotine ,hvala bogu ovi ih imaju na tone a kasnije se uozbiljis. Moguce je da mu neko i pomaze oko strategije ,mada je on profesionalni glumac koji zna da izazove emocije, Svi politicari su pomalo glumci.. Vucic je los on ima one predugacke melodramske pauze ,uzdisanja ,tup naprednbjacki pogled.

Malo je improvizovao! Inace sve radi po P,S., osvajanja medijske paznje. Ima napisano dosta o tome.U pocetku moras prvo da se nametnes .pa makar pravio i neki skandal,obelodanis neke brljotine ,hvala bogu ovi ih imaju na tone a kasnije se uozbiljis. Moguce je da mu neko i pomaze oko strategije ,mada je on profesionalni glumac koji zna da izazove emocije, Svi politicari su pomalo glumci.. Vucic je los on ima one predugacke melodramske pauze ,uzdisanja ,tup naprednbjacki pogled.

ja mislim da on jedino sto postize je da sve vise ljudi svakim danom misli da on apsolutno nije normalan

pogledala sam snimak ispred studentskog doma, umesto da se obrati studentima na protestu on krenuo u studentsku menzu i maltretira studente: "Izlazite napolje!! Izlazite napolje!!" Onda gleda na prozore i govori im da sidju strasno
серГЕЈ вероватно мисли да не треба да уче и да завршавају студије јер он то није урадио .можда погледам снимак , нисам гледала

- - - - - - - - - -

пс одгледала сам свега 50 секунди , за више нема потребе ..клонирана верзија Чеде прашка ..хиљаду питања ..класична глума и то веома лоша ..

ja mislim da on jedino sto postize je da sve vise ljudi svakim danom misli da on apsolutno nije normalan

Seti se Sase Jankovica nije bio za lidera.Radulovic nema harizmu.Ovi drugi svi potroseni sa po par sansi koje su upropastili, Tih kojima se on ne dopada i onako uvek glasaju za one iz Bosne ovaj racuna na gradjansku srednju klasu po vecim gradovima.Srbije. Pretpostavka je da onaj iz sela i ne zna za njega,mozda neko i zna.

Eto, Bata Sergej versus Bata Andrej?! :per:

Nikako ne volim Sergeja, ali da ima mooda, to ima. Slazete li se? :whistling:

_nobody_

Slazem se sa svime sto je rekao.Inace je dobar i neiskvaren covek.neke izraze,za koje se ljudi ljute sto izgovara,pa ne moze se uvek nesto reci o nekom ulepsanim recima,vec onim koji i jesu.protiv snobova sto prica cak uopste ne treba da trazi neke reci da ih ne uvredi,jer takvi kao sto ih je spomenuo su mnogo gori od tih sinonima koji su im izreceni.

Slazem se sa svime sto je rekao.Inace je dobar i neiskvaren covek.neke izraze,za koje se ljudi ljute sto izgovara,pa ne moze se uvek nesto reci o nekom ulepsanim recima,vec onim koji i jesu.protiv snobova sto prica cak uopste ne treba da trazi neke reci da ih ne uvredi,jer takvi kao sto ih je spomenuo su mnogo gori od tih sinonima koji su im izreceni.

Zato i kazem. Nalepila mu ova UDBA-SNS goveda etiketu narodni neprijatelj i izdajnik. A on, cova, govori vrlo objektivno (barem po mom subjektivnom (pleonazam) shvatanju Realnosti). :ok:

_nobody_

серГЕЈ вероватно мисли да не треба да уче и да завршавају студије јер он то није урадио .можда погледам снимак , нисам гледала

- - - - - - - - - -

пс одгледала сам свега 50 секунди , за више нема потребе ..клонирана верзија Чеде прашка ..хиљаду питања ..класична глума и то веома лоша ..

Ako nisi gledala ne xerendaj i drzi se pravila foruma ...pre 10 godina si bolje pisala srpski nego danas , btw

- - - - - - - - - -

Svakog dana Trifunovići mi se sve više sviđaju. :lol:

Joj , al ces na baustelu majstore , kad ti Gospodar izgubi vlast .Moraces zaraditi svoj sendvich

52553627_1007169066137454_8905685477906972672_o.jp  g

- - - - - - - - - -

Seti se Sase Jankovica nije bio za lidera.Radulovic nema harizmu.Ovi drugi svi potroseni sa po par sansi koje su upropastili, Tih kojima se on ne dopada i onako uvek glasaju za one iz Bosne ovaj racuna na gradjansku srednju klasu po vecim gradovima.Srbije. Pretpostavka je da onaj iz sela i ne zna za njega,mozda neko i zna.

Umjesto za one izBosne, vrijeme je da počnu da glasaju za Crnogorce iz Hercegovine. :lol:

Ima slaganja sa mojim mišljenjem ali mislim da je sa ovim govorom izgubio glasove nas koji smo za veću autonomiju Vojvodine.Tih glasova je bilo i do deset posto,ako ne i više ako se ne varam.Mada se slažem sa njegovim mišljenjem o Čanku.Mada je sa druge strane dobio određene simpatije nekih koji su protiv autonomije ali oni većinom ne glasaju za ovu opciju.Ima u njegovom govoru i nacionalizma što u Novom Sadu prolazi alii ne u velikoj meri kao u nekom gradu u užoj Srbiji.Imam utisak da baš najbolje ne razume Novi Sad i Vojvodinu i građansku opciju čije bi on glasove trebalo da pridobije.Nacinalističke glasove sigurno neće dobiti ili možda ali u minimalnom broju ma koliko im se ulagivao.Sve u svemu svaka čast na iskrenosti,hrabrosti i nekim dobrim idejama koje i nisu tako nove ali nekako evo već tridesetak godina ne mogu da se sprovedu u delo pošto smo u kandžama političke mafije koja se uvek lako infiltrira u vlast.A lako se infiltrira pošto nema iskrene volje za korenitim promenama bilo čega.Najbitnije je promeniti sistem i iskoreniti partokratiju..Ali to je i najteže.Pogotovo gde je veliki broj građana na državnoj sisi ili se nada da će je uhvatiti a koja im je tako draga i neće je ispustiti lako iz ruke zaradi nekakvog po njima sistema gde neće imati po njihovom mišljenju te privilegije.Jedno vrzino kolo iz kog ćemo se teško isčupati i potrebna je ogromna snaga,volja i pamet naroda da bi se izvukli iz tog vrzinog kola.Seme ovakvog sistema je posejano još u vreme Slobodana Miloševića i za ovih trideset godina se toliko razvilo da ga je teško počupati.Temelje sistema moramo ponovo iznova graditi pošto su ovi jako loši.A za to bi bilo potrebno svakom onom ko je bio u vrhu političkih aktivnosti i ko je imao bilo kakvu državnu funkciju u poslednjih tridesetak godina zakonom zabraniti da se bavi politikom ili da obavlja bilo kakvu državnu funkciju.A za to mi izgleda nemamo niti snage niti volje.

Poslednja izmena:

Back