Autorska prava

Hvala a mislim da nema sanse da mi kanal vrate dobio je dva strikea odjednom pa sam ga obrisao a umesto da sam sve video snimke ucinio privatnim i downlodovao a nisam.

Kako je bolje uplodovayi na novom kanalu video sninke sto vise to bolje?
Ili svaki dan bar po jedan video snimak?
To baš ne znam, da ti kažem. Moj kanal je mali nisam profesioanlac o tome.

Nisam još radio toga ali probaj. Kaži ako uspe:
Can I recover a deleted YouTube channel that I had before a few days ago?
=============================================================================

It is possible to recover a deleted YouTube channel if you have not created a new channel with the same name since the deletion. Here are the steps to follow:

1. Go to the YouTube website and sign in with your Google account that was previously associated with the deleted channel.
2. Click on the "Creator Studio" button in the top-right corner of the screen.
3. Select "Channel" from the left-hand menu.
4. Click on the "Recover Deleted Channel" button at the bottom of the page.
5. Enter the name of your deleted channel and click "Next."
6. If the channel is eligible for recovery, you will see a confirmation message stating that the channel has been recovered.
7. You will then be taken to the channel dashboard, where you can start managing your channel again.

Note that if you have created a new channel with the same name since the deletion, you will not be able to recover the original channel. Additionally, if you have uploaded any videos to the new channel, you will need to transfer them to the recovered channel.
A nemam ja to recover deleted channel

Nisumioni obrisali vec ja rucno namerno obrisao, znaci bije mi youtube ukinuo kanal vec sam sam ja obrisao kanal, e sad da li postoji mogucnost da se vrati?

Kolika je kazna za neovlasceno kopiranje tudjeg dela na youtubu?
Mada, opet ne razumem kako moze postojati tu autorska prava, uzeo sam knjigu i procitao, snimio moj glas i postavio na youtube.
To nije kradja autorskog dela!
Tu ni nema uopste autorskih dela trece strane...
Ajde da kupim knjigu i da je kopiram i da prodajem na ulici tudje knjige neovlasceno to je drugo...
A na youtubu ima isto milion autora audio knjiga.
Tako da ne moze biti ni kazne. Jer onaj koji podnosi krivicno delo se vodi u svojstvu i ostalih autora koji ga nisu ni ovlastili ni nista da reciprocira... Ili kako li se kaze... njihova umetnicka dela. Tj knjige.
Iz toga provazilazi da ne moze za svoje autorsko delo tj ja biti otkrivljen pocinilac krivicnog dela odnosno uplodovanja na yt knjiga u audio formatu.
Eto to je neki format sudske odbrane...
Samo ne znam kakve?

Mislim da me njegov advokat prati.
Pa mu porucujem da je' "go'a u apostrofima nedostaje slovo kroz tacku i na kraju pa da mu zena bude di-vna :mrgreen:
Ti probaj, da povratiš svoj izbrisani kanal. Videe možeš da zatvoriš ali ako češ povratiti kanal možda če subskrajberi još uvjek biti.
Traži na internetu kako da se vrati kanal ili kontakt na youtube i kaži ako ti ga mogu vratiti.

Back