Autorska prava

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Po kojem osnovu osporiti a i obrazloziti ili kako li se to kaze autorska prava?
Kako se izjasnjavati u tudjem licu i prihvatati za njih licno...
Autorskih prava ima bilo gde da se pogleda i nikom nista.
Kolike su kazne?
Da li bi ja njih mogao da tuzim zbog toga?
Jer sam nesto stavio na internet sto nije moje sto nisam ja uradio vec drugi, ja sam samo uplodovao video koji sam nasao na internetu.

Da li bih ja mogao da tuzimtoga koji me tuzi, i da sprecim dalje procesuriranje istine?
U moju korist da te ljude koje je doticni pozvao na tuzbu protiv mene d aokrenem protiv njega, jer se samo on tereti... a poziva na sudjenje i druge.
Poznata je licnost.
Ali sud je sud. Za sve isto.
Jedino me brine skandal.

Po kojem osnovu ON MENE ne sme... da tuzi zbog famo nekih... autorskih prava nepocinjenih od strane mene.
Mislim da bih ga dobio na sudu. Jer imam izvranog advokata.

Ali nije o tome rec vec o nepravdi. Nesporazumu za koji se doticni izlaze...
Ono sto je moje to je moje.
Ne njegovo.
Kako ga navesti da juri one koje treba da juri ako vec pozna one ljudi koji meni trebaju (knjizevnike) da ne saradjuje sa njima povodom moga slucaja.
Jer drugo je nekoga dobiti na sudu, a drugo je izgubiti svaku mogucnost dila sa njim (kazem dil jer namerno)

Necu mu dozvoliti da krade moje radove.
Koliko kosta sve to?
I pored miliona drugih on se uhvatio za mene, jer sam ga ucepio... pa ono sto je moje moje je nije njegovo.
Ali samim tim dobijam priliku da se istaknem u javnosti i skrenem malo paznju i na sebe.

Nemam materijala za tuzbu protiv njega.
On se koristi onim nametljivim dokazima svima jasnim.
Ako bih ga tuzio, da li bi mi to pomoglo?

Znaci tebe je neko tuzio zato sto si okacio tudji rad na interMet a sad hoces kontratuzbom da se izvuces iz svega?
Pri tome imas kako kazes izvrsnog advokata, a pitas nas forumasku boraniju da ti damo savet.

Znaci tebe je neko tuzio zato sto si okacio tudji rad na interMet a sad hoces kontratuzbom da se izvuces iz svega?
Pri tome imas kako kazes izvrsnog advokata, a pitas nas forumasku boraniju da ti damo savet.
Ne.
Nisam ja okacio vec drugi. A moje je to sto sam ulepsao njevov rad.
Tuzi me zbog njih a ne radi sebe...
Ja sam nevin.
Zbog kriminala na internetu. Zar postoji tako nesto? Autorska prava?
A hbt gde mene nadje taj nobelovac, ima pare i moze da priusti advokata izvrsnog.
Samo ga potkupi.
To pitam gde prijaviti korupciju?

Kako ostali koji kace autorska prava prodju neopazeno?
Nego eto mene mora bas dopasti taj ninovac!
Na stvari koje apsolutno niko vise neobraca paznju on je usmerio svu svoju energiju da zatrazi od jutuba moje podatke. Nema smisla!
Da li ga mogu tuziti za privatnost mojih podataka ili tako nesto?

Mogao si sve to da odradis trazeci dozvolu, autora. Stavise, na internetu se o autorskim pravima vodi racuna automatikom, pa je neophodan pristanak autora....do odredjene mere koja nije bas dobro regulisana.

Ne možeš bez dozvole da koristiš tuđi rad pa da ga doradjuješ
Na drugom mestu ne postoji mogucnost da se prikaze rqd vec samo da downloaduje ja sam samo stavio tudj tudji rad ko zna ciji uradjen vec od autora i po ko zna koji put prepravljen.
Sada me zanima, da mi neko objasni kako to domaci autori nedozvoljavaju da im se materijal koristi dok poznatiji autori i popularniji dozvoljavaju?
U cemu je caka?

Za sebe , da se zaštitiš ako si stavio video na kojeg su stavljena autorska prava je prvo, da ga skineš sa YT ili da nije moguč pregled javno.
Drugo je, da potražiš moguču nabavu za autorska prava tog videa, da možeš i ti da dijeliš video.
Treče je da se izvineš autoru za upotrebu njegovog dela bez pitanja.
-----------------
Tužba protiv tebe oko toga može onome ko te tuži donijeti veliek troškove tebi možda ništa. Jer autori nekih dela na sudovima najviše traže, da se im poplati izgubljeni novac, koji je netko zaradio kroz njihov rad. Ako toga nema, ako nisi zaradio sa time ništa, što si delio video onda nema autor nikakve štete alo se je radilo samo o tome, da si delio video koji nije tvoj. Na sudovima se traži šteta za oštetu ako te nije onda po praksi moralo bi se tražiti samo oproštaj i to da se ne ponavlja više, da se deli tuđi rad.

Ako hočeš ti tužiti onda je to sasvim druga sudstvena zadeva i nije da se tužba onoga koji tebe tuži udruži sa tužbom tebo protiv njega. Dvije sasvim druge pravde su to. Svaka je za sebe.

Kod autorskih dijela mora se paziti i to da se ne mijenja mnogo delo autora. Naprimjer ako se ide za pjesmu, original text, da se pjesma ne mijenja toliko, da uništi bistvenu konstrukciju original pjesme. Takođe ne smije biti toliko slična, da se vidi, čuje, da je nastala druga pjesma iz ideje nekog drugog autorskog dela.
Šta se tiče popularnijih autora:
Oni po praksi imajo več mnogo zarade i ne da im se previše baviti sa nečim što im ne uzima pare. Ali kad dođe do toga, da netko počne da dobija novce ili nešto što se smatra za vrijedno onda se brzo nađu i zatraže svoj dijelič od toga ili sve što je bilo na taj račun njihovo autorskog dela.
A mali nepriznati autori ili netko ko nema baš nešto dogodi se da je vrlo osječajan kad se ide za njegov rad i odmah traži bilo kakvu zaštitu.

Ali na koncu ako se vreruje u Boga nema nikakvih autorskih prava čovjek nego je sve od Boga a sudovi pravne iluzije, vladavine prava su samo izmišljotina, koja nekima donosi dobit od toga što se ljudi svađaju.

Zaboravio sam, da dodam to, da u tim stvarima kod autorskih prava je mnogo puta prvo bitnije to, da se prvo dadne upozorenje a ne da se odmah tuži. Po nekim zakonima traži se prvo upozorenje onome koji upotrebljava autorsko dijelo drugoga. I kod nekih drugih stvari je tako. Mora da bude prvo upozorenje. A onda ako upozorenje nije bilo prihvačeno onda tek počinju neke tužbe.

Za sebe , da se zaštitiš ako si stavio video na kojeg su stavljena autorska prava je prvo, da ga skineš sa YT ili da nije moguč pregled javno.
Drugo je, da potražiš moguču nabavu za autorska prava tog videa, da možeš i ti da dijeliš video.
Treče je da se izvineš autoru za upotrebu njegovog dela bez pitanja.
-----------------
Tužba protiv tebe oko toga može onome ko te tuži donijeti veliek troškove tebi možda ništa. Jer autori nekih dela na sudovima najviše traže, da se im poplati izgubljeni novac, koji je netko zaradio kroz njihov rad. Ako toga nema, ako nisi zaradio sa time ništa, što si delio video onda nema autor nikakve štete alo se je radilo samo o tome, da si delio video koji nije tvoj. Na sudovima se traži šteta za oštetu ako te nije onda po praksi moralo bi se tražiti samo oproštaj i to da se ne ponavlja više, da se deli tuđi rad.

Ako hočeš ti tužiti onda je to sasvim druga sudstvena zadeva i nije da se tužba onoga koji tebe tuži udruži sa tužbom tebo protiv njega. Dvije sasvim druge pravde su to. Svaka je za sebe.

Kod autorskih dijela mora se paziti i to da se ne mijenja mnogo delo autora. Naprimjer ako se ide za pjesmu, original text, da se pjesma ne mijenja toliko, da uništi bistvenu konstrukciju original pjesme. Takođe ne smije biti toliko slična, da se vidi, čuje, da je nastala druga pjesma iz ideje nekog drugog autorskog dela.
Šta se tiče popularnijih autora:
Oni po praksi imajo več mnogo zarade i ne da im se previše baviti sa nečim što im ne uzima pare. Ali kad dođe do toga, da netko počne da dobija novce ili nešto što se smatra za vrijedno onda se brzo nađu i zatraže svoj dijelič od toga ili sve što je bilo na taj račun njihovo autorskog dela.
A mali nepriznati autori ili netko ko nema baš nešto dogodi se da je vrlo osječajan kad se ide za njegov rad i odmah traži bilo kakvu zaštitu.

Ali na koncu ako se vreruje u Boga nema nikakvih autorskih prava čovjek nego je sve od Boga a sudovi pravne iluzije, vladavine prava su samo izmišljotina, koja nekima donosi dobit od toga što se ljudi svađaju.
Hvala
Cele noci nisamspavao
U pitanju je nas poznati stari prevodilac i pisac manje poznat al ipak poznat
Truno on dabogda u paklu taman sam dogurao do 100 subs dnevno
A moro sam obrisati kanal.
Nista nisam zaradjivao preko yt
Ali ne predajemse, otvoricu novi kanal i ovog putasamo strane autore uplodovati
u pitanju su audio knjige koje nisu moje i koje nisam JA procitao vec drugi ja samsamo pronasao na netu gde nema na yt za svaku knjigu koju samuplodovao nisam dobio ni jedan copystrike
A na yt ima mali milion kanala sa audioknjigama pa nikom nista?

Hvala
Cele noci nisamspavao
U pitanju je nas poznati stari prevodilac i pisac manje poznat al ipak poznat
Truno on dabogda u paklu taman sam dogurao do 100 subs dnevno
A moro sam obrisati kanal.
Nista nisam zaradjivao preko yt
Ali ne predajemse, otvoricu novi kanal i ovog putasamo strane autore uplodovati
u pitanju su audio knjige koje nisu moje i koje nisam JA procitao vec drugi ja samsamo pronasao na netu gde nema na yt za svaku knjigu koju samuplodovao nisam dobio ni jedan copystrike
A na yt ima mali milion kanala sa audioknjigama pa nikom nista?
Ima raznih strana na kome se može platiti neke autorske pjesme i slično. To češ vidjeti kroz neke vlogove koji imaju u vlogu vrlo popularne pjesme i nitko im ne stavi strike na video. Jer su platili, da mogu u videima to upotrebiti.
-----------
Kad imaš problem sa nekim videom ne treba ti zato obrisati cijeli kanal.
YT ima do nekih mera sređeno nešto u zvezi sa autorskim pravima. Kad sam ja otvarao kanal radio sam neke covere i onda dobivao poruku na yt da me neke kompanije tuže zbog toga. No tada još nisam znao toga i videe koji su za moj mali kanal imali dosta ogleda brisao sa yt. A kasnije sam saznao, da to nije potrebno. Da je u biti to samo upozorenje, da ima netko na to što si radio autorska prava. Tako je na YT praksa takva, da možeš, da staviš covere i slično ali u primjeru, da bi video počeo, da zarađuje novce od tog videa onda automatski ide zarada onome koji ima autorska prava ili dio zarade a ne kanalu na kojem je video. To je poanta. Jer autorima recimo neke muzike je dobro, da se njihovu muziku više predvaja i da više ljudi poznaje njih. Zato se dopušta, da se stavlja na yt takve videe, jer odmah kad bude financija u tome iči če to autoru. Tako, sad kad ja napravim cover odmah kad stavljam video piše, da je autorsko zaštitetno dijelo a da autor dozvoljava da imam to na yt. A ako bi bilo nešto više od toga onda mora bit neko upozorenje od nekoga na drugi način. Kad otvaraš kanal otvara se kanal sa nekim podacima o tebi, gde ima kontakt. Tako da ako bih netko želeo više nešto od tebe oko toga može da te kontaktira. Može i prijaviti ytubu da ti obriše video i oni če to uraditi. I sam sam to več uradio kad je neki azijac neku moju pjesmu stavio na svoj kanal baš tako. Prijavio sam i skinuli su mu moju pjesmu.
Još jednom. Ne treba ti brisati kanal zbog videa na kojeg su stavljena autorksa prava drugih. Kad češ uraditi nešto što če mnogo nešto poremetiti yt politiku smai če ti blokirat ili obrisat kanal.

Ima raznih strana na kome se može platiti neke autorske pjesme i slično. To češ vidjeti kroz neke vlogove koji imaju u vlogu vrlo popularne pjesme i nitko im ne stavi strike na video. Jer su platili, da mogu u videima to upotrebiti.
-----------
Kad imaš problem sa nekim videom ne treba ti zato obrisati cijeli kanal.
YT ima do nekih mera sređeno nešto u zvezi sa autorskim pravima. Kad sam ja otvarao kanal radio sam neke covere i onda dobivao poruku na yt da me neke kompanije tuže zbog toga. No tada još nisam znao toga i videe koji su za moj mali kanal imali dosta ogleda brisao sa yt. A kasnije sam saznao, da to nije potrebno. Da je u biti to samo upozorenje, da ima netko na to što si radio autorska prava. Tako je na YT praksa takva, da možeš, da staviš covere i slično ali u primjeru, da bi video počeo, da zarađuje novce od tog videa onda automatski ide zarada onome koji ima autorska prava ili dio zarade a ne kanalu na kojem je video. To je poanta. Jer autorima recimo neke muzike je dobro, da se njihovu muziku više predvaja i da više ljudi poznaje njih. Zato se dopušta, da se stavlja na yt takve videe, jer odmah kad bude financija u tome iči če to autoru. Tako, sad kad ja napravim cover odmah kad stavljam video piše, da je autorsko zaštitetno dijelo a da autor dozvoljava da imam to na yt. A ako bi bilo nešto više od toga onda mora bit neko upozorenje od nekoga na drugi način. Kad otvaraš kanal otvara se kanal sa nekim podacima o tebi, gde ima kontakt. Tako da ako bih netko želeo više nešto od tebe oko toga može da te kontaktira. Može i prijaviti ytubu da ti obriše video i oni če to uraditi. I sam sam to več uradio kad je neki azijac neku moju pjesmu stavio na svoj kanal baš tako. Prijavio sam i skinuli su mu moju pjesmu.
Još jednom. Ne treba ti brisati kanal zbog videa na kojeg su stavljena autorksa prava drugih. Kad češ uraditi nešto što če mnogo nešto poremetiti yt politiku smai če ti blokirat ili obrisat kanal.
E ovako.
Pravo mi je obrisao i prijavio video.
Bez obzora na to sto si rekao da moze zaradjivati preko mog videa. Mozda to nije znao. Ali ok.
Zatim, zatim sam u mailu video drugi copyright i kontaktirao sam podnosioca prijave preko maila.
Jer se sa tri strikea brise kanal.
Mozda sam to dobro i uradio sto sam ga kontaktirao rekao mi je da obrisem kanal, da ce da me tuzi. Da ce svima prosediti kolegama svojim gde krsim i njihova autorska prava.
Otvorio sam drugi kanal i polako uploadujem. Ali samo strane autore.
Ma kakva zarada nisam od jutuba zaradjivao od 2012 nema sanse sada nije mi ni bio montizovan kanal odbijaju da mi montizuju iz nekog razloga.
Jedino sto mi ne zao rejtinga kakav sam imao na kanalu.
Eventualno kroz dva tri meseca sam dogurao do 10 000 sub,
Svaki dan sam dnevno dobijao prvo 38 jedno vreme, 45, 60 100 130 itd itd subskripera.
Jedino mi to zao.
A pare ***** vazna je slava.

A mozda je i greska sto sam va kontaktirao u vezi strikea?

Opet kazem da su u pitanju audioknjige, i to ne moze da bude autorsko pravo ako procitam knjigu i snimim procitano na youtube, pa kao kada bi scenario od filma nekog najnovijeg citao i stavio na youtube, znaci to je moje, ne postoje autorska prava tu, njegovo je delo pisana rec a moje je video snimak mojim glasom ne njegovim intonacijom.
Ako ne to kaznjivo zbog cega postoje drugi video snimci drugi autora sa istim autorima u audioknjigama pa opet nikom nista.
Lepo na jutubu pise da nema krsenja autorskih prava kada su u pitanju audio knjige.
"Objaviti u bilo kom obliku tuđa autorska dela teško je krivično delo"
To mi je napisao.
Izgleda onda kao da sam nekog ubio? Boze sacuvaj.
Prijavio me je za kriminal zaduzen za internet. 🤣
A vidi se da je star covek i da za njega nisu nove tehnologije. Da je ko Sojic😁

Poslednja izmena:
E ovako.
Pravo mi je obrisao i prijavio video.
Bez obzora na to sto si rekao da moze zaradjivati preko mog videa. Mozda to nije znao. Ali ok.
Zatim, zatim sam u mailu video drugi copyright i kontaktirao sam podnosioca prijave preko maila.
Jer se sa tri strikea brise kanal.
Mozda sam to dobro i uradio sto sam ga kontaktirao rekao mi je da obrisem kanal, da ce da me tuzi. Da ce svima prosediti kolegama svojim gde krsim i njihova autorska prava.
Otvorio sam drugi kanal i polako uploadujem. Ali samo strane autore.
Ma kakva zarada nisam od jutuba zaradjivao od 2012 nema sanse sada nije mi ni bio montizovan kanal odbijaju da mi montizuju iz nekog razloga.
Jedino sto mi ne zao rejtinga kakav sam imao na kanalu.
Eventualno kroz dva tri meseca sam dogurao do 10 000 sub,
Svaki dan sam dnevno dobijao prvo 38 jedno vreme, 45, 60 100 130 itd itd subskripera.
Jedino mi to zao.
A pare ***** vazna je slava.

A mozda je i greska sto sam va kontaktirao u vezi strikea?

Opet kazem da su u pitanju audioknjige, i to ne moze da bude autorsko pravo ako procitam knjigu i snimim procitano na youtube, pa kao kada bi scenario od filma nekog najnovijeg citao i stavio na youtube, znaci to je moje, ne postoje autorska prava tu, njegovo je delo pisana rec a moje je video snimak mojim glasom ne njegovim intonacijom.
Ako ne to kaznjivo zbog cega postoje drugi video snimci drugi autora sa istim autorima u audioknjigama pa opet nikom nista.
Lepo na jutubu pise da nema krsenja autorskih prava kada su u pitanju audio knjige.
"Objaviti u bilo kom obliku tuđa autorska dela teško je krivično delo"
To mi je napisao.
Izgleda onda kao da sam nekog ubio? Boze sacuvaj.
Prijavio me je za kriminal zaduzen za internet. 🤣
A vidi se da je star covek i da za njega nisu nove tehnologije. Da je ko Sojic😁
Ne znam da li sam sve ok shvatio ali još uvjek mislim, da ga ne bih smeo, da ga "slušaš" ovoga koji ti je reako, da briši kanal. To je ludo.
Kanal je tvoj i nema on sa time ništa, tako da odj*be naj. Nema on tebi išta da ti govori šta češ ti sa tvom kanalom. Tako kako bi ti njemu rekao da nek od*ebe svoju ženu. Samo video je moguče na tankom ledu. A to se skine, ili zatvori za javnost. Onda, ako idemo dalje i ako sam shvatio, da si čitao neku knjigu i onda sa svojim rečima snimio obnovu, te knjige. Kao kad bi gleda film i po svojim rečima bih rekao šta si video. No to meni se kaže ni malo autorska prava da onaj može da nešto sere. Ako bi to bila autorska prava onda mi ne bi imali prava da kažemo bilo što i bilo čemu a šta još da snimimo.
Ne daj se. A gadno, da si imao toliko brz rast a dogodilo se loše i loše si odreagirao. Sledeči put če bit bolje i ne nasjedaj svakome, koji traži nešto od tebe. I meni se dogodilo da mi youtube na prijavu nekog nepoznatog skinio moj video. Alo moj video moje sve što sam uradio moja autorska prava na sliku i na zvuk. Sve ja uradio. Pobunio sam se you tubeu i stavili mi nazad kako bilo. A to samo kaže da netko ko te želi uništiti može da sere govna i u prvom kontaktu pravi neke probleme bez veze. A treba se pobunit nazad. Jer ako se ne odna bi meni ili tebi mogao da skine bilo ko bilo koji video bez ikakvih prava da se to radi. Jer You Tube ne zanima. On radi kako radi. A ti moraš da znaš šta radiš i do kuda je nešto tvoje a šta nije na kratko rečeno.
Još jednom. Ne daj se i puno sreče i uspjeha u budučnosti.

Opet kazem da su u pitanju audioknjige, i to ne moze da bude autorsko pravo ako procitam knjigu i snimim procitano na youtube, pa kao kada bi scenario od filma nekog najnovijeg citao i stavio na youtube, znaci to je moje, ne postoje autorska prava tu,
kako ne postoje autorska prava..ti citas necije tudje delo.
da ga on nije napisao ti ne bi imao sta da citas.
to je klasicno krsenje autorskih prava.

ne bi smeo ni scenario da kacis na YT jer je i on autosko pravo kompanije koja je napravila scenario posto su ulozili u njegovo pravljenje kupovinom prava od autora knjige po kojoj se pravi scenario do placanja scenaristi....

ne bi smeo ni scenario da kacis na YT jer je i on autosko pravo kompanije koja je napravila scenario posto su ulozili u njegovo pravljenje kupovinom prava od autora knjige po kojoj se pravi scenario do placanja scenaristi....
Ako je tako, ti meni pričaš sa rečima koje nisi ti izmislio, tako su tuđe delo i sledeči put ŠUTI jer nemaš svojih reči jel tako?
MA NIJE pričaj koliko ti srce poželi "prijatelju"

Dva sta se uzela u brak. Bila je svatba. aaaaaaaaaaaaaaaaaaj nemoj pričat to je njihov brak ne tvoj to pričaš o tuđem radu....MA NEMOJ
AJD BUDITE SE LJUDI DOK NE BUDE PREKASNO

ako je tako zbog cega onda pisu uostalom i knjige ako ne radi toga negod a se za autore zna?
ako nije toga... onda nepostoje autorska prava.
npr, kada napisu knjigu onda njima idu reci hvale i jedva cekaju da cuju utiske... da li su je dobro napisali ili ne.
Znaci, da ti pisacuci samo knjigu dajes na neki necin citaocima... pravo da ti govore... o njoj, ne pokusavas da to sabortiras.
samo, sto to... mnogi zloupotrebe ta autorska prava pa se vade na svoje ime i pecet... jer ne govore o knjizi... vec nastoje da kao i autor daje citaocima autorska prava koja nisu njegova, autor samim tim dovodi u pitanje i samu rec "autorska prava" kada ih tuzi, jer, on je napisao knjigu a ne ja, ja sam samo nastojao da mu pomognem da bude poznat jer mnogi znajud a nisam ja napisao tu knjigu vec samo o njoj govorim u ime autorevo, ne dovodim u pitanje autorska prava koristeci se plagijatorstvom...
plagijat je nesto drugo... a autor napise knjigu i nosi u biblioteku... na promociju, znaci. On daje saglasnost da se njegova knjiga promovise.
Oni autori koji pisu knjigu a neslazu se sa tim ne treba uopste ni objavljivati.

Samim tim, sto je govorio u ime drugih... u mailu... mogu da ga tuzim. Otkud njemu pravo da za tamo neko drugo delo govori pored svoga dela. znaci da to delo ne vredi njegovo. znaci da smrad da hoce da se tuzbama obogati na racun postenih ljudi.

Kada bi znao jednog dobrog advokata tuzio bih sve, pocevsi od youtuba... itd ali samim tim sto korupcije ima svagde istinu je tesko dokazati.

Ne znam da li sam sve ok shvatio ali još uvjek mislim, da ga ne bih smeo, da ga "slušaš" ovoga koji ti je reako, da briši kanal. To je ludo.
Kanal je tvoj i nema on sa time ništa, tako da odj*be naj. Nema on tebi išta da ti govori šta češ ti sa tvom kanalom. Tako kako bi ti njemu rekao da nek od*ebe svoju ženu. Samo video je moguče na tankom ledu. A to se skine, ili zatvori za javnost. Onda, ako idemo dalje i ako sam shvatio, da si čitao neku knjigu i onda sa svojim rečima snimio obnovu, te knjige. Kao kad bi gleda film i po svojim rečima bih rekao šta si video. No to meni se kaže ni malo autorska prava da onaj može da nešto sere. Ako bi to bila autorska prava onda mi ne bi imali prava da kažemo bilo što i bilo čemu a šta još da snimimo.
Ne daj se. A gadno, da si imao toliko brz rast a dogodilo se loše i loše si odreagirao. Sledeči put če bit bolje i ne nasjedaj svakome, koji traži nešto od tebe. I meni se dogodilo da mi youtube na prijavu nekog nepoznatog skinio moj video. Alo moj video moje sve što sam uradio moja autorska prava na sliku i na zvuk. Sve ja uradio. Pobunio sam se you tubeu i stavili mi nazad kako bilo. A to samo kaže da netko ko te želi uništiti može da sere govna i u prvom kontaktu pravi neke probleme bez veze. A treba se pobunit nazad. Jer ako se ne odna bi meni ili tebi mogao da skine bilo ko bilo koji video bez ikakvih prava da se to radi. Jer You Tube ne zanima. On radi kako radi. A ti moraš da znaš šta radiš i do kuda je nešto tvoje a šta nije na kratko rečeno.
Još jednom. Ne daj se i puno sreče i uspjeha u budučnosti.
Kako da vratim izbrisan kanal od pre dva tri dana? Ima li sanse?
Znaci samovoljno sam izbrisao nije yt vec ja.
Ali ok, evo ljudi me pronalaze polako vidim da traze knjige i prijavljuju se na kanal

Kako da vratim izbrisan kanal od pre dva tri dana? Ima li sanse?
Znaci samovoljno sam izbrisao nije yt vec ja.
Ali ok, evo ljudi me pronalaze polako vidim da traze knjige i prijavljuju se na kanal
Nisam još radio toga ali probaj. Kaži ako uspe:
Can I recover a deleted YouTube channel that I had before a few days ago?
=============================================================================

It is possible to recover a deleted YouTube channel if you have not created a new channel with the same name since the deletion. Here are the steps to follow:

1. Go to the YouTube website and sign in with your Google account that was previously associated with the deleted channel.
2. Click on the "Creator Studio" button in the top-right corner of the screen.
3. Select "Channel" from the left-hand menu.
4. Click on the "Recover Deleted Channel" button at the bottom of the page.
5. Enter the name of your deleted channel and click "Next."
6. If the channel is eligible for recovery, you will see a confirmation message stating that the channel has been recovered.
7. You will then be taken to the channel dashboard, where you can start managing your channel again.

Note that if you have created a new channel with the same name since the deletion, you will not be able to recover the original channel. Additionally, if you have uploaded any videos to the new channel, you will need to transfer them to the recovered channel.

Jel skapiro neko nesto
Kazem, da sam namerno to prouzrokovao.
Autorska prava. Snamerom.
Ne mogu to iskoristiti.
Jer sam hteo izdavacku kucu, a dobio sam nobelovca koji hoce da me tuzi za autorska prava.
Nista ociju mi nisam ukrao.
Sve je moje.
I mudrost i sve. Samo, ne znam za sta da podnesem tuzbu protiv njega, odnosno; da mu kazem: to bi jedino moglo da se zaobidje ukoliko bi mi pomogli i pronasli izdavacku kucu.
A on nece, e pa kad neces. (a mozda i hoce)
Onda cu uraditi da ti se knnige be citaju, kako, tako, tako lepo brate sto cemo se tuzakati. Jasta, privucu ja sam izdavacku kucu stobom ako nes', ha-ha.

Jedino, tuzio je (ne mogu sa sigutnoscu da tvrdim) on mene i ranije.
Pa kada se utvrdilo da video nije ilegalizovan —tako da kazem. nikom nista.
Pa sada je presao na to; na sve autore koje poznaje da ih obavesti o meni.
To bi bilo fenomenalno, ne bi se ja zalio.
Samo sto su u pitanju tuzbe.
E iz toga se treba izvaditi.
Sta meni vredi mudrost. Kada ce me tuziti sto oni nisu mudri jbt vec su pametni a ja tupav.

Nisam još radio toga ali probaj. Kaži ako uspe:
Can I recover a deleted YouTube channel that I had before a few days ago?
=============================================================================

It is possible to recover a deleted YouTube channel if you have not created a new channel with the same name since the deletion. Here are the steps to follow:

1. Go to the YouTube website and sign in with your Google account that was previously associated with the deleted channel.
2. Click on the "Creator Studio" button in the top-right corner of the screen.
3. Select "Channel" from the left-hand menu.
4. Click on the "Recover Deleted Channel" button at the bottom of the page.
5. Enter the name of your deleted channel and click "Next."
6. If the channel is eligible for recovery, you will see a confirmation message stating that the channel has been recovered.
7. You will then be taken to the channel dashboard, where you can start managing your channel again.

Note that if you have created a new channel with the same name since the deletion, you will not be able to recover the original channel. Additionally, if you have uploaded any videos to the new channel, you will need to transfer them to the recovered channel.
Hvala a mislim da nema sanse da mi kanal vrate dobio je dva strikea odjednom pa sam ga obrisao a umesto da sam sve video snimke ucinio privatnim i downlodovao a nisam.

Kako je bolje uplodovayi na novom kanalu video sninke sto vise to bolje?
Ili svaki dan bar po jedan video snimak?

Back