- Poruka
- 13.394
Po kojem osnovu osporiti a i obrazloziti ili kako li se to kaze autorska prava?
Kako se izjasnjavati u tudjem licu i prihvatati za njih licno...
Autorskih prava ima bilo gde da se pogleda i nikom nista.
Kolike su kazne?
Da li bi ja njih mogao da tuzim zbog toga?
Jer sam nesto stavio na internet sto nije moje sto nisam ja uradio vec drugi, ja sam samo uplodovao video koji sam nasao na internetu.
Da li bih ja mogao da tuzimtoga koji me tuzi, i da sprecim dalje procesuriranje istine?
U moju korist da te ljude koje je doticni pozvao na tuzbu protiv mene d aokrenem protiv njega, jer se samo on tereti... a poziva na sudjenje i druge.
Poznata je licnost.
Ali sud je sud. Za sve isto.
Jedino me brine skandal.
Po kojem osnovu ON MENE ne sme... da tuzi zbog famo nekih... autorskih prava nepocinjenih od strane mene.
Mislim da bih ga dobio na sudu. Jer imam izvranog advokata.
Ali nije o tome rec vec o nepravdi. Nesporazumu za koji se doticni izlaze...
Ono sto je moje to je moje.
Ne njegovo.
Kako ga navesti da juri one koje treba da juri ako vec pozna one ljudi koji meni trebaju (knjizevnike) da ne saradjuje sa njima povodom moga slucaja.
Jer drugo je nekoga dobiti na sudu, a drugo je izgubiti svaku mogucnost dila sa njim (kazem dil jer namerno)
Necu mu dozvoliti da krade moje radove.
Koliko kosta sve to?
I pored miliona drugih on se uhvatio za mene, jer sam ga ucepio... pa ono sto je moje moje je nije njegovo.
Ali samim tim dobijam priliku da se istaknem u javnosti i skrenem malo paznju i na sebe.
Nemam materijala za tuzbu protiv njega.
On se koristi onim nametljivim dokazima svima jasnim.
Ako bih ga tuzio, da li bi mi to pomoglo?
Kako se izjasnjavati u tudjem licu i prihvatati za njih licno...
Autorskih prava ima bilo gde da se pogleda i nikom nista.
Kolike su kazne?
Da li bi ja njih mogao da tuzim zbog toga?
Jer sam nesto stavio na internet sto nije moje sto nisam ja uradio vec drugi, ja sam samo uplodovao video koji sam nasao na internetu.
Da li bih ja mogao da tuzimtoga koji me tuzi, i da sprecim dalje procesuriranje istine?
U moju korist da te ljude koje je doticni pozvao na tuzbu protiv mene d aokrenem protiv njega, jer se samo on tereti... a poziva na sudjenje i druge.
Poznata je licnost.
Ali sud je sud. Za sve isto.
Jedino me brine skandal.
Po kojem osnovu ON MENE ne sme... da tuzi zbog famo nekih... autorskih prava nepocinjenih od strane mene.
Mislim da bih ga dobio na sudu. Jer imam izvranog advokata.
Ali nije o tome rec vec o nepravdi. Nesporazumu za koji se doticni izlaze...
Ono sto je moje to je moje.
Ne njegovo.
Kako ga navesti da juri one koje treba da juri ako vec pozna one ljudi koji meni trebaju (knjizevnike) da ne saradjuje sa njima povodom moga slucaja.
Jer drugo je nekoga dobiti na sudu, a drugo je izgubiti svaku mogucnost dila sa njim (kazem dil jer namerno)
Necu mu dozvoliti da krade moje radove.
Koliko kosta sve to?
I pored miliona drugih on se uhvatio za mene, jer sam ga ucepio... pa ono sto je moje moje je nije njegovo.
Ali samim tim dobijam priliku da se istaknem u javnosti i skrenem malo paznju i na sebe.
Nemam materijala za tuzbu protiv njega.
On se koristi onim nametljivim dokazima svima jasnim.
Ako bih ga tuzio, da li bi mi to pomoglo?