Transcendental Buduća legenda Poruka 29.502 19.10.2009. u 22:25 - Autoritet #26 lazar-spasa: Sta ili ko je za vas autoritet? Kliknite za proširenje... Sibil Vejn. Master nije, vidi se da je dobar dechko ovako, sibil mene plashi ^^
lazar-spasa: Sta ili ko je za vas autoritet? Kliknite za proširenje... Sibil Vejn. Master nije, vidi se da je dobar dechko ovako, sibil mene plashi ^^
Übermensch Iskusan Poruka 6.016 19.10.2009. u 22:43 - Autoritet #27 hm...autroitet....ljudi koje postujem njih poslusam i uvazim njihov savet al samo ako mi ga lepo prezentuju.....do sad nisam sreo takvu osobu..
hm...autroitet....ljudi koje postujem njih poslusam i uvazim njihov savet al samo ako mi ga lepo prezentuju.....do sad nisam sreo takvu osobu..
daXer Poznat Poruka 7.277 19.10.2009. u 23:54 - Autoritet #30 devojke_iz_kraja: nemam rep kad mi najvise treba Kliknite za proširenje... uvek moras da ga cuvas za specijalne prilike...tj mene...
devojke_iz_kraja: nemam rep kad mi najvise treba Kliknite za proširenje... uvek moras da ga cuvas za specijalne prilike...tj mene...