Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR)

ASMR je dobar za spavanje,
deluje najbolje ako ste u lezecem i opustenom stanju... teze u sedecem stojecem polozaju.

Zene imaju znacajno terapijsko dejstvo... skoro kao macici, kucici, kunici koji skakucu okolo vas, zveckaju, blesave se i umiljati su i tako ...

pored audio efekta, neki videi imaju i kvalitetnu sliku, pozitivne boje, hromoterapijski efekat na psihu.

Osim onog jednog videa koji puca na erotiku poljubaca, ostalo sam siguran da sam vec osetio kod nekih voditeljki i da me nervira do ludila...
Znaci ja sam stara skola, nema mljackanja, puckanja, loseg izgovaranja r, tch, i ostalih zaebavanja, neutralna akcentuacija, a ebiga to su i od mene trazili za radio beograd kao voditelja muzicke emisije, gde je voditelj toliko i nebitan.
I da ne mislite da je lako proci, cak su i meni nasli lose izgovaranje R, a to niko zivi van RBG ne cuje, ali da ponekad ispadne na snimku, malo malo, to jeste...skoro neprimetno , ali profesionalac je profesionalac...
Tako da uopste nisam kivan na njih , doduse prosao sam jedva, ali sam neke stvari morao da ponavljama vise puta jer se pojavi to R...

Dnevnik, mediji , emisije, pa to odavno ne bi proslo ni u ludilu....Lea Kish, oni silni shesheljevci (u smislu Vadikalna stvanka koji vode dnevnik, pa to je bre bruka, radi psiholoske podrske ljudima sa manom u govoru)

Back