automobili & muskarci

• Začetnik teme Začetnik teme zena-vozac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Z

zena-vozac

Gost
Muskarci,zasto ste bre toliko nervozni dok vozite i mrrrzite crveno svetlo?Da li svi mislite da su zene losi vozaci i da im nije mesto u saobracaju,i molim vas mi recite da li sam umislila ili stvarno postoji neka cudna veza izmedju vas i vaseg ljubimca na 4 tocka??? 8)
Inace vas obozavam,ali mi je mnogo zao da vas gledam dok se u toku voznje nervirate.Zato oprezno,ali opusteno!! :wink:

U principu postoje zene koje ocajno voze i zene koje odlicno voze sredine nema.
Nervoza u voznji je jednako prisutna i kod zena i kod muskaraca cak sam vidjao zivcanije zene.
Sto se tice "cudne veze" izmedju nas i kola to je jednostavno:zene vole kozmetiku, krpice a mi kola.
Govorim kao neko ko se mnogo razume u kola i ko ih obozava.
Naravno postoji mnogo muskaraca koji pojma nemaju o kolima.

Moj automobil je moj ljubimac.
U njemu se osecam kao u drugoj kuci.Nikada neprecenjujem njegove sposobnosti.I nikada nepodcenjujem moje nedostatke.
automobil me opusta smiruje.I kao neko ko svaki dan provede u njemu minimum dva sata.Moram ga voleti

zena-vozac:
Da li svi mislite da su zene losi vozaci i da im nije mesto u saobracaju ...
Da, svi mislimo da su žene loši vozači i da im nije mesto u saobracaju ...

zena-vozac:
... i molim vas mi recite da li sam umislila ili stvarno postoji neka cudna veza izmedju vas i vaseg ljubimca na 4 tocka???
Naravno da postoji. Ali ta veza nije čudna. Zapravo je to jedna nežna i neraskidiva ljubav. Puna razumavanja i međusobne zahvalnosti.

Jel ga često pereš ?
A koje mu ti ulje kupuješ ?
Nešto mi kašljuca u zadnje vreme.
Kao da ima knedlu.
Više mu prija bezolovni.
...

I tako ...

zena-vozac:
Muskarci,zasto ste bre toliko nervozni dok vozite i mrrrzite crveno svetlo?Da li svi mislite da su zene losi vozaci i da im nije mesto u saobracaju,i molim vas mi recite da li sam umislila ili stvarno postoji neka cudna veza izmedju vas i vaseg ljubimca na 4 tocka??? 8)
Inace vas obozavam,ali mi je mnogo zao da vas gledam dok se u toku voznje nervirate.Zato oprezno,ali opusteno!! :wink:
da...zene su losi vozaci...Inace ima nas sa dobrim zivcima....znaci koji sa uzivanjemj propustimo nervozne i plasljive zene ... :lol:

zena-vozac:

ZENE VOZACI? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milojko Vasic:
zubarka:
Kako ste samo okrutni...Gde su Srpski dzentlmeni,gde je tolerancija??Dame voze(i to jaaako dobro i pazljivo),to je (izgleda za vas surova) realnost....
Baš smo odvratni. Bljak. Fuj !
Ma volimo mi vas. Mnogo. Ali ne za volanom.

Molim Vas da mi cinjenicama objasnite zasto je tako?Zasto mislite da zenama nije mesto u saobracaju osim ako su suvozaci ili pesaci?Mozda mislite da je autostrada-iskljucivo muski svet i da smo mi tu visak...Shmrc :cry: ..

Djesi Djenis:
ako hoces da vidis kakav je covek neko samo ga posmatraj dok vozi :D

Nesto na ovu temu sam citala.Naime postoji neka studija koja povezuje umece za volanom sa ljubavnickim sposobostima,dakle sto ste snalazljiviji u krivinama , sa gasom i kocnicom,da ne pricamo o parkiranju,to ste izgleda u krevetu bolji...Hm....moguce....

pazi frka za zenama za volanom je sto se slepo pridrzavaju pravila, cak i u situacijama kada to nije moguce.
Naravno kad pogrese, "upravu su".
Posto iz kola malte ne ne izlazim primetio sam da se zene u zamrsenim i komplikovanim situacijama jako tesko snalaze i tako naparve frku.
U beogradu je saobracaj prava frka, i cesto se dogodi neki zastoj, kolaps.Vecina muskaraca nadje nacin da se promuva kroz guzvu, skoloni u stranu ili krene drugim putem ali zene idu strogo putanjom koju su ranije zacrtale ili naucile.
Naravno kao sto sam rekao ranije ima mnogo zena koji su perfektni vozaci i ja ih znam nekoliko.

Back