Automobili iz uvoza (EU) 2020

Evo kako izgledaju automobili iz uvoza i kako izgledaju pripreme.
Pre:

Posle:

Ovo ozbiljna prevarantska grana trebalo bi i ministarstvo da dobiju :lol:
Ovo bi moglo sa bude iz Danske ili iz neke zemlje gde bacaju so :) .. Niste vi videli sta znaci truo.. ovo je povrsinska korozija usled loseg pranja i dugogodisnjeg gomilanja soli na sasiju .. 2010 auta nije normalno da izgledaju ovako ako se bar redovno peru..

Auto je star 11 godina i osim ako nije Porse koji ima 8 slojeva farbe, na donjem delu sasije ima da se pojavi rdja . Parkiraj nov auto posle kise i nakon par dana stajanja pojavi se rdja na diskovima, sasvim normalna stvar. Da, preprodavci ulepsavaju auto, jer ima lakovernih ljudi koji misle da je moguce kupiti 11 godina star auto bez korozije. Koliko vidim na snimku auto bas nije ni truo, vec samo ima rdju sa donje strane , sto je sasvim normalno za to godiste. Oni ruski krsevi su znali da imaju rupe na krilima i sajtnama posle 5-6 godina.

To danas i nije baš normalno jer su savladali cinkovanje sajtni i rubova te zaštitu u kombinaciji sa šusplehovima. Ovo je hemija pojela sve komplet i auto je potpuno truo odozdo jer ga je so i rizla razvalila. Kakva je to hemija jbt koja pojede zaštitu!

Naš miladin prsne kilo smole i rešen problem. Ne verujem da pere uopšte pre tog zamaskiranja. I ako samo ovlaš pogledaš auto ko nov hehe :lol:

Nije stvar u pranju sad kad je tu, nego da se redovno pere tokom eksploatacije odole. Možeš sam, a ima i perionica gde prska odole. Očigledno je to mnogo soljeno. Uopšte ne mora biti tako. Ja sam nedavno uzeo bratovog Pikasa, 15 godina star, odole skoro nigde rđe nema.

Auto je star 11 godina i osim ako nije Porse koji ima 8 slojeva farbe, na donjem delu sasije ima da se pojavi rdja . Parkiraj nov auto posle kise i nakon par dana stajanja pojavi se rdja na diskovima, sasvim normalna stvar. Da, preprodavci ulepsavaju auto, jer ima lakovernih ljudi koji misle da je moguce kupiti 11 godina star auto bez korozije. Koliko vidim na snimku auto bas nije ni truo, vec samo ima rdju sa donje strane , sto je sasvim normalno za to godiste. Oni ruski krsevi su znali da imaju rupe na krilima i sajtnama posle 5-6 godina.
Al se ti nalupa gluposti ovde...Vidi--imam Hondu Civic EG 1995 godiste-nema ni traga ni od rdje ni od korozije..Kakva rdja za 10 dana sta loopash bre ti?!? Jel ne znas da postoje materijali koji ne rdjaju? Pogotovo ako se dobro odrzavaju...

Amaterski je uraden ne kosti se to sto oni prskaju ako vec sakrivaju onda ide ovo .. drzi neko vreme pa krene da se guli

Screenshot_20210121-170312_Chrome.jpg

Al se ti nalupa gluposti ovde...Vidi--imam Hondu Civic EG 1995 godiste-nema ni traga ni od rdje ni od korozije..Kakva rdja za 10 dana sta loopash bre ti?!? Jel ne znas da postoje materijali koji ne rdjaju? Pogotovo ako se dobro odrzavaju...
E pa to je Honda, a Honde su poznate po kvalitetnoj limariji. Decko , daj nemoj. Auto od 25 godina nema nigde rdje. Od cega je ta Honda napravljena? Da nije od titanijuma kao podmornice.

Poslednja izmena od moderatora:
Znas kako me zabole ona stvarel ti verujes ili ne? sto ne preporucujete onda Hondu? nego cu molim te francuz, Pezo...haha
Sto ti ne bi verovao da je prodavac dobro zafarbao auto, nego bolje kazi gde si kupio, cisto da neko drugi ne naleti na istog.:rotf:
Honda je prosle godina povukla 1.4 miliona vozila zbog problema sa korozijom, posto im korozija pojede pogonsku osovinu pa moze da da pukne i to kod voziila napravljenih izmedju 2007me i 2015te. Naravno to nije tvoja Honda Akula klase koja moze da se drzi i u slanoj vodi , a da na njoj ni posle 25 godina nema rdje.

https://www.caranddriver.com/news/a34990029/honda-civic-fit-accord-acura-ilx-driveshaft-recall/

Sto ti ne bi verovao da je prodavac dobro zafarbao auto, nego bolje kazi gde si kupio, cisto da neko drugi ne naleti na istog.:rotf:
Honda je prosle godina povukla 1.4 miliona vozila zbog problema sa korozijom, posto im korozija pojede pogonsku osovinu pa moze da da pukne i to kod voziila napravljenih izmedju 2007me i 2015te. Naravno to nije tvoja Honda Akula klase koja moze da se drzi i u slanoj vodi , a da na njoj ni posle 25 godina nema rdje.

https://www.caranddriver.com/news/a34990029/honda-civic-fit-accord-acura-ilx-driveshaft-recall/
O kakvom ti zafarbavanju ti pricas? Pogleda se auto ISPOD-kad se radio veliki servis- i svuda tako. ni traga ni trulzei, ni korozije, ni rdje/....

Back