Automobili će sami ograničavati brzinu

Ugašen al na nekom otpadu pored puta riknuo dpf i plivajući zamajac nestašica invalida za registraciju z:lol:z;)z:shock:
Да ли ти заиста разумеш шта је дпф, зашто је ту и како се одржава? За пливајући замајац исто питање.
Пишеш као да је то свемирска ракетна технологија - коју прегледа племе из Амазона које иначе нема додира са нашом савременом цивилизацијом. Све чудо до чуда.

Да је гориво код нас килавог квалитета, а да је то тако важно за дизеле... Шта је ту је. Али ситуација се током година ипак знатно поправила.
Друга ствар је што је наша просечна публика неписмена, слабо се разуме, још слабије слуша и уопште не улаже труд (спречавају је лоше навике а не недостатак памети).
Публика код нас чује "мало троши" и ту је крај интересовања, можеш да јој скинеш уши после тога, нема разлике. За одржавање нико није чуо.

Сведочим да сам више пута морао да терам мајсторе да ми ураде још нешто или више нечега, да баш хоћу да заменим и нешто што није још сасвим покварено (и да мирно спавам). Ако су мајстори такви, каква је општа публика? Никаква.

Za srbadiju i jeste raketna svemirska tehnologija koja se kupuje nenamenski za vožnju po gradu a ne za otvoren put. Šta će miladinu 2.0 tdi po centru beograda aj ti sad meni probaj da objasniš? Da preskače rupe ili bude prvi od semafora do semafora? I šta se dešava u takvim situacijama gde se auto vozi uglavnom samo po gradu? I na to sve dodaj loše gorivo? Razumem da kupi nov auto ali polovan pa da ga rka po gradu? Odakle miladinu koji je jedva dao 2-3000 evra za polovnjak da doda još par iljada za popravku klimajućeg i dpf filtera jer eto jbg to baš i neće da traje u gradu?!?
I još troše ko tenkovi! Truju ko gasne komore aušvica!

Back