4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Na našim putevima?Једно је када се деси судар, када се ишло дозвољеном брзином а сви су били везани, ербег итд...
А ово је очигледан случај махните јурњаве. Ауто неће подлетети код камион ако иде 50.
Погледао сам на карти, тај део од Шапца је прилично прав, тек кад почне да се приближава Ваљеву почињу кривине.
Овакви случајеви мени говоре да би било добро да се волан и педале склоне из кабине, па нека управљају компјутери.
Sumnjam da će to biti izvodljivo uskoro.
Alkohol? Dokazivanje iz nezrelosti?
Žao mi mladih života....
Mreža još uvek zavisi od čoveka.Ма пусти ти авоне... Колико много их је пало због људске глупости... Не знам да ли су кварови у већини.
Али то су велике брзине итд.
Аутомобили иду много спорије, мањи су, постоје јасне ознаке - које компјутер може да препозна и спречи дивљање.
Сећаш се судара на наплатној рампи? Компјутер може да буде подешен да спусти брзину на 50 када улази у густу маглу. А лудак који је возио уопште није кочио.
Компјутери имају брзину коју ми никада нећемо имати. Нека те само обавести - и то је много.
Да ти ауто јави да је 3 км испред (магла, јака киша...) судар на путу - а не да то сам откриваш.
Идиот ће узети туђ ауто па ће опет ићи некога да истреби. Њему дозвола не треба.
Како то спречити?
Треба камере да буду свуда - компјутер пише казну објективно.
Па да видиш да ли ће неком лудаку да буде дат туђ ауто јер казна свакако стиже (за власника или ако власник каже ко је возио).
Čim se to promeni biće moguća ovakva promena.