Autofelacio

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Procitah negde da 1 od 400 muskaraca ima dovoljno savitljivu kicmu da moze da se savije i sam sebi popusi.

E sad, pitanja za muskarce, mozete li, probali ste, koliko vam fali? Ako mozete, kakav vam je osecaj?

Za zene..kako bi reagovale da zateknete partnera sa sopstvenom pisom u ustima?

Procitah negde da 1 od 400 muskaraca ima dovoljno savitljivu kicmu da moze da se savije i sam sebi popusi.

E sad, pitanja za muskarce, mozete li, probali ste, koliko vam fali? Ako mozete, kakav vam je osecaj?

e sad, sta ti hoces da ih pitas?
jesu li dovoljno savitljivi ili kolika im je pisa :)

ima takvih seksualnih robova, nema sumnje u to...
isto tako postoji mnogo žena u Bg, koje su imale odnose sa psima, njemačkim ovčarima itd...i koje trpaju u sebe razne krastavce i ostalo povrće...paćenice...
tuga... život da ti se smuči i od jednih i od drugih...:(

ostavimo sada cmar po strani...sta ti je konkretno gadno? i da li ti je takodje gadno i kada ti zena pruza felacio?

Konkretno mi je gadno što bi se u tom slučaju moj penis našao u muškim ustima. To jest, moj mozak je navijen na heteroseksualni mod i sve što podseća na nešto drugo automatski mi je odvratno. Recimo, kao sa pojedinim vrstama hrane, ne možeš baš da objasniš zašto ih ne jedeš (u mom slučaju boranija u svim vidovima), ali znaš da ti se stomak prevrne od same pomisli na tu hranu. Verovatno bi ti bilo čudno kada bih ti rekao da su mi i lezbejke gadne, baš kao i fegeti, iako sam jednom imao prilike da probam seks sa dve devojke (nisu se ljubile i mazile tom prilikom). Što ne znači da homoseksualci nemaju pravo da rade šta god im se sviđa...

Sad, možeš ti reći da je i obična masturbacija slična ovome što sam pomenuo, ali tu već ne znam šta da kažem, osim da se opet pozovem na prirodnu reakciju koju sam pomenuo. Nešto mi je automatski gadno, a nešto nije.

Back