AUTODROM

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.649
Ovu temu sam nazvao po Autodromu kojeg Srbija nema, a trebao bi nam.
Nordschleife da je osnova za srpski Autodrom.
A lokacija koja mi se svidela za nj. izgradnju je mesto Mihajlovac, ispod Smedereva.
I kako se narodski organizovati i napraviti nešto što će biti Balkanski Nordschleife, u Srbiji ?

Tu bi ginuli svaki dan kao sto ginu na ulicama. Jeste bolje da ginu tamo nego da jos nekoga unesrece na ulicama, ali valjalo bi razmisljati o lokaciji za groblje odmah pored autodroma. I da, ako mogu ja preko veze da se prijavim da otvorim pogrebno preduzece, vec posedujem pogodan automobil, a smrt je siguran posao :lol:

Nismo mi za to...

Smatram da jesam :lol: . Nista, ja mislio preko veze, ali nema veze. Nego Off Topic: bejah vrlo kratko u Smederevu pre jedno metar dana i zadivljen sam zenskom populacijom :ok:

Tu bi ginuli svaki dan kao sto ginu na ulicama. Jeste bolje da ginu tamo nego da jos nekoga unesrece na ulicama, ali valjalo bi razmisljati o lokaciji za groblje odmah pored autodroma. I da, ako mogu ja preko veze da se prijavim da otvorim pogrebno preduzece, vec posedujem pogodan automobil, a smrt je siguran posao :lol:

Nismo mi za to...

Ja da sam na tvom mestu ne bih bas tako jako bio siguran u to. . .
http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Automobili/Citroen-CX-2000/3327656

Ovu temu sam nazvao po Autodromu kojeg Srbija nema, a trebao bi nam.
Nordschleife da je osnova za srpski Autodrom.
A lokacija koja mi se svidela za nj. izgradnju je mesto Mihajlovac, ispod Smedereva.
I kako se narodski organizovati i napraviti nešto što će biti Balkanski Nordschleife, u Srbiji ?

nordšlajfe kao osnova?

znaš li ti koji je kompleks nordšlajfe i koji je to poduhvat?

inače, autodrom nije loša ideja.

bate, nord je dvaes km dugačak, jedina takva staza na svetu. šta misliš što se danas grade staze od po 5-6 km čak i u zemljama gde nafta kulja čim se zamane motikom? skupo a nedovoljno isplativo početno ulaganje. nama treba jedna pristojna gp stazica od 5 km, nismo mi za megalomanske projekte.

Back