Autobusom u Tursku: Od 20. sata je pakao

Da li je neko letovao u Kumburgazu(Turska)?
Ako jeste i može, da napiše koju reč. Planiram tamo, jer mi je put u Bodrum propao zbog požara. Interesuje me kakvo je Mramormo more (da li je voda topla, čisto more, ima/nema mnogo meduza, klima i plaže. Drugo ne treba, već sam se informisala. Hvala.
Trenutno je jedna drugarica tamo pa kad se vrati...možda dobijem info. Za sada znam samo da je otprilike bus 10 sati samo i da je na ovoj evropskoj obali...i jeftino.

Trenutno je jedna drugarica tamo pa kad se vrati...možda dobijem info. Za sada znam samo da je otprilike bus 10 sati samo i da je na ovoj evropskoj obali...i jeftino.
Ok, hvala. Za cene, smeštaj...to znam. Blizu je Istambula. Zanima me više kakvo je more.Čitam na net-u, ali nema baš mnogo putopisa iz tog mesta.Mda, meni je dovoljno i što se može ići do Istambula u šoping(mada sam već bila i opet bih), ali jbg...ne pitam se samo ja! 😁

Poslednja izmena:
Ok, hvala. Za cene, smeštaj...to znam. Blizu je Istambula. Zanima me više kakvo je more.Čitam na net-u, ali nema baš mnogo putopisa iz tog mesta.Mda, meni je dovoljno i što se može ići do Istambula u šoping(mada sam već bila i opet bih), ali jbg...ne pitam se samo ja! 😁
Rekla je u principu da je pristojno, ništa "vau" ali čisto more i plaža, malo mesto ali dovoljno za kebab i neka riblja večera da se nađe. Najbolji utisak je Istanbul u stvari što je blizu. :lol:

Back