Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 18.06.2021. u 17:48 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #101 A zašto ne ideš malo na Avalu da odmoris od gradskog ludila? Ti još i pratis šta se odvija na ulici i saobraćaju
A zašto ne ideš malo na Avalu da odmoris od gradskog ludila? Ti još i pratis šta se odvija na ulici i saobraćaju
mario80 Stara legenda Poruka 80.754 18.06.2021. u 18:07 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #102 Pa radim od kuće jbt kako da odem negde?!?? Ne može to samo vikendom se pali u prirodu. Ne pratim ja nego me dune svaki put sa stolice i kreveta.
Pa radim od kuće jbt kako da odem negde?!?? Ne može to samo vikendom se pali u prirodu. Ne pratim ja nego me dune svaki put sa stolice i kreveta.
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 18.06.2021. u 18:10 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #103 mario80: Pa radim od kuće jbt kako da odem negde?!?? Ne može to samo vikendom se pali u prirodu. Ne pratim ja nego me dune svaki put sa stolice i kreveta. Kliknite za proširenje... A da pojačaš izolaciju
mario80: Pa radim od kuće jbt kako da odem negde?!?? Ne može to samo vikendom se pali u prirodu. Ne pratim ja nego me dune svaki put sa stolice i kreveta. Kliknite za proširenje... A da pojačaš izolaciju
mario80 Stara legenda Poruka 80.754 18.06.2021. u 18:19 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #104 Jel ti znaš šta je vazdušna sirena? Kamionska i autobuska?
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 18.06.2021. u 18:32 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #105 mario80: Jel ti znaš šta je vazdušna sirena? Kamionska i autobuska? Kliknite za proširenje... A šta te generalno više muci , ova vaxinacija ili vazdušna sirena? U Beogradu si čoveče, aman.
mario80: Jel ti znaš šta je vazdušna sirena? Kamionska i autobuska? Kliknite za proširenje... A šta te generalno više muci , ova vaxinacija ili vazdušna sirena? U Beogradu si čoveče, aman.
mario80 Stara legenda Poruka 80.754 18.06.2021. u 18:34 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #106 Nije mi normalno da vazdušna sirena svira u ulici u strogom centru beograda kraj priče. To mi je bolesno štaviše i mimo zakona. Osim toga obrati pažnju na video, njima je dovoljno da ih snimaš mobilnim i odma sviraju ko ludaci prave se važni
Nije mi normalno da vazdušna sirena svira u ulici u strogom centru beograda kraj priče. To mi je bolesno štaviše i mimo zakona. Osim toga obrati pažnju na video, njima je dovoljno da ih snimaš mobilnim i odma sviraju ko ludaci prave se važni
ves.bole Veoma poznat Banovan Poruka 12.866 18.06.2021. u 18:38 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #107 mario80: Jel ti znaš šta je vazdušna sirena? Kamionska i autobuska? Kliknite za proširenje... Gradski autobusi nemaju vazdušne sirene.
mario80: Jel ti znaš šta je vazdušna sirena? Kamionska i autobuska? Kliknite za proširenje... Gradski autobusi nemaju vazdušne sirene.
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 18.06.2021. u 18:40 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #108 27E valjda zna šta govori.
tab503 Daj link Administrator Poruka 129.341 18.06.2021. u 20:50 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #109 mario80: Pa radim od kuće jbt kako da odem negde?!?? Ne može to samo vikendom se pali u prirodu. Ne pratim ja nego me dune svaki put sa stolice i kreveta. Kliknite za proširenje... pa radi tamo negde bar nisi vezan da ides svaki dan na posao
mario80: Pa radim od kuće jbt kako da odem negde?!?? Ne može to samo vikendom se pali u prirodu. Ne pratim ja nego me dune svaki put sa stolice i kreveta. Kliknite za proširenje... pa radi tamo negde bar nisi vezan da ides svaki dan na posao
mario80 Stara legenda Poruka 80.754 18.06.2021. u 20:52 - Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu! #110 A pa moram u gradu da budem, imam i drugih obaveza u životu da kažem bezbroj. Nije jednostavan život kada nisi na državnoj sisi.
A pa moram u gradu da budem, imam i drugih obaveza u životu da kažem bezbroj. Nije jednostavan život kada nisi na državnoj sisi.