Autobusi GSB nenormalno trube po Beogradu!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.754
Živim u jednoj uskoj ulici kojom prolaze tramvaji, osim modernog španca koji krči i tandrče tu je i švajcarac bez pola točkova koji klepeće. Sada posle nekog vremena shvatam da su češki tramvaji najtiši i jedini potpuno ispravni!

Kao šlag na tortu pojavili su se i autobusi koji imaju vazdušne sirene i stalno trube i požuruju saobraćaj. Možete misliti kada u uskoj ulici debil legne u 12 noću na vazdušnu sirenu?!?? Kao da smo neka indija ili pakistan. Kakav je to kadar zaposlen za šofere i zašto autobusi gsb imaju vazdušne sirene a koriste se isključivo u gradskom saobraćaju?

Da dodam a svako će se setiti da su nekada autobusi gradskog saobraćaja imali obične automobilske sirene.

Ma razumem ja sve ali požurivanje saobraćaja posle ponoći vazdušnom sirenom autobusa to nikako. Nije gužva ide saobraćaj ali on skače po vazdušnoj sireni ko lud. I to je jednote isti magarac u pitanju tačno znam kada okrene krug! Svakih sat vremena mi svira ispod prozora! Svuda očigledno skače po sireni!

Živim u jednoj uskoj ulici kojom prolaze tramvaji, osim modernog španca koji krči i tandrče tu je i švajcarac bez pola točkova koji klepeće. Sada posle nekog vremena shvatam da su češki tramvaji najtiši i jedini potpuno ispravni!

Kao šlag na tortu pojavili su se i autobusi koji imaju vazdušne sirene i stalno trube i požuruju saobraćaj. Možete misliti kada u uskoj ulici debil legne u 12 noću na vazdušnu sirenu?!?? Kao da smo neka indija ili pakistan. Kakav je to kadar zaposlen za šofere i zašto autobusi gsb imaju vazdušne sirene a koriste se isključivo u gradskom saobraćaju?

Da dodam a svako će se setiti da su nekada autobusi gradskog saobraćaja imali obične automobilske sirene.
Pa preseli se negde van grada u sumu i kolibu od drveta npr tara?

Ja sam zivija u malom selu.

Ulica je bila toliko tiha i neprometna da sam komotno mogao da khm khm uz otvoren prozor. Izlazio sam nekad samo u donjem vesu na ulicu jer nemamo svetla ne vidi se nista, ispratim drugara ili drugaricu do kraja coske. A i da se vidi nesto boli me uvo ima sta da se vidi.

A onda dodje neki debil i kroz ulicu napravi autoput. Urbanizacija.
A lepo su moji seljaci odbili cak i prugu jer lokokotiva plasi krave. I dodje debil kaze ovde ce proci autoput.

Ja, živim od rođenja i nije bilo nikad problema dok autobusi gsb nisu dobili čobane za volanom.

Prosle godine je gsp bio u manjku za 200 vozaca

Pre toga 140

Onda je av doneo zakon da mogu da autobus voze i penzioneri i ljudi bez obe ruke i bez vozacke dozvole. Manjak strucnog kadra. Kao sto u jatu iliti er srbiji avione voze debili jer pravi skolovani piloti kapetani nece vise da lete za smesne pare.

Centar Pančeva je postao cirkus zbog vozila a ne jedan BG...
A biće sve više i više vozila...a infrastruktura to ne prati.
Nije problem samo ta sirena, malo je to sve veći problem.
Sirene automobila ne registrujem ali kada dune vazdušna kamionska na 5 metara pa to je ludilo! Kažem ajde da je gužva, opasnost nego čovek požuruje saobraćaj. Valjda je tako terao krave usvom selu? Gde se njemu žuri leba ti sem u kafanu ili kladionicu?!??

Back