AUTOBUS...

Ja jedino lepo sto sam videla danas u busu je jedna beba.... Usla zena i nosi je u onom "kenguru" ili kako se vec zove.... a beba lepaaaaa, ogrmne oke ko krofne, plave... Unutra svi smrdljivi, pokisli, masu sa onim mokrim kisobranima, deca se neka deru (srednjoskolci), guzva, stoje ljudi jedni preko drugih, a beba cutiiiiii, ko zalivena samo trepce onim okama, a nema vise od 7-8 meseci. Ulepsala mi je dan kada sam je videla...... ljubav mala..... :heart:

Odkako bensedin mora na recept svakakvih ludaka ima.
ma,bensedin mora da se prodaje u svakoj trafici...onako k`o bone

meni se u busu nista lepo nije desilo...samo jednom ruzno,kad umalo ne dobih batine od jednog rosavog gabaritnog gancia.....a ni onda ni danas nemam pojma zasto.mislim da je hteo da se puva,jer je blizu nas stajala jedna izuzetno zgodna mlada dama...ali mislim da mu utisak nije ostao...al` umalo meni otisak:lol:

ma,bensedin mora da se prodaje u svakoj trafici...onako k`o bone

meni se u busu nista lepo nije desilo...samo jednom ruzno,kad umalo ne dobih batine od jednog rosavog gabaritnog gancia.....a ni onda ni danas nemam pojma zasto.mislim da je hteo da se puva,jer je blizu nas stajala jedna izuzetno zgodna mlada dama...ali mislim da mu utisak nije ostao...al` umalo meni otisak:lol:

Kakva taktika...
Bije zene da bi šarmirao zene

tema
Zavidim vam svima...meni se nikad nista ne desava u busu. Sve je normalno, dosadno... (ako ne racunamo kontrolu) :think:

Back