Autobus na linjiji 13 vukao Novosađanku po putu!!!!!

pre kretanja sa stanice je vozac duzan da dobro pogleda na desni retrovizo,jer sr tako dobro vide sava vrata i dok ima nekog na vratima ne bi smeo da krene.E sad sto njih njihovi pretpostavljeni kinje za red voznje i kasnjenja,zato se toa i desava.Muskarci su malo vispreniji i jaci u tim situacijama i mogu dase uguraju u te guzve,a zene su neznije i ne mogu da sa zadrze za vrata dik se zatvaraju.zurba cini cuda i gluposti.

Desila se nezgoda, srecom niko nije ozbiljno povredjen, i sad, hajde, nemamo drugih problema nego da dignemo hajku na devojku, ili na vozaca.
Nezgode se desavaju. To je zivot. A ovo je daleko od toga da je vredno neke rasprave.

Nije jedini slučaj,2 decembra 2015 NS Jaša Tomić 19h autobus udario kola na semaforu prekoračenje brzine autobusa

Lekarski bi trebalo da važi god. dana, mislim da je tako za mašinovođe, a gsp vozača ima mnogo više..koje 3 godine, ako je tako, katastrofa..moraju da imaju red. zdravstvene godišnje prglede.

Meni se desilo npr. da vozač uopšte ne staje na stanici, već samo uspori, to je minimalno kretanje, ali ipak kretanje i neverovatno opasno...rekao sam mu šta sam imao i još nešto nakon izlaska iz autobusa, kad je pala žena koja je izlazila kad i ja.. a ovaj za tik falilo da zatvori vrara dok je izlazila...isto bi je vukao tako....realno, uvek neko može da se povredi ili, nedajbože, nešto još gore...e, onda se us*ao, zaustavio bus i otovrio prednja vrata i..tako :mrgreen:

Poslednja izmena:
Citam sad i nisam primetio da je neko pomenuo veoma bitnu stvar - u autobus se ulazi na prednja vrata, a ne na zadnja. Tako ja mogu mirne duse da kazem kako se meni ovo ne bi moglo desiti jer uvek ulazim na prednja vrata, lepo pokazem kartu vozacu, kazem uvek dobar dan ili vece ... nije tesko biti fin. :)
A i postovati pravila. Na autobusu i sa spoljne i sa unutrasnje strane pise da su za ulaz iskljucivo prednja vrata dok su srednja i zadnja za izlaz. Ovo pored ostalog sluzi i tome da biste pokazali pretplatnu kartu vozacu ili kupili od njega onu za jednu voznju od 55 dinara. Da je devojka postovala pravila do nesrece ne bi doslo.

Lekarsko - ako je istina to sto pise da taj vozac vozi tu autobus samo 3 meseca, onda definitivno nije zastarelo, jer se vadi pri zaposljavanju.

Poslednja izmena:
Citam sad i nisam primetio da je neko pomenuo veoma bitnu stvar - u autobus se ulazi na prednja vrata, a ne na zadnja. Tako ja mogu mirne duse da kazem kako se meni ovo ne bi moglo desiti jer uvek ulazim na prednja vrata, lepo pokazem kartu vozacu, kazem uvek dobar dan ili vece ... nije tesko biti fin. :)
A i postovati pravila. Na autobusu i sa spoljne i sa unutrasnje strane pise da su za ulaz iskljucivo prednja vrata dok su srednja i zadnja za izlaz. Ovo pored ostalog sluzi i tome da biste pokazali pretplatnu kartu vozacu ili kupili od njega onu za jednu voznju od 55 dinara. Da je devojka postovala pravila do nesrece ne bi doslo.

Lekarsko - ako je istina to sto pise da taj vozac vozi tu autobus samo 3 meseca, onda definitivno nije zastarelo, jer se vadi pri zaposljavanju.

mozda u ns, u bg navalis na koja god...bitno je uci :mrgreen:

Back