Autobus na linjiji 13 vukao Novosađanku po putu!!!!!

Teksački Rendzer Voker

Poznat
Banovan
Poruka
7.234
NOVI SAD Mlađa devojka, koja je zakoračila da uđe u autubus na liniji 13, vozač autobusa je zatvorio vrata i krenuo,
povukavši devojku po putu.

Ljudi okupljeni na stanici počeli su da viču “stani….” I tek onda je vozač stao. Devojka je zapomagala nije mogla da ustane, noge su ju bolele, plakala je od bolova. Vozač, je izašao prišao devojci I rekao joj:
“Biće sve uredu- Zar je moralo ovo da mi se desi, nisam te video, a tek od skoro, nepuna tri meseca vozim autobus”.

Nemio događaj desio se u Cara Dušana, kod broja 69, na samoj autobuskoj stanici u Novom Sadu, gde je devojka
htela da uđe. Ona je čekala red da uđu drugi ispred nje, pa kada je ona trebala, a bilo je i drugih iza nje koji su
čekali, vozač je zatvorio vrata, a jedna noga joj je bila unutra i tako je vukao.

-Strašno jer su ti vozači ćoravi, u šta gledaju. Jadna devojka. Pre neki dan vozač autobusa prešao starijoj ženi preko noge, a sada ovaj vuče devojku – rekla je jedna od putnica.

Hitna je nakon ukazane prve pomoći na mestu udesa, devojku prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/fo...i-13-vukao-novosadanku-po-putu-clanak-2594215

Ne vozači nijesu oprezni!!!!

Његов приоритет није ко је ушао ко није, о томе сами путници морају повести рачуна. Жене углавном улазе у аутобус као богиње, пренемажу се и тегле.

Човек није ништа крив. А она није погинула, на њену срећу.

Његов приоритет није ко је ушао ко није, о томе сами путници морају повести рачуна. Жене углавном улазе у аутобус као богиње, пренемажу се и тегле.

Његова је дужност да погледа у десни ретровизор кад крене а не да лети ко мува без главе. Треба му дати отказ,

Мени се слично десило пре... десетак година... затворио баја врата кад сам једном ногом закорачио унутра... и кренуо мангуп... срећа те је била гужва на путу па сам имао времена да дватипут акнем у онај плексиглас и избијем га, да му скренем пажњу...

Nemoj da se sramotis.

Mene je pre 2 meseca mogao na pesackom da udari autobus koji je skretao iz druge ulice. Meni na pesackom zeleno, njemu uslovno. ulazi u srednju traku i boli ga ***** da stane, udario me retrovizorom i jos poceo da trubi. ***** nije smela da izadje napolje a ja nisam mogao da provalim unutra da mu se najebem keve. Zvao policiju jer ima kamera koja snima a njih boli ***** da dodju.

Back