- Poruka
- 17.205
Pa nije dobro.
Sutra ti možeš biti nastradali, zato nemoj mnogo da kukaš nad tuđim sudbinama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije dobro.
Nije za Republiku nego za Sremčicurekao je vozač autobusa 551 za Republiku,
Rekao je za list "Republiku"Nije za Republiku nego za Sremčicu![]()
Sremčica Republika!Rekao je za list "Republiku"
A, 551 mislim da ide na relaciji Beograd - Velika Moštanica...
Ne ide u Sremčicu.
Za nju se skreće ranije, na semaforu, pa levo!Sremčica Republika!
Umor ,pospanost...Ispred nije gledao niti je vozio svojom trakom jbg.
Šta ti znači da nije vozio svojom trakom?Ispred nije gledao niti je vozio svojom trakom jbg.
Nije ti možda palo na pamet da zapošljavaju azijate i crnce sa lažnim vozačkim dozvolama?100% je vozač gledao nešto na mobinom,, neku poruku isl.
Pa gde može da ne vidi toliki kamion u sred sunčanog dana.
Moguće, mada i sa lažnom VD bi zaobišao kamion da ga je video.Nije ti možda palo na pamet da zapošljavaju azijate i crnce sa lažnim vozačkim dozvolama?
Pa i nije baš nešto sigurnije, sve zavisi koji vozač ti se zalomi. Znaju i taksisti da jure poprilično iznad ograničenja, jedan je čak i kroz zaustavnu traku obilazio kolonu vozila nastalu zbog gužve, i pritom psovao kao kočijašPostaje lutrija, da li da uđeš u bus, ili ako imaš novca da ideš taksijem. Taksisti, ma šta mislili o njima ipak su pažljiviji.
Ma nije do fara, nego sedne, ajd da vozim, 5xx bus, nagari brzinu, kao da je autoput i malo pricaj sa nekim putnikom, malo zveraj, da mu je bilo dosadno ne bi udario...Zato što nemaju farove nekada radi jedan far a nekada nijedan...
Moj buraz je dobar vozac taksija.....prvo voli , ali ajd to nije bitno , drugo brz je pri ukljucivanju, ali to radi tako iskusno da ja ne mogu to da opisem iako sam vozac....i trece iskusno vozi i nista ne rizikuje ....Nekada su taksisti bili dobri vozači a danas su to kurta i murta. Moj dobar drugar godinama taksira po bg auto uvek prva boja.