Autobus 551 naleteo na parkirani kamion kod Umke - mrtvi i ranjeni

Malo čudno da skoro svaki dan neko pogine? Danas su bile čak tri saobraćajne nesreće sa gsb vozilima! U jednom danu!

https://n1info.rs/vesti/tri-nesrece...-tvrde-incidenti-vezani-za-jedan-konzorcijum/
Screenshot_2024-08-25-22-54-12-145-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Postaje lutrija, da li da uđeš u bus, ili ako imaš novca da ideš taksijem. Taksisti, ma šta mislili o njima ipak su pažljiviji.
Pa i nije baš nešto sigurnije, sve zavisi koji vozač ti se zalomi. Znaju i taksisti da jure poprilično iznad ograničenja, jedan je čak i kroz zaustavnu traku obilazio kolonu vozila nastalu zbog gužve, i pritom psovao kao kočijaš

Zato što nemaju farove nekada radi jedan far a nekada nijedan...
Ma nije do fara, nego sedne, ajd da vozim, 5xx bus, nagari brzinu, kao da je autoput i malo pricaj sa nekim putnikom, malo zveraj, da mu je bilo dosadno ne bi udario...
mozda i bi , ali bi bilo posle kocenja, ono samo tuc prednjeg stakla....ne bi odrao pola autobusa...

Nekada su taksisti bili dobri vozači a danas su to kurta i murta. Moj dobar drugar godinama taksira po bg auto uvek prva boja.
Moj buraz je dobar vozac taksija.....prvo voli , ali ajd to nije bitno , drugo brz je pri ukljucivanju, ali to radi tako iskusno da ja ne mogu to da opisem iako sam vozac....i trece iskusno vozi i nista ne rizikuje ....

A sad vozi i besna kola kao taksi...
ali kao vozaca , najvise me zadivljuje nacin na koji komunicira i ukljucuje se u tok....zbog mene sam ga testirao na teskom mestu i u teskim uslovima i stvarno ume da cita vozace i situaciju do daske...

Ali npr kad sam imao otpust iz bolnice i kasnice pola sata otpust, on je oterao turu dve za to vreme....odveze dete kod lekara na pregled, to traje 45 min, sportski pregled je...i odradi par tura za to vreme...njemu je to zabavno...

Nisam siguran da li je najbrzi , u smislu precice i krivine, jos uvek mi krivo sto me jedan tip sa zastavom vozio tako dobro ulicicama i brzo stigao na bus stanicu , a posto nisam ja placao taksi, onaj ko je bio narucilac posla nije ga castio....a ja sam nosio te teske i pazljive stvari...Najbrza voznja i naj krace moguce , a nije pala cast...nego kad si mlad i pustas da drugi donose odluke a da se ne mesas...

Uvek se mesaj, jer malo je ljudi koji imaju meru i znacenje vrednosti u Srbiji..

Poslednja izmena:

Back