auto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
dali imaš svoj auto...?
ne zanima me marka model godište, samo dali imaš svoj auto ili koristite jedan(dva, pet) zajedničkih...ili ga uopće ni nemaš...?
napomena - ovo pitanje važi samo za ženske osobe koje žive sa muškarcem...jer računam da solo žene ako imaju auto da imaju svoj auto...
hvala...

Đole, smaraš...
ne znam što odma trčiš da budeš prvi na mojim temama...
smaraš...
a i pitanje je za žene...neznam što se trtiš kad nisi žensko...
hvala...
ja odgovaram na sve samo sto su tvoji plagijati i po naslovu se vidi da su tvoje koje bi trebalo da bodu oci
nema na cemu i drugi put

zbog kojekakvih zluradih komentara nije zogreg da napomenem...:
nisam video da je postojala ovakva ista ili slična tema, pošto ne provodim ovde 24/7 k'o neki, iako bi se to moglo zaključiti na osnovu broja postova koje imam...pa ako postoji ista ili slična ovakva tema, prepuštam moderatorima da odluče da li će je zatvoriti ili će je prebaciti, spajati, ne interesuje me...
takođe, kada sam postavljao temu ni na kraj pameti mi nije bila ideja da vidim koja od vas se dobro udala...mada iskreno, posedovanje automobila ja ne vidim kao pokazatelj da li se neka "dobro udala" ili nije...e sad...ako se ovde nečije materijalno stanje tumači kao "dobro se udala", ja to svakako nisam znao i ne zalazim u ta vaša omacinjanja...
da me je to zanimalo, pitao bi koji auto voziš...? zar ne...?
hvala...

...i jedesh kolachitje iz kutije kad je crveno na semaforu...da ne gubish dragoceno vreme...:zcepanje:

...još ako je automatski menjač,pa ti slobodne ruke i dok uzlećeš..
girl_in_love.gif

dali imaš svoj auto...?
ne zanima me marka model godište, samo dali imaš svoj auto ili koristite jedan(dva, pet) zajedničkih...ili ga uopće ni nemaš...?
napomena - ovo pitanje važi samo za ženske osobe koje žive sa muškarcem...jer računam da solo žene ako imaju auto da imaju svoj auto...
hvala...
Немам. Ал желим да га имам.
А имам и возачку дозволу већ десет година. Од тога сам девет у београду, колико траје и период да нисам сјела за волан. Не знам да ли бих више знала и покренути кола.

zbog kojekakvih zluradih komentara nije zogreg da napomenem...:
nisam video da je postojala ovakva ista ili slična tema, pošto ne provodim ovde 24/7 k'o neki, iako bi se to moglo zaključiti na osnovu broja postova koje imam...pa ako postoji ista ili slična ovakva tema, prepuštam moderatorima da odluče da li će je zatvoriti ili će je prebaciti, spajati, ne interesuje me...
takođe, kada sam postavljao temu ni na kraj pameti mi nije bila ideja da vidim koja od vas se dobro udala...mada iskreno, posedovanje automobila ja ne vidim kao pokazatelj da li se neka "dobro udala" ili nije...e sad...ako se ovde nečije materijalno stanje tumači kao "dobro se udala", ja to svakako nisam znao i ne zalazim u ta vaša omacinjanja...
da me je to zanimalo, pitao bi koji auto voziš...? zar ne...?
hvala...

kakve veze ima auto sa udajom? ja se nisam udala a imam auto

dali imaš svoj auto...?
hvala...

Nemam auto (nema ga ni on). Ja sam pešak koji koristi javni prevoz i bajs. Nemam ni vozačku dozvolu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back