Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To neizlizano je sa drugog radija i ne vazi jer ima druge brojeve.
Jedino kod elektronicara pa da ti ocita kod.
Ja sam danas bas kupio neki cd plejer za Grande Punto i isao kod drugara da mu skine can check i ocita kod i uspesno je to uradio.
Ja sam danas bas kupio neki cd plejer za Grande Punto i isao kod drugara da mu skine can check i ocita kod i uspesno je to uradio.
Pa?
Koji je broj kod njega?
Mora da se skine cip i da se ocita kod a to kosta 1000 dinara. Mozda neko radi i za 500 ali ispod toga nema. Meni je drugar odradio gratis jer smo dobri i u ekipi smo pa se vozimo motorima cesto.
Pa?
Koji je broj kod njega?
Mora da se skine cip i da se ocita kod a to kosta 1000 dinara. Mozda neko radi i za 500 ali ispod toga nema. Meni je drugar odradio gratis jer smo dobri i u ekipi smo pa se vozimo motorima cesto.
preko interneta sam našao da za taj model (09 146 055) mora da se nosi u servis ili kod nekoga ko čita kod. Poenta je da bez obzira i ako imaš kompletan serijski broj ne postoju univerzalni kod. A ti si mu to i rekao. Ja sam samo reagovao na tvoju primedbu u vezi nalepnice