Auto-put Beograd-Cacak

umrimuski

Ističe se
Poruka
2.657
link

Mozda je neko vec pisao o ovome ja sam o tome juce nesto citao i neda mi djavo mira uzeo digitron u ruke

Znaci auto-put 40km = 40.000metara
Cena 308 milona evra
Radnika 5000 ljudi
Rok trajanja radova 3.5 godina
=
1 metar asfalta kostace 7.700evra
Po radniku ispada 8 metara asfalta da se uradi za 3.5godina

Znaci za 3.5 godine jedan radnik treba da uradi 8 metara asfalta u vrednosti od 7.700evra :eek:

Ja mislim da samo uz lopatu i mesalicu svako od nas bi za 3 godine sigurno asfaltirao i 10 metara + i most bi sazidali

Ovo ljudi ni u Kambodzi nema + da ne pricam da su ti milioni uzeti na kredit iz inostranstva i sve to narod ima da plati

Uopste ne podrzavam da auto put ide Ibarskom magistralom preko Cacka vec sam za trasu preko Valjeva i Pozege i dalje prema Uzicu.

Užice je nepodoban ,partizanski kraj , za razliku od Veljinog Čačka ,što ste dobili od Broza dobili ste , tako da Užice puši , a put ide preko Pazarskog Kalifata gde stoluju Veljini koalicioni partneri Suljo i Rasim i mufty Zuko , zato će Turci i Azerbejdžanci da daju deo para , a Srbe iz zapadne Srbije ko yebe . :roll:

Užice je nepodoban ,partizanski kraj , za razliku od Veljinog Čačka ,što ste dobili od Broza dobili ste , tako da Užice puši , a put ide preko Pazarskog Kalifata gde stoluju Veljini koalicioni partneri Suljo i Rasim i mufty Zuko , zato će Turci i Azerbejdžanci da daju deo para , a Srbe iz zapadne Srbije ko yebe . :roll:

Ma dobro....nama je Pozega 23 km od Uzica....to je fakticki auto put u nasem dvoristu.....samo sto su to prazne price! Nema od tog puta nista (cini mi se).

Uopste ne podrzavam da auto put ide Ibarskom magistralom preko Cacka vec sam za trasu preko Valjeva i Pozege i dalje prema Uzicu.

pa to je zato sto si iz Uzica.

al ide jedan krak i preko uzica tako da nema sta da se sekiras

Beograd Ljig Cacak je najbolja deonica jer pokriva celu centralnu Srbiju.

Na primer nama iz Kraljeva Raske Mitrovice odgovara vise Cacak, jer bi nam kada bi isao preko uzica taj autoput bio predalek ovako nam je blizu.

mislim da ce posle cacka autoput da ide dalje preko ivanjice i sjenice do granice sa crnom gorom

Ta deonica bice vrlo zaebana i teska jer je to suvi planinski kraj, mada najlepsi kraj Srbije, sa najlepsim prirodnim lepotama i sumama , planine Javora i Golije su prelepe .

Preko pesteri nece biti deonica skupa da se napravi ali ce biti problem malo za ciscenje autoputa zimi , al to mora tako , pa i svi austrijski autoputevi su kroz suve alpske planincuge , ako si kad isao od Karavanki do Salcburga mogao si to da vidis .

90% auustrije je je u planinama samo onaj deo oko Beca je ravan.

link

Mozda je neko vec pisao o ovome ja sam o tome juce nesto citao i neda mi djavo mira uzeo digitron u ruke

Cena 308 milona evra
Radnika 5000 ljudi
=

Znaci za 3.5 godine jedan radnik treba da uradi 8 metara asfalta u vrednosti od 7.700evra :eek:

Ja mislim da samo uz lopatu i mesalicu svako od nas bi za 3 godine sigurno asfaltirao i 10 metara + i most bi sazidali

Ovo ljudi ni u Kambodzi nema + da ne pricam da su ti milioni uzeti na kredit iz inostranstva i sve to narod ima da plati

Mafija razradila posao tako se radi zadnjih 12 godina ma ko bio ministar ili premijer.Tako ce biti i ubuduce
jer sta zna ovca koliko kosta 1 metar asfalta.

ovaj autoput je inace najpotrebniji infastrukturni projekat za centralnu Srbiju jer je ibarska magistrala prezagusena i najfrekventniji put u zemlji

СЛажем се и подржавам пут преко Чачка - ДОСТА ЈЕ ВИШЕ ИБАРСКА МАГИСТРАЛА ПРАВА МРТВАЧНИЦА ЗА ПУТНИКЕ - мало-мало па неко погине........

link

Cena 308 milona evra
Radnika 5000 ljudi
=

Možda odrade putem preko koncesije. To bi bilo dobro, ako je ikako moguće.

Mada ne znam šta će nam put kad nema nikakve industrije. Osnovna namena modernih puteva je da ubrzaju transpost robe, usluga i ljudi.

Mora Tarzan iz Cacka da voda svoje ovce autoputem..jos im fali da slome papke na ibarskoj magistrali:hahaha:

boli me qurac i za te ovce i za tebe....ovna.......taj put je za srbe.......narod da se bezbeno preveze.....na ibarskoj magistrali su mnogi poginuli.....za razliku od koridora 10 koridor 11 se pravi za narod.......koridor 10 je samo da se stranci što pre prođu kroz srbiju......po srbiji puteva valjanih nema......gledam samo se pravi beograd.....oko beograda i vojvodini......e sad je na red srbija....

boli me qurac i za te ovce i za tebe....ovna.......taj put je za srbe.......narod da se bezbeno preveze.....na ibarskoj magistrali su mnogi poginuli.....za razliku od koridora 10 koridor 11 se pravi za narod.......koridor 10 je samo da se stranci što pre prođu kroz srbiju......po srbiji puteva valjanih nema......gledam samo se pravi beograd.....oko beograda i vojvodini......e sad je na red srbija....

... to novi predsednik ds-a, kad postane predsednik Srbije ....

boli me qurac i za te ovce i za tebe....ovna.......taj put je za srbe.......narod da se bezbeno preveze.....na ibarskoj magistrali su mnogi poginuli.....za razliku od koridora 10 koridor 11 se pravi za narod.......koridor 10 je samo da se stranci što pre prođu kroz srbiju......po srbiji puteva valjanih nema......gledam samo se pravi beograd.....oko beograda i vojvodini......e sad je na redu srbija....

:super:..............:ok:

Back