AUTO DO 6000 EVRA!!!

Pozdrav ljudi.Vidim ima dosta saveta i kritika.Posot neki sumnjaju u poreklo nocva samo d akazem da jeste tesko zaradjen,na more se nije islo od 2000te,drugo studnet sam i za kraj ocu sebi da kupim da mogu lepo moju porodicu da prevezem od A do B a da ime pre toga n eodu bubrezi kao dosad u Pezou 405 i Kecu sad, a i da ipak imam nesto za lepsu polovinu!!!
FIAT i Dacia su zesca sranje i kao masinski inzenjer mogu da kazem da su ta auta sranje sto se tice mehnaike i motora,ko kupi novo lud je....

Postujem svako misljenje i dobro su mi dosli saveti,ali kako je neko vec rekao auto mi prvenstveno treba da mogu da uzivam u voznji,obavljam polsove a tek onda za ribu,jer realno riba koja gleda koja kola vozim,takva mi i netreba!!!

Ako je lakse sveo sam opredeljenje na nekoliko marki i modela:Alfa Romeo 147,Peugeot 206(posle 2005god),Opel Astra,Mondeo mozda,i jedino novo dolazi u obzir nova Kia Pro Ceed samo zbog garancije!!

Hvala

Tojota yaris,i da te Bog vidi,nikad se neces pokajati.

Svako gleda iz svog ugla. Ja sam autolimar i mehanicar. Tako da mi nije problem da procenim koji auto je dobar koji nije. Pogotovo koji auto koliko vredi i od dva da izaberem pravog. Ali opet to gledam iz svog ugla. Meni recimo ne treba Mondeo od 2 litra kog nemam gde da parkiram i da moram da mu radim sekvencijalni plin sa keramickom usisnom granom. Koji ce da mi srce benzin i da ne osecam motor, ni kad je upaljen ni kad je ugasen. Zato volim punta, jer je dosta jednostavniji a opet sve ima. Servisi nisu skupi, delovi takodje. I ja da imam 6000 evra kupio bih punto i dobro ga izvozio.

Pirate ako je trzisna vrednost automobila 2500 eura i covek mi izvadi 2300 i otpadnu mu tockovi naravno da mu necu vratiti pare jer sam mu pre kupovine nudio i opciju da da 1000 eura vise i da ce onda da ima garanciju ali posto on a i niko drugi za ovih 7 godina nije hteo da da tih 1000 eura vise onda im garancija vazi dok se ne odvezu kuci.
@ercevic
Ako si inzinjer pa kako se onda odluci za Alfu koja inzinjerski ima los trap koji je losiji od fiatovog bar 3 puta?:) A isto tako motori sa dve svecice se nisu pokazali sa potrosnjom a ni jeftinim odrzavanjem dok su dizeli bas iz brenda kog ne volis-Fiata.
A evo npr. imam ovaj 206 1,4 8V koji se u praksi pokazao jako dobro 2006 godiste i koliko po tebi vredi ovaj auto? Evo reci cisto da cuju svi bez obzira sto ti mozda trazis auto sa 5 vrata?

Vozim i ja,ali me kosta 60k,sta da vozis za 6k.

U srbiji barem može da kupi pristojan auto za te pare a da nije dosadan kao npr tvoj predlog to jes jaris.auto ništa specijalno,ja sam baš skoro kupio auto dole i budzet sam odredio na 5000 eura,našao sam super BMWa 318i za 4750,medjutim završio sam sa mercedesom a klasa jer mojoj suprugi lakše sa manjim autom i automatikom.

Sta ces, ljudi su puni predrasuda. Kad se zalepe za jedan auto, misle da je savrsen. A ono sto ne znaju, jednostavno lupetaju. Evo danas me je vozio jedan taksista, ima neki auto, nisam video koji, od 3000 kubika i ne znam oko 180 KS...Kaze da je registraciju platio 43000 dindzi. Mozda laze, ali da je skupo, skupo je. Kome vise trebaju takvi auti. To treba da se reciklira sve do jednog...

U srbiji barem može da kupi pristojan auto za te pare a da nije dosadan kao npr tvoj predlog to jes jaris.auto ništa specijalno,ja sam baš skoro kupio auto dole i budzet sam odredio na 5000 eura,našao sam super BMWa 318i za 4750,medjutim završio sam sa mercedesom a klasa jer mojoj suprugi lakše sa manjim autom i automatikom.

Ljudi u Srbiji su jako cudni,zato i moze da ih fascinira neko kao onaj zike koji ni sam ne zna vise sta laze.
Ne moze covek sa 6k evra da vozi auto koji nov kosta 30k.Zasto? Zato sto je taj auto propao,ne mozes da kupis nesto kome je otpis 80% a da valja.A to je auto vise klase,jako je skup za odrzavanje,a ti nemas pare sirotinjo.Jel sad jasno?! Nije sramota biti siromasan,sramota je biti glup.

...I sa Dačijom ćeš stići isto tamo gde i sa Mondeom...

Istina, samo što ćeš u Dačiji dobiti glavobolju, išijas, bićeš sav ukočen, sa Monedeom ćeš biti raspoložen za još toliki put.

Jeste ono da niko neće prodati čitav i ispravan auto, ali možda ima i ljudi koji hoće. Takva auta kod nas rjetko završe, ali mogu se naći.
Ćale je uzeo Citroen Xsaru 2003. godište, prešla pravih 120.000 km. Sa servisnom knjižicom, provjerio u ovlaštenom servisu preko br. šasije, podudara se sve. Nisu svi ljudi da prodaju auto jer se pokvario, nego ima čovjek pare, sviđa mu se neki novi, ili taj što ima ne odgovara zbog nečeg, proširila se porodica treba mu veći i još dosta razloga, šta da radi sa starim nego da ga proda.
Evo ti primjer koji možeš porediti. Kada sam prije 5 godina kupovao novi telefon, imao sam K700i koji je sasvim bio ispravan, ali nije mi odgovarao jer je imao malo memorije, stavim 10 pjesama i puna memorija. Jesam ga trebao koristiti dok se ne raspadne i mučit se sa malo memorije?! Prodao sam ga, kupio K750i ubacio 2 GB karticu i imao ono što mi treba.

Ne znam, ali kod nas u BiH ćale tako ''nije'' bio kući, čekao da zastari i poslije godinu dana stiglo mu u firmu obavještenje na kojem piše da će doći policija da ga hapsi i privede na sud.
Kazna je bila zbog prekoračenja od 2 km/h. Oganičenje bilo 50, on vozio 72, to se desilo u Brčko distriktu jer kod njih ako prekoračiš ograničenje za više od 20 km/h ideš sudiji za prekršaje, eto on je prekoračio 22.

Pirate ako je trzisna vrednost automobila 2500 eura i covek mi izvadi 2300 i otpadnu mu tockovi naravno da mu necu vratiti pare jer sam mu pre kupovine nudio i opciju da da 1000 eura vise i da ce onda da ima garanciju ali posto on a i niko drugi za ovih 7 godina nije hteo da da tih 1000 eura vise onda im garancija vazi dok se ne odvezu kuci.
@ercevic
Ako si inzinjer pa kako se onda odluci za Alfu koja inzinjerski ima los trap koji je losiji od fiatovog bar 3 puta?:) A isto tako motori sa dve svecice se nisu pokazali sa potrosnjom a ni jeftinim odrzavanjem dok su dizeli bas iz brenda kog ne volis-Fiata.
A evo npr. imam ovaj 206 1,4 8V koji se u praksi pokazao jako dobro 2006 godiste i koliko po tebi vredi ovaj auto? Evo reci cisto da cuju svi bez obzira sto ti mozda trazis auto sa 5 vrata?

Pozdrav.To sa Alfom za trup jeste delimicno tacno ali daleko bolje ima kocione sisteme i stabilnija je malo pri naglim manevrima...Sto se tice Pezoa sa slike je malo reci,dok se ne pogleda,ali onako odoka jedno 3.500evra!!

Onda ,po tebi,oni 2001 vrede jedno 1500 eura maksimalno!
E pa po ovoj tvojoj matematici,ako nije sala,vidim ja da od tvoje kupovine nema nista jer ti trazis auto koji ce da te kosta nize nego u inostranstvu a veruj mi da na raznoraznim forumima citam postove ljudi koji vec godinu dana "kao"traze kola i kad ih javno pitam hoce li vec naci neki auto naljute se i prsnu.
Kako mozes da lupis za ovaj 206 da vredi toliko kad sam dao link koliko kostaju preko?:rtfm:
Ja trazim kumu najobicniji Punto 1,3 M-jet u van verziji,bele boje,sa klimom i ne mogu da nadjem ispod 3500 eura a da je 2004 godiste i sad jedan 206 2006 treba da kosta 3500!:hahaha: Za te pare ne mozes da uzmes ni 206 u teretnoj Van verziji.

Pozdrav ljudi.Vidim ima dosta saveta i kritika.Posot neki sumnjaju u poreklo nocva samo d akazem da jeste tesko zaradjen,na more se nije islo od 2000te,drugo studnet sam i za kraj ocu sebi da kupim da mogu lepo moju porodicu da prevezem od A do B a da ime pre toga n eodu bubrezi kao dosad u Pezou 405 i Kecu sad, a i da ipak imam nesto za lepsu polovinu!!!
FIAT i Dacia su zesca sranje i kao masinski inzenjer mogu da kazem da su ta auta sranje sto se tice mehnaike i motora,ko kupi novo lud je....

Postujem svako misljenje i dobro su mi dosli saveti,ali kako je neko vec rekao auto mi prvenstveno treba da mogu da uzivam u voznji,obavljam polsove a tek onda za ribu,jer realno riba koja gleda koja kola vozim,takva mi i netreba!!!

Ako je lakse sveo sam opredeljenje na nekoliko marki i modela:Alfa Romeo 147,Peugeot 206(posle 2005god),Opel Astra,Mondeo mozda,i jedino novo dolazi u obzir nova Kia Pro Ceed samo zbog garancije!!

Hvala

Ja bi Alfu uzela...:heart:

Onda ,po tebi,oni 2001 vrede jedno 1500 eura maksimalno!
E pa po ovoj tvojoj matematici,ako nije sala,vidim ja da od tvoje kupovine nema nista jer ti trazis auto koji ce da te kosta nize nego u inostranstvu a veruj mi da na raznoraznim forumima citam postove ljudi koji vec godinu dana "kao"traze kola i kad ih javno pitam hoce li vec naci neki auto naljute se i prsnu.
Kako mozes da lupis za ovaj 206 da vredi toliko kad sam dao link koliko kostaju preko?:rtfm:
Ja trazim kumu najobicniji Punto 1,3 M-jet u van verziji,bele boje,sa klimom i ne mogu da nadjem ispod 3500 eura a da je 2004 godiste i sad jedan 206 2006 treba da kosta 3500!:hahaha: Za te pare ne mozes da uzmes ni 206 u teretnoj Van verziji.

Video ja grande u NEmackoj 2007 sa 60 i nesto hiljada, za 3.000. Jedino sto nema begove.

A ko zna sta je tu sve jos otislo dok su begovi iskocili. A staviti nove begove sa centralom i pojasevima kosta 1000 eura minimuma i vise jer na otpadima nema Grandovaca.
A kakvi su prevaranti uopste postali i trgovci kolima preko govori podatak da sam malopre dopunio klimu bas na ovom 206 i majstor je samo dao konstataciju da je i preko postao trend da vade freon iz kola koja idu za export.
To me je zabolelo 3000 puta (dinara) ali sta je tu je sad niko ne moze da mi kaze da mi je klima neispravna ili da slabo hladi.:)

Pa dobro, ali po preporuci proizvodjaca servisiranje, citaj zamena, begova se vrsi na 10 godina kod fijata, na 12 kod vw.... Ako nisu zamenjeni proizvodjac ne garantuje da ce se otvoriti prilikom eventualnog cukanja! Kad tad oni moraju da se zamene ako hoces da budes apsolutno siguran da si bezbedan u svom autu! 30 evra je nista, jer zbog tih 30 evra potencijalni kupac ce otici nezadovoljan i verovatno se nikada vise nece vratiti!

Back