ercevic
Obećava
- Poruka
- 51
Pozdrav ljudi,misljaenja o kolima do 6000 evra.Najbolja ponuda,odrzavanje,sta je isplativo a sta ne.Alfa ,Pezo,Fiesta.. i isl...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav ljudi,misljaenja o kolima do 6000 evra.Najbolja ponuda,odrzavanje,sta je isplativo a sta ne.Alfa ,Pezo,Fiesta.. i isl...
Uzmes neku bas lepu astru klasik, sa elegance opremom npr
http://www.polovniautomobili.com/oglas1396090/opel_astra_g_16_16v_elegance/#10
nadjes neku mladju..ostatak para, da odradis sve sto treba da budes siguran i to je to![]()
Da,da . Sve je na strani Mondea. izuzev jedne stvari. Potrošenost automobila. Dačiju ćeš kupiti NOVU sa 5 godina garancije. 5 godina da te glava ne boli. A Mondeo? E on će imati 150-200 hiljada u sebi (minimum). Pa sad ti vidi šta je bolje. "Startovati" sa 0 km. ili sa 200 hiljada. Uzgred, koliko košta zamena kompletnog kvačila na Mondeu? Zašto ga je prethodni vlasnik prodao? Zato što je jaaaaako očuvan? Zato što se ne kvari? I sa Dačijom ćeš stići isto tamo gde i sa Mondeom, ili - bezbrižno. Ako imaš para za bacanje, ti kupi polovnjaka. Ali pored 6000e........ Mislim.......
P.S:
Nešto nisam čuo da se građani zapadnoeuropskih zemalja otimaju za tako OČUVANE polovnjake, kao ovde u Srbiji. Za nove - Da. Ma verovatno su oni mnogo glupavi, a mi jako pametni.
Mislim obožavam teme tipa imam 6000 i šta da kupim. Evo ti predlog u temerinskoj kod pijace videh peglidžona za 250 € mož i za 200(a i manje) da ga uzmeš ako se malko cenkaš. A ostatak potrošiš na sebe...
Mislim ok imaš 6000 € ali kakav tebi auto treba, da loviš ribice, da voziš po gradu, da voziš ženu i decu...
Ne postoji džabe više klasa vozila nego da se ljudi odluče u zavisnosti od toga za šta im treba.
Znam ja jako dobro da je na zapadu recisija, i da ni tamo nisu svi bogati. Ili znam i to jako dobro šta znači voziti nov automobi, a šta polovan. Znam jako dobro da je garancija 100.000km (osim 2-3 proizvođača koji daju i više). Zaboravio si jednu stvar. Ovde čovek ima 6000e. Znači nije bez para.Fali mu trećina da bi kupio nov auto. Fali mu još malo. Pa i na zapadu bi se čovek malo "naprego" i dodao tih 2000e, kada bi mu toliko falilo za nov auto. Zar na zapadu ne voze Dačije, Punta, Škode, Korejance? Voze, ali nove. I za ove male (jeftine) automobile važe isti oni garanti uslovi kao i za one od 20-30 hiljada eura.
Neće se auto odmah posle završetka (100.000km) garancije početi kvariti. Služi on još dobro narednih 50-100 hiljada. Pa upravo takvi se i prodaju. Od 150-200 hiljada km. pa na više.
Nije realno gledati pojedinačne slučajeve. A šta će uraditi Mirko ili Slavko. Paja ili Joca? Nego generalno, Šta je uopšten slučaj.
Pozdrav ljudi.Vidim ima dosta saveta i kritika.Posot neki sumnjaju u poreklo nocva samo d akazem da jeste tesko zaradjen,na more se nije islo od 2000te,drugo studnet sam i za kraj ocu sebi da kupim da mogu lepo moju porodicu da prevezem od A do B a da ime pre toga n eodu bubrezi kao dosad u Pezou 405 i Kecu sad, a i da ipak imam nesto za lepsu polovinu!!!
FIAT i Dacia su zesca sranje i kao masinski inzenjer mogu da kazem da su ta auta sranje sto se tice mehnaike i motora,ko kupi novo lud je....
Postujem svako misljenje i dobro su mi dosli saveti,ali kako je neko vec rekao auto mi prvenstveno treba da mogu da uzivam u voznji,obavljam polsove a tek onda za ribu,jer realno riba koja gleda koja kola vozim,takva mi i netreba!!!
Ako je lakse sveo sam opredeljenje na nekoliko marki i modela:Alfa Romeo 147,Peugeot 206(posle 2005god),Opel Astra,Mondeo mozda,i jedino novo dolazi u obzir nova Kia Pro Ceed samo zbog garancije!!
Hvala