Auto do 10 hiljada evra?

1646324957373.png

Ovako nešto se par godina star može naći za 7 - 8k. Ima sve što treba, dovoljno je prostran, a lako ih je naći sa proverljivom servisnom istorijom, kupljeni kod nas. Ne bi trebao biti neki problem ni za delove jer ih već kod nas ima dosta, a i servisa i prodavnica za njih.

Bukvalno za te pare ili mooožda tek malo više, možeš uzeti široku lepezu stvari jer je tržište preplavljeno polovnjacima, ali upitnog kvaliteta.

Dok smo se mi ovamo širili i pucali i po 23.000 evra na nova kola, drugar vozio Toyotu Yaris i ukupno na nju dao 5000 na neki zglob, a tera je gde god i troši mu toliko da smo sa punim rezervoarom otišli na more, vozili se tamo svaki dan i tek u povratku nasuli čisto da imamo.
Istina 1,4d je odlican a i te toyotice su napravljene kvalitetno za svoju klasu

Za neverovati je da je pre nekih mesec dana zvao drugar i da trazi auto za starca koji se razocarao u Toyotu jer je vrisnuo motor i kazem ja garant benzinac kad ono nije nego 1,4 D4D koji i licno smatram brutalno dobrim motorom ali eto njemu je crkao a drugi motor na otpadu nesto astronimski skup sto mi nema logike s obzirom da ne crkava pa i nije trazen ali tako je bilo.

Dovezao sam danas onog Freemonta i opet sam se odusevio kako se lepo vozi.
Udobnost i tisina su mu neke od vrlina a prostor unutra je ogroman.
Sa svojih 140ks ide sasvim dobro i lepo motor nosi tih 2 tone.
A oprema je bas bas napucana.

Back