Autizam

Malo sam istrazivao na temu zdravlja u poslednje vreme, pa hocu da podelim sa vama nesto od toga.

"Autizam je otkriven 1943. Dr Miler kaze da su se 1950ih deci davale 4 vakcine, i stopa autizma je bila 1 u 10,000 dece. 1981 dodalo se jos vakcina na listu obaveznih vakcina za decu, i stopa autizma je skocila na 1 u 2,600. 1996 sadrzaj zive u vakcinama se prakticno udvostrucio, i stopa autizma je skocila na 1 u 350 dece. sada se 13 vakcina daje deci i stopa autizma je 1 u 100 kod decaka, i 1 u 400 kod devojcica (decaci imaju vise slucajeva zato sto testosteron reaguje sa zivom - Hg). U Americi 1 u 68 porodica ima dete sa autizmom.

Kako se Thiromesal(derivat zive, koristi se kao prezervativ u vakcinama) uklonio iz vakcina u Kaliforniji, stopa autizma je opala za 6%.

Nije samo ziva problem. "Sinergijski Toksicitet" znaci da neke hemikalije imaju vecu otrovnost kada se kombinuju medjusobno. Dr Miler objasnjava da ako se ziva ubrizga u miseve 1 od 100 umre, ako se aluminijum ubrizga u miseve 1 u 100 umre. Ali ako se ubrizgaju i ziva i aluminijum 100 miseva umre!
Nazalost, vecina vakcina sadrzi i zivu i aluminijum."

Izvor:
Dr. Miller, cardio hirurg i profesor hirurgije na Washington univerzitetu http://www.optimumhealthreport.com/articles/silver_fillings.asp

Nisam ekspert, ali mislim da nema sumnje da postoji jasna korelacija izmedju teskih metala, autizma i citave palete bolesti modernog doba za koje medicinska nauka ne zna uzrok.

Glavni izvori zive su:

1."Srebrne" zubne plombe - koje bi se trebale zvati zivine zubne plombe zato sto imaju preko 50% zive, pustaju u usta preko 10 mikrograma zive dnevno, koja ulazi direktno u sistem, ziva je poznati neurodegenerativni toksin, i u tim kolicinama vas nece ubiti ali ce vam stvoriti niz komplikovanih problema sa zdravljem za koji doktori nece imati odgovor. Ziva lomi imunitet na slaboj tacki, koju svako ima, tako da se ne veze cesto za bolest, izaziva autoimuna oboljenja, sprecava rast nervnih celija, i to su samo neki od problema. Zubare koji su pravili plombe ne zanima biokompatibilnost, njih zanima da je materijal sto jeftiniji i da moze izdrzati sto veci pritisak.

FDA jos uvek tvrdi da su uglavnom sigurni, malo je poznato da ljudi sa vrha FDA imaju akcije u kompanijama koje su glavni proizvodjaci plombi u Americi, i da imaju zagarantovana radna mesta u velikim farmaceutskim kompanijama u slucaju da dobiju otkaz, sukob interesa je vise nego ocit, korporacije uvek brinu vise za svoj profit nego za zdravlje stanovnistva.

Pogledajte ovaj kratki video obavezno:

Ako imate zivine amalgame izvadite ih, i zamenite kompozitnim ili nekim boljim biokompatibilnim materijalima. Za to je potreban zubar koji je posebno treniran, posto mislim da u srbiji nema holistickih zubara, zadovoljite se nekim jako dobrim obicnim zubarom.

2. Vakcine - pogledajte ovaj dokumentarac Video.Google

3. Riba - izbegavajte sve ribe koje su vise u lancu ishrane, jer akumuliraju puno zive, ajkule, sabljarke, losose, tunjevine, skuse, izbegavajte skoljke, skampe i ostale koje zive na dnu mora... Na sajtu evropske unije, organizacija za zdravlje upozorava da trudnice smanje unos ribe zbog moguceg ostecenja deteta.

CowboyBebop2012 na ovom kanalu imate vaznih informacija u vezi zdravlja, imaju titlovi za one koji ne znaju engleski.

Toliko od mene.
Poz.;)

interesantan tekst.moj brat je bio autisticar.dobio je autizam sa dve godine.ta bolest je jedna od najvecih misterija.samo su nagadjanja kako i zasto.a i nedovoljno se pise i prica o tome kako razlicitih stepena autizma postoji.neki su samo blago autisticni.moj brat je bio najtezi oblik,nije bio sposoban skoro ni za kakvu komunikaciju i bio je veoma agresivan.veoma je vazna podrska drustva porodicama koje u kuci imaju autisticara.nazalost,nailazili smo na nerazumevanje i odbacivanje mnogo puta.ipak ni jednog trenutka nismo pokleknuli u odluci da je mome bratu mesto u kuci,sa svojom porodicom,a ne u nekoj ustanovi gde bi bio zatvoren i tretiran bez ljubavi.autisticari koliko god izgledali nezainteresovani za spoljasnji svet,zive od nase ljubavi.

Back