OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.365
Ono što je sigurno je da ti treba pregled belančevina u likvoru, OBAVEZNO
Samo tako ćeš znati šta ti je u stvari
Samo tako ćeš znati šta ti je u stvari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NATASA_7:Eto,Artline se baš zaštitila njenom vakcinom!Kad Srbija postane država u kojoj se vodi računa o ljudima,a ne isključivo o profitu pojedinca,vratiću se na temu vakcinacija.
Do tada- uživaću u svojoj paranoji !
WithdrawnWater:Boze! :shock: :shock: :shock:
A kakve to ima veze sa nasom pricom o obaveznoj imunizaciji?! :?![]()
Tvoja logika je ista kao kad bi rekla "U restoiranu u Zemunu je pre mesec dana maloletni krimos ubio dvoje ljudi dok su rucali! Kakva je ovo zemlja - nikada necu otici u restoran, svako tamo dolazi!" Svasta. Kriminala ima stalno, i svuda, u ovoj kao i u drugim zemljama. Jedina - JEDINA! - razlika izmedju kriminala u ovoj i u drugim zemljama jeste u tome sto bi u sredjenim zemljama Zapada artline mogla sad da podmese privatnu tuzbu, i uz dobrog advokata ojadi kompaniju Paster za grdne pare, a takodje i podnese tuzbu protiv drzave i od nje takodje uzme ogromne pare. Kod nas to ne moze jer ne funkcionise pravna drzava, ali to ama bas nikakve veze nema niti sa redovnom imunizacijom dece, niti sa vakcinacijom odraslih lica, niti se na izolovanim slucajevima moze ustanoviti pravilo da su vakcine stetne, i da ih ne treba primati. To je tako besmisleno da reci nemam. Ali sa druge strane, paranoja se uvek zasniva na iskrivljenoj slici realnost i odsustvu zdrave logike.
NATASA_7:[/B]
OK.Shrink 8-) Možemo da raspredamo priču o tome čija je slika ustvari prava,a čija iskrivljena..Ali,sve je to stvar perspektive i ličnih iskustava.A,moja iskustva i nisu baš blještava,tako da sam ,na žalost, prestala da verujem u Deda Mraza :wink: Sva ta teoretisanja zvuče veoma dobro,ali u stvarnosti nije sve tako jednoobrazno i crno-belo.
A,sve to ima neke veze sa vakcinama baš zbog toga,što oni "izolovani" slučajevi odozgo i nisu baš toliko izolovani,na žalost..Ali,OK. svako ima pravo na svoje mišljenje,isn`it?
WithdrawnWater:Ma da, ti si u pravu, provalila si me: ja sam u stvari deo lanca zavere, strani propagator.... samo se dobro prikrivam....![]()
WithdrawnWater:U je, ala ti rano ranis nedeljom... :shock:
To mora da je zbog toga sto ne primas vakcine, pa si cila, i orna od ranog jutra - bravo, bravo ("stojis pravo!"). Imam predlog za veci broj alternativnih sredstava i pomagala (pomenuti drzac za pravu kicmu je jedan od!). A ja nista nisam izvukla iz konteksta - sve je u kontekstu kako je i napisano - od reci do reci. Ni detalj promenjen, pomeren ili citiran kao poseban. A to sto je boldovano - ko razume shvatice, ne moram ja nista da izvlacim. Ja nista ne tumacim - ti tumacis. Svetsku (serBsku) farmaceutsku zaveru.
WithdrawnWater:Sumnjas a?!Pa cudo nije, zamisli kad sumnjas u obaveznu imunizaciju, kako ne bi sumnjala da je neki lik koga ne poznajes, i jos se pojavljuje samo virtuelno, uospte doktor?! Zapravo, ja ni ne postojim...Ja sam Fantom, duh koji hoda!
Cudo je ta paranoja, bog te tvoj, prostire se na sve strane, ko paukova mreza - svi su sumnjivi!
Pogledaj ti tvoj original post pa ces videti (ako prestanes da se ponasas detinjasto mocicu i da te tretiram na nivou odrasle osobe) da ti je post sacuvan od slova do slova kako si ga napisala, bez i jednog slova izmene. Odluka sta cu boldovati je naravno samo moja, ali tvoj post ni jednim slovom nije editovan niti drugacije tumacen niti izvucen iz konteksta. Nikako ne mogu da ti pomognem u nedostatku sposobnosti da shvatis znacenje mojih postova, onima koji je imaju nece zvucati besmisleno - ali dozvoljavam naravno da je svako limitiran svojim sposobnostima za apstrakciju. Konkretno misljenje mi je strano, ne mogu se zbog toga izvinjavati, pa stoga ni tvoje shvatanje (mog pisanja) na nivou konkretnog misljenja ne zasluzuje poseban komentar. Odgovor nije ni bio planiran kao konstruktivan vec kao parodija na tvoju paranoju (ovo nije dijagnoza, ovo je termin koji si SAMA usvojila, moj pocetni stav, podseticu, bio je da je nivo tvoje sumnjicavosti na ivici odnosno granici paranoje). Smesna si, zvucis ko Kalimero!![]()