Austrija pobedila na "Pesmi Evrovizije"

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
381.270
Austrija je ovogodišnji pobednik Evrovizije koja je održana u švajcarskom Bazelu.
Sa ukupno 436 poena Austrija je odnela pobedu na ovogodišnjem izdanju „Pesme Evrovizije“.
To je četvrta pobeda Austrije na najvećem muzičkom takmičenju na svetu.
Titulu najbolje pesme Evrope osvojila je Protraćena ljubav (Wasted Love) koju je izveo Džej-Džej.

Ja sam jos bolji , nisam ni znao da je odrzano...
Meni bila merak ona JAKO iz armenije prosle godine, bas mi bila merak....slusao sa nekom zenskicom online prenos , ona u drugoj drzavi ja u Srbiji i fap, prekinem online i vratim, a to moze na youtube, da cujem ponovo jako....i pita me ona sta slusas sad, ja kazem zakovao sam na ovoj armeniji , svidela mi se...ona kaze i ja isto preslusavam ponovo to isto...

Nema veze sto nema duboke reci , jok, sad mi pozeri glumataju dubinu tako sto u pesmi traze edukaciju , ajde..
A ovako pola pojmova ne razlikuju , mada postujem ja to da se razvijas kroz detalje i kroz film i kroz pesmu , nije da nije...ali da ti to bude uslov da bi ti se pesma svidela, auuu , pa koji mozak imaju narodnjakinje...tj folkerke onda...narocito grandovke..., evo krenula mi suza spontano, sto kaze Nesha, ma ne bi te za 100 kg karamela..

Samo mi se ne svidja Eurovizija vise....ni malo..vise mi se svidelo ono takmicenje u turskoj,

Jbt, izbio mi visokotonac na zvučniku. :eek:
1000010918.jpg

Nakon proglašenja pobjednika otkriveno je i kako su Srbi glasali putem poruka. Prema prebrojanim glasovima, srpski narod je najveće povjerenje ukazao Estoniji, pa je tako njihov predstavnik Tomi Keš dobio 12 poena.

Austrijski pobjednik od glasova publike iz Srbije dobio je 10 poena, osam poena donijeli su Grčkoj, a zatim sedam Švedskoj i šest Finskoj.

Njemačka je dobila pet poena od gledalaca u Srbiji, dok su četiri poena dobili predstavnici Albanije.

Tri poena otišlo je za Norvešku, dva poena za Izrael, dok je jedan poen od publike u Srbiji dodijeljen predstavnici Malte.

Podsjetimo, voditeljka Dragana Kosjerina javila se na veliku scenu Evrovizije 2025. kako bi pročitala glasove žirija.

Srpski žiri je 12 poena dao Francuskoj, što je pročitala voditeljka Dragana Kosjerina, dok su 10 poena dali Njemačkoj. Zatim ide Austrija sa osam poena, Švajcarska sa sedam i Grčka sa šest.

Njemačka je od Srbije dobila pet poena, Ukrajina četiri, Estonija tri, Jermenija dva, dok je Srbija jedan poen dala Letoniji, prenosi Blic.

Austrija pobijedila na pjesmi Evrovizije, Izrael dobio ubjedljivo najviše glasova publike​

Austrija je bila prva i nakon glasova žirija, ali joj je pobjeda na kraju pripala sa veoma mršavom prednošću ispred Izraela, koji je dobio ubjedljivo najviše glasova publike i probio se sa začelja na iznenađujuće drugo mjesto.

Back