- Poruka
- 82.950
Što ne možeš pa tako manipulišeš kako tebi odgovara 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znaci, gledam procentualno. Prosek u Australiji je 110k/Dan zarazenih, da mi imamo takve brojke I smrtnost bi bila daleko veca. Treutno imaju 1.2 miliona bolesnih mi oko 120k ili tako nesto. Dakle imaju skoro pa ist bolesnih koliko smo mi imali za dve godine ( navodno ). I da gledam procentualno... Kod njih je smrtnost trenutno 0.15% kod nas 0.9% to je ogromna razlika...Е ако је теби прихватљиво онда им је много лакше
Имаш само један проблем, не можеш да поредиш број оболелих и умрлих у истом дану. Број умрлих је ”последица” броја оболелих од пре две-три недеље ...
A onda uzmes statistiku pa pogledas broj da je to od pre 6 dana!!!
Po site na kojem sam ja gledao od 11.01 do 18.01 znaci za nedelju dana imali su oko 800,000 zarazenih i oko 400 umrlih!!!
Sto je mala brojka, trenutno imaju jos oko 1.2m zarazenih i od toga samo 400 kriticno i danas su imali 77 umrlih i oko 74,000 pozitivnih. Mi recimo danas 26 umrlih i oko 18.000 pozitivnih znaci oko 4x manje i 3x manje umrlih al procentualno daleko vise jer na oko 1.5 miliona slucajeva do sada imamo 13000 umrlih a australija na 1,9miliona oko 2800 umrlih... Ako izracunas dobices da mi imamo smrtnost od oko 0.9% a oni 0.15% sto znaci da imamo 6x vise umrlih ako gledas stopu/procenat smrtnosti
Pa pazi jeste tamo leto sada al eto danas su imali nesto vise od 40,000 pozitivnih i na 1.1m pozitivnih "samo" 60 mrtvih - jos imaju 400 kriticno kada sam pisao pre nedelju dana imali su vise kriticno, vise pozitivno i vise na dnevnom novou. Stopa smrtnosti je porasla al to je za ocekivati jer ovi koji su bili kriticno nazalost umiru. Dakle njima se brojka smanjila skoro 3x ( broj zarazenih/dan ) nama ni 20% dok je broj zarazenih ( trenutno ) porastao kaoi broj kriticno.Све то у вези бројки и процената јесте тако као што си и написао.
Но обрати пажњу на три врло битна момента, три велика проблема за Аустралију и њену причу.
Први проблем је што су пре икакве вакцинације имали 911 мртвих, након вакцинације 2400+ и наставља се.
Други проблем је (рећи ћу то овако да ме не би брисали) што им је појединачни имуни одговор битно условљен и ограничен.
И трећи велики проблем је тај што је сада тамо лето, а тек их чека јесен и зима, тек им предстоји сезона вируса и болештина.
Изгледа да ће се тамо десити тотална катаклизма вакцинализма. Потоп вакциналиста.
Pa pazi jeste tamo leto sada al eto danas su imali nesto vise od 40,000 pozitivnih i na 1.1m pozitivnih "samo" 60 mrtvih - jos imaju 400 kriticno kada sam pisao pre nedelju dana imali su vise kriticno, vise pozitivno i vise na dnevnom novou. Stopa smrtnosti je porasla al to je za ocekivati jer ovi koji su bili kriticno nazalost umiru. Dakle njima se brojka smanjila skoro 3x ( broj zarazenih/dan ) nama ni 20% dok je broj zarazenih ( trenutno ) porastao kaoi broj kriticno.
Imali su 911 mrtvih mi smo imali manje i sada bez vakcinacije sa manjem brojem zarazenih ( ukupna brojka ) imamo 4x veci broj mrtvih a takodje i daleko manje vakcinisanih. Ako hoces da gledamo tako....
Jeste ceka ih zima al to je za nekoliko meseci ( mislim 5 ) do tada ce im brojka daleko opasti kao i imuni odgovor jer ce protutnjati virus kroz velik % populacije. Nas kada bude cekalo leto sta mislis sta ce se desiti kada masa odluci da ide na razne gradske plaze, bazene....
Pa i kod nas su najavali 4ti krug, doduse kod njih mozes i decu da vakcinsies ako hoces....Не знам што ће бити ни са њима ни са нама. По ономе што знамо код нас иде крај, а код њих се бојим да није.
Навалили су на четврти круг ваксовања и како ствари стоје улазе у зло доба колективно препарирани.
Плус оно о чему не смем да пишем.
I da glasate.Vrhunski sportista neće da se vakciniše i kvari im posao. Zar vi ljudi stvarno mislite da ijedna država ili političar želi nešto dobro svom narodu ili bilo kom drugom?!??
Oni žele da ste mrtvi i da plaćate poreze.
vladin sajt, pogledajte podatke kako vakcine 'stite' od smrtiAustralija je odlučila da 'pusti neka Kovid pocepa'.
Vidiš kako oni drže australiju zatvorenu da omikron nebi slučajno prošao i završio pandemiju. Koji degenerici jbtvladin sajt, pogledajte podatke kako vakcine 'stite' od smrti
https://www.health.nsw.gov.au/Infec...nts/covid-19-surveillance-report-20220120.pdf
pravice oni za mesec dana novaka od blata!