kolja rodici
Početnik
- Poruka
- 6

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morala sam da napisem komentar...Ovo je jedna od najduhovitijih fora koju sam cula u zadnjih par godina...Neozbiljko,neozbiljko....svaka cast!!!!neozbiljko:Velike, ako šišaš 3 ovce za 10 minuta.
damir dz:Ja prosto ne mogu da verujem da gde god se spominje Australija tu je moj "delfino".Delfino je si li se ti toliko zapalio za Australiju?Moraš onda početi polako da vežbaš šišanje ovaca.Ali pazi nisu to ove srbijanske male ovce nego one velike američke dugodlake.Tu može da ti se zagubi ruka u vuni pa da se vrlo lako izdepiliraš do ramena ali se to ne računa kada te budu ocenjivali u brzini i merili količinu vune..
Gde si Ruki moj????
damir dz:Rujkice,moja mila,
ja ne bi bio ja da to ne znam od ranije.Pa imaju neke internet novine o dijaspori ne znam sada tačno koja je mejl adresa.
Znaš li šta je u njima najzanimljivije?
Žale se Srbi koji su tamo godinama da neće omladina naša da se kreće po barovima i klubovima koji su oni napravili.I onda se žale:"Neće ova naša omladina da dolazi po klubovima za druženje Srba nego se druže sa Australijancima!"
Mož' se ti misliti!
A u vezi šišanjauno ti meni nešto to eskiviraš rad.Jesi li ti to neki ne radnik i
lenčuga ili mi se čini.;-D.
Ti očigledno hoćeš onda da se prilepiš za nekog Australijanca punog para pa da živiš ko car.
E cvrc Milojka-nema.:-D :-D Tamo su ti svi puni para pa nećeš znati za koga da se odlučiš a to je još gore.
Zato je Novi Sad zakon.Po zadnjoj statistici 7 lepotica na jednog muškarca pa ti sada vidi.
kolja rodici:U bre ja mislio da sam ostavio post samo (kao)za reklamu(besplatnu) za firmu KAD ONO NACELA SE TEMA VREMENOM :-D DRAGO MI JE :-D PS JOS UVEK SAM(SMO)OVDE I "NEKIDAMO" SA NICIJIM PARAMA I "NEZAVRCEMO" NIKOGA!!!
damir dz:Ja lično sma u fazi slanja diplome nam verifikaciju i par stvari mi fali pa da pošaljem u Australiju DHL-om i stvarno sve moraš lično.
Barem je tako za Australiju.U to sam se lično uverio.
Pozdrav.