Australian Open

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Boki

Buduća legenda
Poruka
25.947
Da i ovaj GS ima svoju lepljivu pa da sve postove, misljenja i zelje ostanu pregledno zapisani kao i na svim ostalim slicnim temama.
Nazalost sam na poslu te nemam vremena da pisem uvod i da kacim slike te bih se unaprijed izvinuo za neozbiljan uvod u temu (:

Inace AO je meni najdrazi GS radi vremena, navijaca i energije koja se cak i preko TV-a prenosi na gledaoca...

Temu moram nazalost poceti zalosnom cinjenicom da nam je Ana eliminisana vec u prvom kolu.

...izvolite...:ok:...

Ispao je i Krajinović i Jovanovska. Ali je zato Troicki pobedio Veselog.

- - - - - - - - - -

Najbolji su mi komentari eurosport-a za Anu tipa "Eto, izgubila je koncentraciju i onda i drugi set". Što naravno nije tačno. Ana nema igru da se vrati na prvo mesto. Svi Anini porazi su rezultata njene ograničenosti, a ne neke loše koncentracije. I ovo peto mesto sada je previsoko za nju.

...Role i Nadal idu dalje...rutinskim mecevima (:

- - - - - - - - - -

Ispao je i Krajinović i Jovanovska. Ali je zato Troicki pobedio Veselog.

- - - - - - - - - -

Najbolji su mi komentari eurosport-a za Anu tipa "Eto, izgubila je koncentraciju i onda i drugi set". Što naravno nije tačno. Ana nema igru da se vrati na prvo mesto. Svi Anini porazi su rezultata njene ograničenosti, a ne neke loše koncentracije. I ovo peto mesto sada je previsoko za nju.

Da znas da u poslednje vrijeme i ja o ovome razmisljam...
Mislim da nema snage da se opet nadje.

Nije ona ni trebalo da bude prva na listi, nego je baš u to vreme Justine Henin prestala da igra tenis i ostavila prostora da neko zauzme prvo mesto.

Nije to izgovor...zenski tenis je pokaozao x oscilacija iz godine u godinu tako da jedna osoba iz prvih 10 uz osvajanje GS-a moze da se probije na prvu poziciju.
To je realnost zenskog tenisa i ne mogu se sloziti da Ana tada nije imala kvalitet za tu poziciju.

Mozda nije imala da je zadrzi ali sigurno jeste u tom momentu imala da se na nju bar za tren probije.

- - - - - - - - - -

PS joj kad bi Viktor odigrao bar osminu finala :cool:...meni osim NOLETOVA svacetiri GS-a vise nista ne bi trebalo (:

Nije to izgovor...zenski tenis je pokaozao x oscilacija iz godine u godinu tako da jedna osoba iz prvih 10 uz osvajanje GS-a moze da se probije na prvu poziciju.
To je realnost zenskog tenisa i ne mogu se sloziti da Ana tada nije imala kvalitet za tu poziciju.

Mozda nije imala da je zadrzi ali sigurno jeste u tom momentu imala da se na nju bar za tren probije.

- - - - - - - - - -

PS joj kad bi Viktor odigrao bar osminu finala :cool:...meni osim NOLETOVA svacetiri GS-a vise nista ne bi trebalo (:

Ana jeste u periodu od juna 2007 do juna 2008 imala GS pobedu, finale i polufinale, zatim osvojen indian wels i los anđeles i još par finala što je svrstava među najbolje u tom periodu, ali je isto tako to bio period kada Henin nije više trenirala i prestala je da igra neposredno pre roland garros-a. Pitanje je šta bi bilo da je te 2008 Henin odigrala French open i bila u punoj formi.
Jelena je te 2008 imala mnogo konstantnije rezultate i zasluženo se našla na prvom mestu na kraju godine.
A ovaj poraz od danas je očekivan. Ona je godinu počela porazom, a kada Jelena krene porazom to znači da nije u formi.
I ja se nadam da će Troicki daleko dogurati, čisto da pokaže ko je i šta je. Samo da ga sada stvarno ne uhvate da se dopingovao:cool:.

Ana jeste u periodu od juna 2007 do juna 2008 imala GS pobedu, finale i polufinale, zatim osvojen indian wels i los anđeles i još par finala što je svrstava među najbolje u tom periodu, ali je isto tako to bio period kada Henin nije više trenirala i prestala je da igra neposredno pre roland garros-a. Pitanje je šta bi bilo da je te 2008 Henin odigrala French open i bila u punoj formi.
Jelena je te 2008 imala mnogo konstantnije rezultate i zasluženo se našla na prvom mestu na kraju godine.
A ovaj poraz od danas je očekivan. Ona je godinu počela porazom, a kada Jelena krene porazom to znači da nije u formi.
I ja se nadam da će Troicki daleko dogurati, čisto da pokaže ko je i šta je. Samo da ga sada stvarno ne uhvate da se dopingovao:cool:.

:lol:...premda, kako je krenuo...odmah ce ga pod iglu :hahaha:...jes vidio sliku sa misicima...on il je na dobrim sterodidima il je poceo trenirati ko NOLE :mrgreen:...!?!

:lol:...premda, kako je krenuo...odmah ce ga pod iglu :hahaha:...jes vidio sliku sa misicima...on il je na dobrim sterodidima il je poceo trenirati ko NOLE :mrgreen:...!?!

Nisam video sliku. Ali po rezultatima pretpostavljam da je nešto uzimao kako bi bio bolji. Mada, on je i pre pokazivao da ima potencijala, ali je mnogo grešio kod čistih situacija tipa samo forhend da opali po sred terena, a on zabije u mrežu.

Gledao sam interviju i uopste nije tako...

Prije toga je Mats rekao da NOLE ima najbolji bekend, ikada i pitao ga da li je njegov bekend na ovom AO spreman posto mu se u par prilika ucinilo da ga izbacuje iz ravnoteze kao kada lopata :lol:...sta je NOLE potvrdio (:

Cisto da hejteri ne bulazne :D

- - - - - - - - - -

Federer igra - odlicno.

Ne bi bilo iznenadjenje da pobedi na kraju.

...mislis...ja mislim da ce prije polufinala letiti za Evropu :lol:...

- - - - - - - - - -

Po ocekivanju...svi dalje (:

Back