Aura

Trebalo bi. . da ovladam. Polako. . Vi ste verovatno spoznali dosta tih stvari. .? U pravu ste, aura zavisi od duhovnog razvoja coveka i njegovih misli. Pa otuda bleda i retka kod onih neupucenijih. Kako aura biti u balansu? Tako sto cemo svih 6 cakri (a ima ih dosta vise, i onih manjih) drzati u ravnotezi i harmoniji. Tako covek i ozdravi isceli se. Zato Isus govori kako je sve to u nama,al treba spoznati.

Eh, to je čitava nauka kako održavati auru kako treba. Baš sam skoro postavila i temu o Pet Tibetanaca, vežbama koje pokreću vrtloge, odnosno čakre, te dolazi do normalne energetske prehrane našeg suptilnog tela...a masa je takvih tehnika, samo svako treba pronaći ono što mu odgovara. Dobre su reči Isusa koje si pomenuo.

Ono što jezivo loše utiče na auru je mnogo toga što je skopčano sa savremenim načinom života... loša hrana.. veštački materijali.. poremećen bioritam (ovo ja osećam na svojoj koži npr), previše vremena ispred kompjutera i tv-a (opet dižem dva prsta), zatim jaki praskovi prosto režu auru...oni klinci u diskoteci nisu svesni šta sebi rade preglasnom muzikom... na kraju kroz otupe.
O tome bi se dosta moglo reći..

Sve u svemu, kada su u pitanju fizičko telo i suptilno telo (aura) - imaju očigledno međudejstvo. Ako se narušava aura dugo vremena, osetićemo i fizičke posledice

Nadam se ce se neko malo vise strucniji u ovoj tematici javiti da nam pojasni kako cita misli putem aure. Malopre je Valerija spomenula da nasa aura zavisi od nacina zivota i okruzenja u kojem zivimo. Potpuno u pravu. Mi celog zivota upijamo, jer zivimo u moru vibracija. Nismo ih svesni jer smo otupeli, nasa cula. Ima ljudi koji su svesni,ali mali broj. Ono sto sam hteo jos reci, nase misli pre nego sto se manifestuju u nas mozak, bivaju zabelezene u nasoj auri. Tek kad iz mozga stupe u kontakt s nasim mozgom mi tad izgovorimo misao ili bivamo svesni. Ali poenta je u tome da se sve nalazi u nasoj auri. Ruski naucnici su potvrdili da mogu u covekovoj auri procitati ceo njegov zivot, postoje aparati za to, rendgeni namenjeni te vrste.

Zanimljiva je knjiga Barbare en Brenan o tome :). (Ruke koje leče)
Ali generalno, nije bitna toliko boja (jer ona može varirati od raspoloženja, nivoa svesti, emocija, itd... npr zaljubljeni parovi isijavaju crvenkasto roze :lol: ...).. koliko je bitno koliko je oštećena ta aura.
Danas fakat živimo u takvom svetu da skoro niko nema celovitu auru. Štošta je zalepljeno po njoj, puna je rupa..
Moglo bi se dosta o tome pisati šta je sve oštećuje i kako je "krpiti" :D.

da...izgleda da nam je svima boja aure promenljiva...

Back