Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nikako nisam mogao da prihvatim audio knjige. Jednostavno, taj prozodijski element, način čitanja, previše utiče na percepciju.
Vjerovatno je stvar individualna, ali meni se čini da od knjige nema ništa ako očima ne pređem preko slova.
Nikako nisam mogao da prihvatim audio knjige. Jednostavno, taj prozodijski element, način čitanja, previše utiče na percepciju.
Vjerovatno je stvar individualna, ali meni se čini da od knjige nema ništa ako očima ne pređem preko slova.
I ja sam bila na to misljenje, ali nekako mi zanimljivo dok vezbam da nesto slusam nekako bolje nego kad nesto gledam i krenula. Doduse mora da priznam dosta je losih izdanja ali je i nesto i neke knjige jako lepo za slusati.
Nemam ništa protiv njih. Više puta sam slušao dok nešto drugo radim i sasvim mi je ok. Više je bilo iz znatiželje neke manje "bitne" knjige. Probajte, možda vam se i svidi, ali svakako mislim da kvalitetne knjige treba čitati jer je osećaj potpuno drugačiji.