Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Audio Biblija (Novi Zavet) - prevod Sinoda Srpske Pravoslavne Crkve
Ovo je lažna Biblija, džaba sam se mučio skidajući je. Kako već rekoh ja imam ugrađen shit detektor. Već u trećem poglavlju novotari su promenili tekst Umesto Matej 3,4 Ivan je imao odjeću od devine dlake i kožnat pojas oko bokova; hranom mu bijahu skakavci i divlji med.ili A Jovan imaše haljinu od dlake kamilje i pojas kožan oko sebe; a hrana njegova bijaše skakavci i med divlji. Ovi gownari su napisali hrana mu beše BILJE i med divlji. Poserren se na Sinod i njihov prevod. Neka im bude po reči Božijoj Otkrovenje 22:18 Jer svedočim svakome koji čuje reči proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
19 I ako ko oduzme od reči knjige proroštva ovog, Bog će oduzeti njegov deo od knjige života, i od grada svetog, i od onog što je napisano u knjizi ovoj.
20 Govori Onaj koji svedoči ovo: Da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse.