audicija

Jok bre slabo izlazim al kad me puste iz kuće jednom u sto dana trudim se da nadoknadim propušteno :mrgreen:

Horoskop mi taki merkur u zajebatom položaju plus venerica blizu KONJUKCIJA u DEVETOJ, ne mora trošim pare na gudru uopšte i ovako mi super :heart2:

:lol: Malo se sprdam. Tako si slikovito objasnila svadbe i slave da mi odma palo na pamet da si neka HC varijanta. :mrgreen:

:lol: Malo se sprdam. Tako si slikovito objasnila svadbe i slave da mi odma palo na pamet da si neka HC varijanta. :mrgreen:

Sajala sam noćas kako teram goste sa sopstvene svadbe i dernjam se na kevu što ih je zvala, ne znam ljude jbt, a svi kao veseli i srećni zbog mene, nose neke poklone, oće da me ljube, žludac mi se stego, užas.

Svadba je događaj pun vina i klope za goste,koji su slobodni da satima prave budale od sebe a pun koverata za mladoženju i mladu. Jedino ko je na šteti su roditelji koji su se isprsili...ali njima opet duša na mestu i srce ispunjeno :lol:

Znači svi dobijaju...kako možete da hejtujete takav jedan događaj :sad2: :lol:

Svadba je događaj pun vina i klope za goste,koji su slobodni da satima prave budale od sebe a pun koverata za mladoženju i mladu. Jedino ko je na šteti su roditelji koji su se isprsili...ali njima opet duša na mestu i srce ispunjeno :lol:

Znači svi dobijaju...kako možete da hejtujete takav jedan događaj :sad2: :lol:

Зависи, брале од тога чија је свадба. :lol:

Back