ATV

Mercedes-Benz C 180 Esprit

XXL Bilder (5 Bilder) Endpreis: € 1.500,-
Auf einen Blick:
Fahrzeugkategorie: Gebrauchtwagen
Aufbau: 4/5-Türer
Erstzulassung: 09/1994
Kilometerstand: 190.000 km
Kraftstoff: Benzin
Leistung: 90 kW (122 PS)
Getriebeart: Schaltgetriebe
Außenfarbe: Weinrot, Herstellerfarbe: 3
Verbrauch: 9 l/100 km
Türen: 4

Sta si se napalio covece? I sta ti znaci ovaj oglas ? Izvoli odi do nemacke , kupi ga, ako ti dozvole da ga uvezes plati dazbine i uzivaj

ako zelis mogu ti ga nastelovati na 50 000 km hehehe. kao nov hahaha . HAJD ZDRAVO

Honda je pouzdana masina kao sto svi znamo ali jedan minus ; njihovi kvadovi nemaju sertifikate za registraciju pa se nigde u svetu ne registruju. Drugi problem kod nas je to sto ce ti biti vrlo tesko da dodjes do rezervnih delova . z:poz:

dosao sam do nekih para od osiguranja itd...da ne duzim pricu zeleo bih,ko se bavi time,da mi kaze okvirnu cenu za uvoz atv od 200ccm (kinez naravno) iz Slovenije...tamo su 500,600e i mislim da je 1000e ok cena sto bih platio za usluge plus cena dovoza... i na meni da ostane registracija...

Evo mozes i sam da izracunas.
Prvo nema 200ccm da valja za 1000e, a za 500e mozes kupiti samo deciji.
Zatim na cenu dodaj 30 % carinu i porez, i jos 400e prevoz.
Kad to sve saberes valja dodati jos 100e na nepredvidjene troskove koji uvek mogu da se dese.
Za taj novac kupis ovde 200ccm i ne razmisljas da li ce sve proci u redu.

www.nsquadextreme.co.rs

Kako god javi kako si prosao.

Ja imam Mini Quad Loncin B-110cc..Doterao sam ga iz Nemacke i tamo je kostao 400e i prevoz jedno 200e znaci 600e...Pa vi vidite sta je JEFTINO...Keeway mi se ne svidja vozio sam ih na Kopaoniku i nije to to ali su ovi Shinray zakon...Planiram da uzmem ovaj od 250cc koj kosta oko 1.700e...Cuo sam da je pustena registracija i ovde na forumu vidim da se vozi sa B kategoriom...Ja atv imam 4 godine i prezadovoljan sam..Odprilike svi quad-ovi imaju blokadu na 80km/h zbog stabilnosti ali su zato Jaki kao traktori...Imaju veoma jaku polaznu snagu evo ja sam naprimer na moj atv prikacio 3-4 trupca i izvlacio ih na ler gas :D NAJVECI problem jesu delovi za njih.Pogodnost za Shinray je sto se za njih mogu naci delovi pa i za keeway ali meni trebaju gume velicine 145/70-6 i nigde nisam mogao da ih nadjem,kazu da je najbolje da se dovezu iz Nemacke i Madjarske jer su tamo jefttine... pozzz
P.S. Kako da postavim slike?

E ljudi, samo da podelim utiske naše večite dileme i teme. Konačno sam obavio registraciju i tehnički pregled za kvad u Beogradu, bez puta na periferiju grada i šlepovanja ( pošto mi je naravno istekla registracija ). Imam zelene table, pa i samim tim znate koja je to agonija svaki put. Pripremio sam kod Kremanca elektriku, ovde kod nas na Karaburmi ( bio je karambol sa signalizacijom ) i ceo proces uključujući tehnički pregled na poligonu smo završili u Centru za tehničke preglede Don na Dorćolu, Eto jedne korisne informacije za nas koji mučimo muku sa kvadovima i traktorima u Beogradu.

https://don-registracija.com/tehnicki-pregled-kvadova-ili-atv-vozila/

Verujem da je u manjim mestima ovo manji problem jer ima više poljoprivrednih gazdinstava pa samim tim i poljoprivrednih mašina i takvih tehničkih pregleda.

Prilozi

• Screenshot_20230501-105231_Gallery.jpg
    Screenshot_20230501-105231_Gallery.jpg
    92,1 KB · Pregleda: 2

Back