Attraction--->Passion--->Love--->End... kako?

pa sto si nas onda pitao sta da radis kad ne mozes nista da uradis?:eek::dash:
cemu sve ovo:rotf:

a nenen...odo definitivno...vise ne otvaram ove "ozbiljne" teme...

za otvaranje ozbiljne teme treba ozbiljna osoba...a izraz osoba znaci formirana licnost, neko zreo! ili neko blizu toga...imas ti vremena ...polako...

pozdrav...i srecno....

Jaoj... pa preko posta sam mislio da ste razumeli...

"ljubav na daljinu?" to je problem...

Posle ovog leta tek na sledece leto bi se videli... ja sam imao drugaciju vezu ranije... cujemo se u toku godine ( ne ono da bas gusimo jednog drugog ) i kada sam isao u Crnu Goru onda smo bili zajedno... desilo mi se prosle godine da je imala momka u vreme kada sam bio na more pa nismo bili zajedno, znaci nesto totalno opusteno. Ali sa ovom drugom, neznam... ona se ponasala kao da zivimo zajedno i da se vidjamo svaki dan... gde si? Sta radis? Kako je bilo? O cemo mislis sada? *** ugusime... Htela je nesto ozbiljno, to znaci da bez obzira da smo 2 meseca u toku godine zajedno(mislim u Srbiji zajedno gada sam na godisnjem) da nesmem da spavam sa drugim ribama kada sam u Portugalu... to je problem... mogao sam je lagati i zvati svaki dan kako si ljubavi bla bla bla, dok cekam drugaricu da dodje kod mene itd znaci da je lazem, ali ja to nemogu tako da sam imao 3 opcije:

1- Da je lazem i da je ubedim da je stvarno ozbiljno znaci da uopste mi nepadne napamet da sa drugom ribom spavam dok sam u Portugalu a ona u Srbiji.

2- Da je nelazem, da je varam muski i da joj sve kazem kada vise nebi mogao da izdrzim taj cinizam.

3- Da je nazovem i kazem tako tako i tako je, ako zelis uredu je ako ne, onda... ( navodno da nebude nesto tako ozbiljno, da svako vodi svoj zivot i kada dodjem u Srbiju da onda budemo zajedno )

4- Da raskinem.

5- Da nastavim onako, znaci da je nevaram uopste i da se svaki dan cujemo, dok ja brojim dane do sledeceg leta...

Prekasno za odluke sada, broj 3 sam izabrao. Fair i posteno :cool:

p.s: Za one koje pitaju za drugaricu koju sam uzasno ispalio, nista neosecam prema njoj... kao na onom topiku sex kao drugovi "as a need" mada mi je zao sto sam ono uradio, prekasno je bilo da se dvomim, trebao sam odraditi svoj posao :think:

Back