Atrofija mozga

seka59

Zainteresovan član
Poruka
225
Molim stručno mišljenje, ako je moguće. Naime interesuje me nešto o dijagnozi sa snimka mozga na MR, koja glasi: MRI nalaz endokranijuma ukazuje na bifrontalnu regionalnu atrofiju mozga. U moždanom parenhimu nema patoloških promjena. Zanima me tok bolesti, posledice, vremenski da li je moguće usporiti ako ne popraviti stanje.

Pa bolje ljudi i nista da ne kazu nego da ti kazu "bilo sta" sto moze da prouzrokuju da zapadne su ovo ili ono stanje razmisljanja i zakljucivanja. Ako niko nista ne pise to znaci da dovoljno niko nije strucan ni laicki a kamoli profesionalo. Inace ovo je tema koja i nije toliko popularna, da je nesto drugo kao politika ili neke kvazi teme koje se provlace po novinama, da vidis kako bi do sada vec imala 4000 odgovora sve vrsnih "strucnjaka".

Realno ti zelis predikciju stanja neke osobe. To ti ne moze reci ni specijalizant neurologije, cak i on ima da prica uzdrzano da se ne desi da pogresi jer je to gledanje u pasulj, a kamoli neki klinci sa foruma i dokoni ljudi.

Shvatite ljudi da forum nije lekarska ordinacija, nego internet mesto gde se skuplja decurlija radi sex tema i mozda 2% ozbiljnih ljudi.

Ovo da i specijalzant moze da pogresi to verujem,evo meni je su u 2 nedelje 2 razlicita nalaza iste stvari,tako da cu da trazim trece misljenje ili sta vec.Ne mogu vise da se nerviram sto i drugima preporucujem vec....ne znam sta bude bice nekako cu da nesto uradim.

Back