atraktivnost...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pitanje za vas muškarce koji ste imali seks bombe pored sebe...
da li veza sa takvom ribom, atraktivnom, zgodnom i sve nosi određene duševne teskobe tipa ljubomora, posesivnost, da je neko ne ukrade slučajno, ne preotme, disanje joj za vrat i tako te stvari...?
ako je tema već bila može lock i postavljaču karton jer ko mu kriv kad ne ume da koristi pretragu...

da li veza sa takvom ribom, atraktivnom, zgodnom i sve nosi određene duševne teskobe tipa ljubomora, posesivnost, da je neko ne ukrade slučajno, ne preotme, disanje joj za vrat i tako te stvari...?
ako je tema već bila može lock i postavljaču karton jer ko mu kriv kad ne ume da koristi pretragu...

Ne. Obicno i nema konkurencije, jer pichkopacenici i nisu konkurencija.

dobro, doduše i ja bi na svakog muškarca, pa i onog normalnog i možda kvalitetnijeg od mene posmatrao kao pičkopaćenika, samo zato jer se usudio da priđe mojoj ribi...
što je na kraju ipak posesivnost, jel...:)

Msm da to ne zavisi od izgleda žene, već nesigurnosti muškarca....

Moja je svaka bila seks bomba i uvek pored sebe imam seks bombu. Samo je pitanje percepcije, jelte :per:

Nema ljubomore. Svaki koji je ima posle mene je ima posle mene :hvala:

:) imala sam i bila udata za coveka koji extra izgleda....znaci, da padnes na dupe...malo je nezgodno bilo jer realno ja nisam po izgledu ni blizu tako atraktivna za zenu kao sto je on za muskarca....ali, kad si sa nekim, ako po prirodi ne trosis energiju na ljubomoru i posesivnost, ne razmatras to tako....ubrzo i tako sasvim druge karakteristike dodju do izrazaja...a pokazalo se da je 0 od coveka i bas me bilo briga sto je extra frajer....sad pored sebe imam prosecnog po izgledu ali zato fantasticnog po svemu ostalom....e tu bih vec ubila da se bilo koja priblizi :))))

Msm da to ne zavisi od izgleda žene, već nesigurnosti muškarca....

Mislim da to zavisi od opravdanosti za pojavu ljubomore i posesivnosti, i apsolutno samopouzdan muskarac osetice ljubomoru ako mu se zena privatava i drlja sa drugim tipovima, ta logika "dragi, idem da se pojebem sa pola fudbalskog tima, a ti poradi na svom samopouzdanju i nemoj biti posesivan" nije bas najumesnija.

:) imala sam i bila udata za coveka koji extra izgleda....znaci, da padnes na dupe...malo je nezgodno bilo jer realno ja nisam po izgledu ni blizu tako atraktivna za zenu kao sto je on za muskarca....ali, kad si sa nekim, ako po prirodi ne trosis energiju na ljubomoru i posesivnost, ne razmatras to tako....ubrzo i tako sasvim druge karakteristike dodju do izrazaja...a pokazalo se da je 0 od coveka i bas me bilo briga sto je extra frajer....sad pored sebe imam prosecnog po izgledu ali zato fantasticnog po svemu ostalom....e tu bih vec ubila da se bilo koja priblizi :))))
slazem se sa tobom bas..

Nemam bre pojma, ne razmisljam tako, meni su svi bili super i atraktivni, ne znam sad kako su ih bas svi ostali videli, verovatno kao pozeljne, ali npr. evo moja kuma i ja npr. totalno imamo razlicite ukuse sto se tice fizickog izgleda muskarca, ona voli tj. uvek sasvim drugacije tipove od mene, o karakteru ovde ne govorim, to je drugo.
E sad da se ja tresem dal ce neka da mi ga ukrade ili nece to je van svake pameti, moje je da dam sve od sebe sto se mene tice, a on ako je sklon prevari u principu onda je to tako makar ja pala na glavu. :)
Posesivnost izaziva kontraefekat.

Back