atrakcija

ijuuuuuu...chuh skoro da sam atraktivna,a nemam nishta od toga...msm ne koristim vizuelnu prevaru:lol:jbg a ja mislila da je to neshto drugo:rtfm:

elem atrakcija se moze zaista postici na mnogo nachina...stavish rogove na glavu i vec budesh atrakcija i te kakva...msm biti prirodno atraktivan to se trazi

- - - - - - - - - -

Nishta...stanje apsolutnog mira :whistling:

...Moze da bude (i) nesto drugo...:)...Od prelepe, sofisticirane zene koja je uz to i atraktivna, pa do groteske o kojoj pises...No, ovde je, ukoliko sam dobro shvatila, rec o tipu zene koji drugih kvaliteta (vizuelnih), osim umesnosti da privuce paznju upadljivim imidzom, nema...Zgodne, lepe, seksepilne, sarmantne, harizmaticne (i one sa rogovima na glavi) - cini se da nisu tema...:)

...Moze da bude (i) nesto drugo...:)...Od prelepe, sofisticirane zene koja je uz to i atraktivna, pa do groteske o kojoj pises...No, ovde je, ukoliko sam dobro shvatila, rec o tipu zene koji drugih kvaliteta (vizuelnih), osim umesnosti da privuce paznju upadljivim imidzom, nema...Zgodne, lepe, seksepilne, sarmantne, harizmaticne (i one sa rogovima na glavi) - cini se da nisu tema...:)
Sve navedeno jeste atraktivno, upadljiv imizd takodze ali u negativnom smislu...doshlo vreme izgleda poshto-poto makar i naopako, bitno je privuci paznju...shto mozda otvara drugu temu...jesmo li mi zene zaista opterecene time kako izgledamo drugima:think:..:lol:

samo da dodam da je harizma za mene lichno visok nivo...neke osobe poseduju tu osobinu iako nisu ni lepe, zgodne, seksi pa chak ni simpa...redovno sam fascinirana bila a sretala se, chak i druzila sa njima...i doshla do toga da je Bog vrlo pravedno sve podelio ljudima:)

Sve navedeno jeste atraktivno, upadljiv imizd takodze ali u negativnom smislu...doshlo vreme izgleda poshto-poto makar i naopako, bitno je privuci paznju...shto mozda otvara drugu temu...jesmo li mi zene zaista opterecene time kako izgledamo drugima:think:..:lol:

...Sve ukazuje da je tako...:)...Vasar tastine, o cijim razmerama najbolje svedoci profit koji beleze industrije koje zaradjuju iskljucivo na sujeti (modna, kozmeticka, plasticna hirurgija)...Tu je i imperativ mladosti, lepote, zdravlja i estetske prihvatljivosti/konkurentnosti u svakom smislu, no i ti momenti otvaraju druge teme...;)

Cak i pod uslovom da imas sve materijalno sto
pozelis ali da nikad ne osetis pravu ljubav ?

Ја кад се прича о атрактивном мислим само на изглед, не и на материјално, али изгледа да је то овде повезано. А праву љубав ти нико не гарантује и ако си "просечна".

Е, ебига, усро си са примерима.
Како оро може да буде атракривно
Вама све што љуби ринглу у напумпа сисе-атрактивно, легло ко мртав коњ из Кума и атрактивно, па е..

nisu bele noći u sibiru i krva kula
nego - šatro - atraktivne žene
znate ono
nije ni lepa ni ni nešto izvajana ni zanimljiva
al je kao atraktivna
nešto kao ORO ili Stanija ili Kim Kloi Mica Kardašijan
da li je ok biti čisto atraktivna? da li se isplati?
da li je bolje biti atraktivna ili prosečna ili nikakva?

njima se sigurno isplati..ostvae svoje ciljeve ribe...nego meni su odvratne....moras da gledas...koliko sljasti kao jelka...a pritom je zagadjujuce za oci....
jos kim kardasijan i prolazi nekako....ali sve u svem,u fuj odvratno bez imalo stila...

Срећан сам јер сам ТВ свео на пола сата недељно, не силом, него, стварно немам шта да гледам, а ако је нешто доминантно дебилно, то се шерује по мрежама.

nisu bele noći u sibiru i krva kula
nego - šatro - atraktivne žene
znate ono
nije ni lepa ni ni nešto izvajana ni zanimljiva
al je kao atraktivna
nešto kao ORO ili Stanija ili Kim Kloi Mica Kardašijan
da li je ok biti čisto atraktivna? da li se isplati?
da li je bolje biti atraktivna ili prosečna ili nikakva?

atraktivna i jeste prosecna, samo doterana do belog usijanja
meni to uglavnom ima negativnu konotaciju, kao napregla se maksimalno da privuce paznju
ne bih volela da za mene neko kaze da sam atraktivna, a i nisam cula nesto da s eljudi tako o meni izjasnjavaju

Срећан сам јер сам ТВ свео на пола сата недељно, не силом, него, стварно немам шта да гледам, а ако је нешто доминантно дебилно, то се шерује по мрежама.
:lol:
probaj da ga ko ja izbaciš iz upotrebe...ever...
da vidiš šta je super osećaj

Back