ATP lista

ambidekster65

Legenda
VIP
Poruka
72.793
Na ovoj temi objavljivaćemo sve aktuelne ATP liste. Forumaši mogu da komentarišu listu: promjene na njoj, broj bodova. Zamolio bih forumaše da moderatori postavljaju liste.

Poslednja izmena:
Screenshot_2020-02-03 Rankings Singles ATP Tour Tennis.png

Ima on dobru konkurenciju u ostalim klincima. Medvedev, Zverev, Cicipas Cigogirjos i još par mladjih. Ali to su sve go k.... do k..... Пo 25 godina i ni jedan GS i nikad nisu bili No1.
Mislim da ce se bar dvojica.ili trojica izdvojiti.To su Tim,Zverev i Medvedev.Stvarno su veliki potewncijali,ali tu je problem sto su Federer,Nadal,Vavrinka i Nole,jos zeljni pobeda.I uvek ce biti tesno jednima protiv drugih.Nadal,Marej i Nole su imali da se bore samo protiv Federera,Bilo je tu jos par njih,ali nisu bili konstantni kao Federer.Pa je cini mi se njima bilo lakse.

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da ce se bar dvojica.ili trojica izdvojiti.To su Tim,Zverev i Medvedev.Stvarno su veliki potewncijali,ali tu je problem sto su Federer,Nadal,Vavrinka i Nole,jos zeljni pobeda.I uvek ce biti tesno jednima protiv drugih.Nadal,Marej i Nole su imali da se bore samo protiv Federera,Bilo je tu jos par njih,ali nisu bili konstantni kao Federer.Pa je cini mi se njima bilo lakse.
I Cicipas.
Inače sa ostalim se slažem. Jedino mislim da je Nadalu, Mareju i Noletu bilo teže jer su i oni morali da se tuku medjusobno a imali su još niz super igrača koje su morali pobedjivati. Delpotro, Wawrinka, Monfdils, Gofan... ova poslednja dvojica su još u prvih 10.
A trebalo je skinuti Federeru skalp mnogo puta da bi ga sustigli.

Tu je bio i Endi Rodik,a kao sto kazes i medjusobno.I Cicipas sigurno,ali cini mi se da je ovima teze,jer su mnogo dobri i medjusobno,a i nanose probleme svim ovim starijima.Mada nije to bas bilo skoro kada je Nole poceo sve da dobija,pa mi se mozda i cini da je ovima teze.U stvari nikad nije lako.

Back