- Poruka
- 72.793
Na ovoj temi objavljivaćemo sve aktuelne ATP liste. Forumaši mogu da komentarišu listu: promjene na njoj, broj bodova. Zamolio bih forumaše da moderatori postavljaju liste.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brzo ce Tim ispred Federera.Novak ima prednost nad Rafom od 325 bodova. Dominik Tim je na pragu trećeg mjesta. Federer mu bježi samo 85 bodova. Ostali teniseri iz top10 su ispali rano na AO, pa nije došlo do većih promjena.
Ima on dobru konkurenciju u ostalim klincima. Medvedev, Zverev, Cicipas Cigogirjos i još par mladjih. Ali to su sve go k.... do k..... Пo 25 godina i ni jedan GS i nikad nisu bili No1.Dominik,izvanredan potencijal.Pred njim je blistavo vreme.
Morate biti brzi na okidaču. Pojavljuju se s vremana na vreme i tenis goveda ovuda.Na ovoj temi objavljivaćemo sve aktuelne ATP liste. Forumaši mogu da komentarišu listu: promjene na njoj, broj bodova. Zamolio bih forumaše da moderatori postavljaju liste.
Ne trebam valjda ponedjeljkom navijati sat da postavim liste?Morate biti brzi na okidaču. Pojavljuju se s vremana na vreme i tenis goveda ovuda.![]()
Zavisi od stampeda. Kad navale, ne možeš se odbraniti niti ih postreljati.Ne trebam valjda ponedjeljkom navijati sat da postavim liste?![]()
Mislim da ce se bar dvojica.ili trojica izdvojiti.To su Tim,Zverev i Medvedev.Stvarno su veliki potewncijali,ali tu je problem sto su Federer,Nadal,Vavrinka i Nole,jos zeljni pobeda.I uvek ce biti tesno jednima protiv drugih.Nadal,Marej i Nole su imali da se bore samo protiv Federera,Bilo je tu jos par njih,ali nisu bili konstantni kao Federer.Pa je cini mi se njima bilo lakse.Ima on dobru konkurenciju u ostalim klincima. Medvedev, Zverev, Cicipas Cigogirjos i još par mladjih. Ali to su sve go k.... do k..... Пo 25 godina i ni jedan GS i nikad nisu bili No1.
I Cicipas.Mislim da ce se bar dvojica.ili trojica izdvojiti.To su Tim,Zverev i Medvedev.Stvarno su veliki potewncijali,ali tu je problem sto su Federer,Nadal,Vavrinka i Nole,jos zeljni pobeda.I uvek ce biti tesno jednima protiv drugih.Nadal,Marej i Nole su imali da se bore samo protiv Federera,Bilo je tu jos par njih,ali nisu bili konstantni kao Federer.Pa je cini mi se njima bilo lakse.
Tačno tako. Nikom nije lako, sem Noletu 2011.Tu je bio i Endi Rodik,a kao sto kazes i medjusobno.I Cicipas sigurno,ali cini mi se da je ovima teze,jer su mnogo dobri i medjusobno,a i nanose probleme svim ovim starijima.Mada nije to bas bilo skoro kada je Nole poceo sve da dobija,pa mi se mozda i cini da je ovima teze.U stvari nikad nije lako.
За прво место неће бити промена још најмање годину дана.