fajter99
Početnik
- Poruka
- 2
Da li je neko cuo za tu metodu namestanja atlasa? Da li je neko isprobao tu metodu i da li mu je pomogla? Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја не чух. Ко то ради?
Ja cuo 25,06. u Vrnjackoj banji. Svratili na prezentaciju a moja supruga odmah uradila (imala je toliko zdravstvenih problema da je odlucila da rizikuje). Prve reakcije posle namestanja bile pomalo neverovatne: ODMAH je pocela da joj nestaje kvrga ("grba") na vratu i vise se do danas nije pojavila, posle nekoliko sati osetila nekakvo strujanje od desne lopatice pa preko ramena niz desnu ruku. Doduse, naredne 3 noci je osecala glavobolju i stanje kao kada dodjete sa neke svadbe gde je bila glasna muzika. Posto je posle nedelju dana posle namestanja atlasa isla na tesku operaciju oka (vitrektomija) koja je iziskivala najmanje 3 dana lezanja na stomaku sa glavom prema dole (da bi utisnuti gas vratio sve na svoje mesto) plasili smo se kako ce ona to izdrzati jer nije mogla ni 5 minuta tako lezati ranije. Desilo se jos jedno cudo (zahvaljujuci atlasu) da je bez problema izdrzala 5 dana u tom polozaju (po 24 casa).Da li je neko cuo za tu metodu namestanja atlasa? Da li je neko isprobao tu metodu i da li mu je pomogla? Hvala
Evo i ja da se javim...Namešten mi je atlas prošle sedmice,tačnije 28.10.- nas četvoro iz uže familije...Meni je atlas namestila pomenuta Danijela Savićević a ostalima Predrag Djordjević .Otkad znam za sebe bolujem od glavobolja i migrena i popila sam tonu lekova protiv bolova.Prate me takodje i nesnošljivi bolovi leđa kao i mnoge druge propratne bolesti ali neću baš da budem ko neka baba pa ću ovde stati : )...Medicina nije pomogla.Da li je neko cuo za tu metodu namestanja atlasa? Da li je neko isprobao tu metodu i da li mu je pomogla? Hvala
Evo i ja da se javim...Namešten mi je atlas prošle sedmice,tačnije 28.10.- nas četvoro iz uže familije...Meni je atlas namestila pomenuta Danijela Savićević a ostalima Predrag Djordjević .Otkad znam za sebe bolujem od glavobolja i migrena i popila sam tonu lekova protiv bolova.Prate me takodje i nesnošljivi bolovi leđa kao i mnoge druge propratne bolesti ali neću baš da budem ko neka baba pa ću ovde stati : )...Medicina nije pomogla. Videla sam letak u jednom ulazu i zapamtila sam samo atlasprof...i rešila da malo "prosurfujem" internetom da vidim o čemu se tu radi...Mene su ubedili da probam...Reakcije na tretman su različite.Ja inače imam nizak prag bola pa sam i jaukala na samom tretmanu dok se ostali nisu ni javili...Bilo mi je malo muka ali prvo što sam primetila da je cela prostorija posle toga bila značajno svetlija i obojenija...Pokretljivost glave je bila značajno bolja-vrat mi je ranije non stop bio ukočen a ovih dana parkiram u rikverc bez problema(za šta li služi retrovizor?). Jedino su ovih dana glavobolje svakodnevne ali nekako drugačije - danas sam uspela da ne popijem tabletu i prošlo je,ne boli me...Evo, imam dovoljno energije da sedim i pišem i podelim svoje reakcije sa svima...Svaki dan me po nešto štreca ali ništa ne traje dugo i već sledeći dan prestaje.Pretpostavljam da je počeo proces samoisceljenja i da se telo samo leči... I da, posao mi je sedeći, za računarom i uvek sam bila pogrbljena ,nikako mi nije uspevalo da duže sedim uspravno-kao da mi to nije prirodno stanje. Evo sad sedim uspravno najnormalnije-osećam konstantno kao da kičma hoće da se vrati u normalno stanje a mišići i tetive se bore ...
Nisam više onako umorna posle svakodnevnih obaveza- kad sam jedva čekala da deca legnu da bih ja što pre stigla do kreveta...Svekrvi je dosta bolje,pokretljivija je .Zaovi je takođe bolje, nema ukočenost u vratu i raspoloženija je.Ima trenutno neke reakcije ali se ne oseća kao pre.Suprug ne oseća ništa -uradio tretman preventivno.
Za mesec dana je kontrola i odlučili smo da i deci namestimo atlas...
Baš imam vere da će ovo uspeti.Pišem vam prvom prilikom o daljim dešavanjima ...
Sada vec neko vreme proucavam ovo namestanje atlasa na internetu - teoretski nije lose , vrrrrrrlo skupo , ali mene zbunjuje - kako znaju da li ga uopste treba nemestati ? Sta ako si medju onih 0,0001 % sa atlasom na savrsenom mestu ? Kako znas da su ga namestili ako ne znas gde je bio pre ? Jel neko slikao necim taj atlas pre namestanja ? i Posle ? Toliko o tome ima na ineternetu , ali rengenski snimak pre i posle nisam pronasla.
Subjektivne price / bolje mi je / gore mi je / isto mi je ...Svi se razlikujemo, iskreno ne vrujem da je moguce da je to carobno resenje SVIH problema sa kicmom, postoje i drugi uzroci . S druge strane - nedovoljno mi je medicinski objasnjeno u tim prezentacijama... vise mi lici na reklamu.
A licno veoma bih volela da je stvarno moguce da lepo resim svoj problem sa vratom jednostavnim i brzim namestanjem atlasa , i to zauvek...
Dovoljno sam mozda i ocajna pa cu to mozda i pokusati ako skupim te pare , jer drugo resenje ne vidim -a trazila sam , nije da nisam.
Korigovanje posture vrata vezbama - e pa mene od vezbi booooli glava jezivo , nema sanse da vezbam vrat .Pazim kao spavam , imam kontur jastuk , pazim kako sedim , krecem se dovoljno , ma sve radim kako treba sem sto MORAM da radim za kompijuterom . I opet povremeno mi samo skljocne i zaboli , padne mi kao magla na oci , gledam a ne vidim stvarno , kao da sam uspavana ... dok ne skljocne ponovo i vratim se sebi.
Dakle --ako je iko sa slicnim problemom ( ispravljena fizioloska lordoza vrata ) to resio korekcijom polozaja atlasa - idem i ja . Za sada - citam jos o tome. Ne padam na pricu o vanzemaljcima i kreiranju coveka , briga me za filozofiju , ali necu da trpim bol ako ne moram .
Evo i mene posle dužeg vremena...Obećala sam izveštaj posle par meseci od nameštanja a prošlo je evo biće još koji dan tri meseca.U mojoj užoj i široj porodici imamo svi namešten atlas
(čak i deca) ...i to sve govori kakve su moje reakcije .
Nama su tretman uradili gospođa Danijela i gospodin Đorđević.Moje migrene su se prvo proredile a ovog meseca nisam imala ni jedan napad...Više je to tenziona glavobolja vezano za ciklus i dobijanje-ali samo tih dana...Eto ja sam samo to priželjkivala a dobila mnogo više - moj život je dobio jedan nov kvalitet.Imam mnogo energije , nema više onog umora i pospanosti od pre.Od kada sam imala tretman ni jednom nisam osetila ukočenost u vratu koja se inače dešavala pri svakom naglijem pokretu glave ili manjoj promajiŠto se tiče ostalih - prva pozitivna reakcija je da bolje pokreću glavu i da se lakše kreću. Ljudi sa problemima kičme najbrže osete povoljnosti tretmana.
Ja ne želim da ubeđujem nikog i to ne radim ni u najbližoj okolini , već samo govorim o svojim reakcijama na tretman a one su izuzetno pozitivne. Sad mi se mili da planiram,radim i živim kvalitetnijezajedno sa svojom porodicom a ne samo da preživljavam dane pune fizičkog bola koji se odražavao i na psihu
...Odjednom sam našla u svom prebukiranom rasporedu obaveza i vreme za pilates(odlična stvar za leđa i držanje)
...
Što se tiče pomenutog teksta da su ovi ljudi prevaranti ja mogu samo da prokomentarišem da su to najverovatnije komentari nekoga ko je verovao da se može načisto izlečiti od nečeg verovatno neizlečivog a to se nije desilo ...ne znam,pretpostavljam...
Pročitala sam i videla pomenuti text i pre nego što sam ih pozvala u svoju kuću ... razum mi je govorio da je to tehnika sasvim logična -čista mehanika i da treba pokušati. Ja nisam neko ko veruje u čuda, jer sam surovi realista .Videćemo šta će biti kasnije...Javiću se opet za neko vreme a možda i pre ako se nečeg setim da sam zaboravila da pomenem sada...Toliko od mene ovog puta ...Puno pozzz sa željom da u ovoj godini učinite nešto dobro za sebe i najbliže![]()
Kao sto sam imao problema sa vrtoglavicama, unutrasnje vibracije tela (privremene) i trnenje ruke i blage glavobolje resio sam da probam i mestenja atlasa. Metoda je DA, bez bola ali rezulatata jos nema. Sve je isto i nista se nije promenilo. Uradio sam ovo pred nekoliko dana. Znam da je prebrzo ali nema jos nista. Sve je tu kao i ranije. Prosao sam niz lekarskih istrazivanja poput MRI i EEG glave, krvne slike, doppler vrata..itd....nema nista... nadam se da za ovo treba malo vise vremena.
Da li mogu da zamolim za objasnjenje ?
Sta namesteni Atlas "drzi" da se ponovo ne izmesti?Ako neko ima pomeren Atlas (a stvarno ne znam kako to moze da se desi) zar on nece imati tendenciju da se vrati u polozaj u kome je bio prethodnih godina i decenija?Kako ga zadrzavate na mestu na kome zelite da ostane?
Hvala unapred
Sad sam i ja preterao da nije bilo bola. Jeste. Bilo je bola u pragu tolerantnosti. U nekim trenutcima malo jace pritezanje. Meni je atlas mestio ovlasteni atlas profesor koji je na zvanicni sajt(ne bih zelio sada da napisem ime i da negativno pisem jer nisam siguran koliko vremena treba za oporavak).Mozda trazim prerano rezultate. Moram da priznam da mi je vrat malo opustenii od tada, glavobolje su malo redze ali unutrasnje vibracije tela, blage vrtoglavice su jos tu. Nadam se da ce sve biti u redu.Gde si radio namestanje? Pitam jer su svi ovlasteni atlasprofi imenovani na sajtu. Pouzdano znam da su se pojavili i lazni "namestaci". Ovo pitam jer mi je cudno da si napisao da je metoda bez bola. To apsolutno nije tacno.
Namestila sam atlas danas,malo je bolelo,ali traje svega par minuta sa pauzama.Osecam jedino umor,valjda ima veze sa pojacanom cirkulacijom tako sam saznala.Da bila sam kod Danijele.Sada prepustam vremenu da ucini svoje...probleme imam sa isijasom i okostavanjem 10g,radila EEG,magnet.rezonancu,fizikalna terapija je po malo pomagala,nista posebno.Sto bi rekli u Boga se nadam da ce mi ova metoda biti spasonosna.
O Atlasu sam prvi put čula pre pola godine,od prijateljice,tada to beše ćisto informativno.Ne davno smo opet načele tu temu,pa je ona pozvala Danijelu i zakazala.Od juče do danas,drugačije tj stabilnije stojim na nogama,u glavi je bistrije.Bole me valjda sve kosti u telu,dakle reakcija traje,naročito što su meni baš leđa i problem.Najiskrenije bih volela da mi se sredi-ako možeBas bih voleo da prenesete Vasa iskustva jer sam gotovo ubedjen da cete svakim danom biti sve bolje. Vec sam pisao moja i iskustva mojih najblizih ali sam zapazio da i neki od njih se brzo naviknu na poboljsanje i zaborave kako im je bilo pre namestanja.
A, kada ih podsetim na sve probleme koje su imali pa pitam sta je sa tim, onda tek shvate sta im je i koliko pomoglo namestanje atlasa. Ipak, ocekivati cuda nije realno ali poboljsanja u svakom smislu kod vecine su evidentna.
Nadam se da cete peneti Vasa iskustva jer vidim da Vam je ovo prvi post na forumu, pa Vam zelim dobrodoslicu i na ostale teme.