Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zeleznica. Ako si mladja od 26 godina onda popust 20% uz Euro26, ETC ili ISIC (najbolji je ISIC, imas najveci broj popusta i u Grckoj), trebalo bi da je 50% ali medjunarodni pravac, pa ovo pa ono Ako hoces jos jeftinije, uzmi kartu iz Vranja, Preseva, Leskovca ili Nisa a do tamo vozom, stopom, busom, veruj mi jeftinije je, amda malo cimanja oko presedanja.
Kako mizs solo da putujes na grupnu vizu? Valjda moras organizovano, sa agencijom preko je koje vadis ili ako ste grupa bez agencije, onda morate svi zajedno, sa vojskovodjom,tj vodjom puta. Isto vazi i za povratak.
Neznam-verovatno napune gace ha ha ha salim se naravno a sto se tice ponude za put to stoji samo me blagovremeno obavestite da kontaktiram sestru zbog garancije !
pa kad bi rekao koji je auto u pitanju? Ja bih vam predlozio cenu koja bi bila realna za obe ugovorene strane....nemojte se ljutiti,volim da posredujem.....
Овог лета, крајем августа, требало би да један дан одем до Атине. Бићу тамо неких 5, 6 сати, па ме интересује шта бих могао да видим за то време? Да ли је то довољно времена да се оде до Акропоља?
Хвала унапред .... ;-)