Атеизам

skura58

Zaslužan član
Poruka
101.679
Атеизам
др Мирољуб Петровић за „Србин инфо“:
Атеизам је религија новог светског поретка

О замкама новог светског поретка и евроинтеграција за „Србин инфо“ говори др Мирољуб Петровић:
Како оцењујете тежње Владе Србије за ЕУ интеграцијама?
- Влада Србије, као и владе свих других држава света, само су извршиоци политике коју дефинишу они који воде светске токове и који преко својих медија, банака и других механизама успостављају одређене политичаре на власт и примењују своје законе у свим земљама. Очекивати нешто од Владе Србије или је оптуживати за нешто што ради, је исто као када бисмо нешто очекивали од полицајца који штити геј параду или хапси Ратка Младића. Ако полицајац неће да изврши оно што се од њега тражи, на његово радно место чека непрегледна колона других који ће за плату и лажну егзистенцијалну сигурност да ураде све што се од њих тражи.
Исто важи и за политичаре. Наравно да постоји одговорност и полицајца и чланова Владе ако учествују у нечему што је неморално, али сви они су уверени у причу да “нема правде у овом свету, и зато треба да нађемо себи неко место у овом свету и да преживимо”. Под “преживети” они подразумевају да се има лажан мир и да се допусти светским моћницима да преко својих закона од људи праве овце и говеда на великој фарми коју они зову “држава”. У том смислу, следећи кораци Владе Србије су исти они као и кораци других влада у свету, а они воде у смеру стварања глобалне фарме у којој ће цело човечанство да се претвори у овце и говеда. Они који мисле да се Ангела Меркел, Барак Обама и други политичари нешто питају, наивни су као француске собарице.
Прихватање евро-атланских интеграција има лажне бенефиције, а то је пре свега лажни мир, што значи да вас светске силеџије неће тући и бомбардовати ако допустите да они примене своје законе у вашој држави. Консеквенце прихватања евро-атланских интеграција је претварање државе и народа у крдо, као што је то случај са другим државама и народима који су у тој евро-атланској причи, што се манифестује стравичним стопама неморала, деструкције, криминала, разорених породица, експлозији свих врста болести, појави нових болести, са тенденцијом уласка у терминалну фазу као што је то случај са државама и народима Африке где народи дословно умиру од глади. Подсетимо да до пре 40 година нико није умирао у Африци, а када су у Африку стигле “стране инвестиције” уследио је потпуни колапс тих народа и држава.
Ми на државном нивоу не можемо да одбијемо евро-атланске интеграције јер смо окупирани, али можемо на индивидуалном нивоу да одбијемо тај деструктивни пројекат тако што ћемо, као наши преци за време турске окупације, да живимо у природи, да будемо независни од система и да улажемо у породицу, децу и пријатеље. То је једини начин да се сачувамо и да преживимо, а евро-атлански монструм је један болестан систем који ће временом сам да се уруши.
Како коментаришете све већу претњу атеизма као новог научног Голема и како видите фундаменталистичке ставове људи као што су Ричард Докинс,Лоренс Краус и Сем Херис? Да ли сматрате да због преовладујућег научног скептицизма и брзине развоја сајбер културе да је породица и традиција у највећој опасности до сад?
- Атеизам је званична идеологија новог светског поретка. “Атеизам” не значи “негирање да Бог постоји”, него “супротстављање Богу Створитељу који се открива у Светом Писму”. Сви данашњи облици атеизма се лако уједињују и агресивно промовишу преко свих медија, а супростављени су свима онима који се залажу за иделогију библијског Бога која је оличена у јакој породици, моралу, здрављу, пожртвовности и стварању добрих људи. Породица, као институција за стварање добрих људи је уништена у савременом свету и замењена је институцијама за заглупљивање и уништење људи, а то су пре свега савремене школе и факултети, као и тзв. “домови здравља”. Постоје ретки појединци и мале заједнице који су сачували своје породице и своје здравље.
Према вашој слободној процени међу којима земљама би Србија требала да тражи пријатељство а од којих да зазире?
На ово питање може адекватно да се одговори само ако се познаје Божји план за ово човечанство, а тај план је изнет у Светом Писму (Библији). Од како се човек побунио против Бога и светом завладао неморал, Божји план је да се створи једна мала држава у којој ће бити окупљени сви они који желе да живе по Божјем закону (мањина), и који ће од стране Бога бити заштићени од остатка света (огромне већине) која изабира пут деструкције и неморала.
Пре 3500 година Бог је основао такву државу – државу Израел, од стране потомака побожног човека Аврама. Та држава је требала да буде видело другим народима по својим добрим законима, али је постојала неколико стотина година, и на крају се распала јер њени становници нису желели да живе по Божјим законима. Бог је у Светом Писму обећао да ће поново успоставити теократску државу (у којој ће људи живети по Његовим законима) и то на крају историје, у коју ће окупити Аврамове потомке и све оне који желе да живе по Божјем закону. Аврамови потомци су пре свега Јевреји, али и сви они који желе да живе по Божјем закону датом преко Мојсија, а у пракси демонстрираном преко Исуса Христа.
Године 1948. Бог је поново основао државу Израел, као место за окупљање Његовог народа, иако на почетку 20. века већина Јевреја није желела да живи у Израелу јер им је било “лепо” у паганској и неморалној Западној Европи. Онда је Бог допустио холокауст, па су Јевреји били присиљени да дођу у Израел.
Данас је цео свет против Израела, и Бог ће ту мржњу искористити да што више Јевреја доведе у Израел, да би на крају довео до тога да се они Њему обрате и да се поново успостави теократска држава Израел. То је Божје обећање и библијско пророчанство коју ниједна сила у свемиру не може да омете.
Ако то знамо, онда лако можемо да разумемо да је Израел најбољи савезник Србије, не зато што данашњи Израел “жели” да буде на страни Бога, него зато што ће “морати” да буде на страни Бога, јер Бог има план како да направи велико чудо у Израелу, и како ће преко теократске државе Израел упутити последњи позив свим народима за одбацивање деструкције и неморала, и окретање моралним вредностима које су дефинисане у Светом Писму.
На жалост, ово могу да разумеју само они који читају Свето Писмо и мисле својом главом, а таквих није много. Већина верује медијима и својим локалним гуруима.
Треба рећи да је Бог током историје у пар наврата оснивао теократску државу преко Срба, као у време цара Душана, Шћепана Малог и Његоша. Тада су српске државе биле најјаче и непобедиве. Чувени професор Енрико Јосиф, Јеврејин који је тврдио да су Срби “небески народ”, рекао је да ће пре обраћења Јевреја свом Богу доћи до великих дешавања у Србији, када “Бог буде судио свету преко Срба” и да ће то бити иницијална каписла за обраћење Јевреја и успостављање теократске државе Израел. Мислим да тај сценарио не треба одбацити, поготово ако знамо порекло Срба.
Да ли мислите да смо као држава на путу без ка асимилацији?
- Наша држава је на путу пропасти и једино што можемо да учинимо јесте да као појединци излазимо из система, формирамо газдинства у природи где ћемо подизати нашу децу и јачати породицу и удруживати се са истомишљеницима. То је модел који су примењивали наши славни преци захваљујући чему ми данас постојимо као Срби, а не као неки други асимиловани и морално посрнули народи – закључује наш саговорник.
(Србин.инфо – Милош Ђуровић, Алексеј Димитријевић)
Овај чланак је објављен у Интервју, Мишљење, ПОЛИТИКА, Став, Ударна вест

Poslednja izmena:
Сви данашњи облици атеизма се лако уједињују и агресивно промовишу преко свих медија, а супростављени су свима онима који се залажу за иделогију библијског Бога која је оличена у јакој породици, моралу, здрављу, пожртвовности и стварању добрих људи

Antihristi koji treba da dodju

Trenutno imaš obeležavanje pomoću čipa u ličnij karti. Sve je to crap. Uzgred ja sam bio vernik sada sam ateista. Da bi primio žig zveri trebaš biti vernik a ne ateista.

Не бих се сложио са М. Петровићем, који ионако зна некад да лупи нешто.

Атеизам неће бити религија НСП, јер атеизам и није баш религија у теоријском смислу, иако у пракси атеисти имају неке религијске карактеристике а то је тако јер су религија и вера у људским генима, теку кроз крви, па је човеку потребно НЕШТО чему ће се клањати. Управо због тога, религија неће изумрети. Ако нестане хришћанство и ислам, настаће нека нова. А већ се сада стварају разни верски и духовни покрети, као Њу Ејџ.
По мени, будућа религија НСП-а ће бити нешто ново.

- - - - - - - - - -

Trenutno imaš obeležavanje pomoću čipa u ličnij karti. Sve je to crap. Uzgred ja sam bio vernik sada sam ateista. Da bi primio žig zveri trebaš biti vernik a ne ateista.

Одакле ово извуче?

Атеизам

О замкама новог светског поретка и евроинтеграција за „Србин инфо“ говори др Мирољуб Петровић:

Tema o ateizmu na podforumu Pravoslavlje, gde ujedno nije dozvoljeno kriticko razmisljanje kao ni kriticki stavovi, stvarno zanimljivo.

Uvodni post pocinje sa jednom velikom izmisljotinom ili lazi, naime, doticna osoba, Miroljub Petrovic nema titulu doktora jer covek nije doktorirao, vec se samoproglasio i sam okitio tom titulom. U ozbiljnim razgovorima Miroljub Petrovic ima kredibilitet jednak kredibilitetu Vidovite Zorke, jer covek za argumente koristi njene metode, tj poziva se na svoju vidovitost i najcesce izmisljotine.

Bolje negledajte film "Žig Zveri"
Brzo nam se sprema "obeležavanje"
tj, umetanje čipova pod kožu.

Na tvom profilu stoji da si zavrsio ETF, poznajes telekomunikacije i programiranje. Sudeci po tom mislim da i sam znas kojim putem se krecu moderne tehnologije. Svaki put kada koristis kreditnu karticu ostaje tvoj trag o mestu i vremenu gde je koriscena, svaki pametni telefon sa ogromnom preciznoscu belezi gde mu se nalazi vlasnik, mnoge telefonske aplikacije rade tako sto prikupljaju informacije o kretanju i koriscenju telefona, ujedno tako beleze i kretanje vlasnika tel. Svaki moderan uredjaj danas u sebi poseduje sistem za odredjivanje pozicije, od televizora do automobila. Tako da ne znam cemu ovakva panika, ovo mi lici na borbu katolicke crkve protiv kondoma u zemljama gde sida odnosi ogroman broj zivota.

Mi smo obelezeni od rodjenja, preko licnog imena do katastarskih knjiga, tako funkcionise moderan sistem i bez toga bi bilo nezamisljivo jedno drustveno uredjenje, osim ako ne zelimo da zivimo na nivou nekih nomadskih plemena.

Čipovanje uopšte nije loše. Dapače.
Omogućavaće brzo pronalaženje izgubljenih, otetih ... a da ne pričam o brzoj i lakoj identifikaciji počinilaca zločina.

Pocinioci zlocina su svakodnevno u dnevniku, rukuju se sa delegacijama i razmenjuju protokole.
Otete treba otkupiti ili osloboditi, a ne cipovati.
Brzo pronalazenje izgubljenih? Vecina "izgubljenih" ne zeli da bude pronadjena.
Ne moze nista silom. Treba ponuditi, dobrovoljno, pa ko zeli neka ugradi i gramofonsku plocu u sebe.
Al ko nece, ne treba ga prisiljavati.
Prinuda je ovde jedini problem.

Моје је мишљење да је причо око чиповања бесмислица. Једноставно, "владари из сенке" пустили су "буву" о томе и сад чекају да виде реакције. На основу тога могу да закључе шта им ваља чинити у некој будућности, када заиста на дневни ред дође жиг звери.

Tema o ateizmu na podforumu Pravoslavlje, gde ujedno nije dozvoljeno kriticko razmisljanje kao ni kriticki stavovi, stvarno zanimljivo.

Uvodni post pocinje sa jednom velikom izmisljotinom ili lazi, naime, doticna osoba, Miroljub Petrovic nema titulu doktora jer covek nije doktorirao, vec se samoproglasio i sam okitio tom titulom. U ozbiljnim razgovorima Miroljub Petrovic ima kredibilitet jednak kredibilitetu Vidovite Zorke, jer covek za argumente koristi njene metode, tj poziva se na svoju vidovitost i najcesce izmisljotine.

Na tvom profilu stoji da si zavrsio ETF, poznajes telekomunikacije i programiranje. Sudeci po tom mislim da i sam znas kojim putem se krecu moderne tehnologije. Svaki put kada koristis kreditnu karticu ostaje tvoj trag o mestu i vremenu gde je koriscena, svaki pametni telefon sa ogromnom preciznoscu belezi gde mu se nalazi vlasnik, mnoge telefonske aplikacije rade tako sto prikupljaju informacije o kretanju i koriscenju telefona, ujedno tako beleze i kretanje vlasnika tel. Svaki moderan uredjaj danas u sebi poseduje sistem za odredjivanje pozicije, od televizora do automobila. Tako da ne znam cemu ovakva panika, ovo mi lici na borbu katolicke crkve protiv kondoma u zemljama gde sida odnosi ogroman broj zivota.

Mi smo obelezeni od rodjenja, preko licnog imena do katastarskih knjiga, tako funkcionise moderan sistem i bez toga bi bilo nezamisljivo jedno drustveno uredjenje, osim ako ne zelimo da zivimo na nivou nekih nomadskih plemena.

Apsolutmo se slažem.ali svi bitni podaci su u JMBG koji je formatu
(po redosledu pojavljivanja cifara);

1,2 - dan rodjenja
3,4 - mesec rodjenja
5.6.7 -godina rodjenja (3 poslednje cifre)
zatim pol, država, republika, mesto ..... do 11
12 cifra je za "duple", npr blizance
i 13 cifra je kontrolna cifra po modulu 11.

Ali nažalost, policija (koja to treba da izračuna,
pravi strahovite greške, više u kucanju.

Jednim sam u banci postavio kontrolu po mudulu 11
Posle mase odbijenih zbog neispravnog JMBG-a
direktor to ukinuo, jer su svi onda išli u drugu banku
koja to nije proveravala.

Poslednja izmena:
Zanimljivo kako pojedinim vernicima ne smeta ritualno kasapljenje dece pri rodjenju (obrezivanje) koje ne služi ničemu,a smeta im čipovanje.
Zarkuse, pricas napamet. Kakvo je to sakacenje skidanje nepotrebne kosuzrice sa vrha penisa. Da li znas sta znaci rec "sakacenje". Ako ipak insistiras na sakacenju, pitaj tvoga boga Jahveha, zasto je "OSAKATIO" svog jednorodnog sina Isusa i zasto zahteva da svi njegovi vernici moraju biti suneceni, tj. osakaceni. Da li ti, vernice hriscanski, znas da se datum sakacenja Hristovog penisa slavi kao veliki crkveni prasnik i sve ga crkve obelezavaju. To bogosluzenje za njegovu kozuricu se slavi osmog dana od njegovog rodjenja.

Naravno, kao i obicno, tema o ateizmu se postavlja na PRAVOSLAVLJU ne bi li joj se dala veci znacaj. Mogla bi biti postavljena i kao Lelpljiva. Neka vam je, braco hriscanska, alal.

Ja još nisam čuo da pravoslavci obrezuju decu.
Ne obrezuju, ma da bi vam bilo bolje da obrezuju.

Interesantna tvrdnja.
Ali je onda još više komunizam religija.
Sa najtežim dogmama -
Daj, druze skura58, mani se politicke propagande. Komunizam je ideologija, a ne religija. To bi ti kao penzionisani profesor komunistickog rezima morao da znas. Ili ne znas, sto mi govori da nisi na profesorskom niviou. Sta vise, izrekao si veliku laz kad si rekao, citiram: "ko nije sa njima, protiv njh je". Verovatno si i ti bio clan SKJ, pa sada peres "svoju" hriscansku savest neutemeljenim napadima na ideologiji koja je, nasuprot malobrojnoj klasi kapitalista i parazitskog klera, favorizovala radniku klasu, najbrojniju skupinu ljudi u svakoj drzavi. I cijim radom se izdrzavaju svi ostali drustveni paraziti, ukljuciv i tvoje popove..

Apsolutmo se slažem.ali svi bitni podaci su u JMBG koji je formatu
(po redosledu pojavljivanja cifara);

1,2 - dan rodjenja
3,4 - mesec rodjenja
5.6.7 -godina rodjenja (3 poslednje cifre)
zatim pol, država, republika, mesto ..... do 11
12 cifra je za "duple", npr blizance
i 13 cifra je kontrolna cifra po modulu 11.

Ali nažalost, policija (koja to treba da izračuna,
pravi strahovite greške, više u kucanju.

Jednim sam u banci postavio kontrolu po mudulu 11
Posle mase odbijenih zbog neispravnog JMBG-a
direktor to ukinuo, jer su svi onda išli u drugu banku
koja to nije proveravala.
Kakve ovo vezi ima sa Ateizmom? Bogami, cini mi se da gubim pamet kad ne vidim bas nikakvu vezu.

Čipovanje uopšte nije loše. Dapače.
Omogućavaće brzo pronalaženje izgubljenih, otetih ... a da ne pričam o brzoj i lakoj identifikaciji počinilaca zločina.

Gospodjo, čipovanje je za robu, gde je vaše ljudsko dostojanstvo i pravo na privatnost?
Zat toliko nisko mišljenje imate o sebi?

Što se tiče zločinaca, dapače da i oni idu u skladu sa vremenom, pa da tim ništa neće postići na ono o čemu vi mislite.

Атеизам
Атеизам је религија новог светског поретка​

- Влада Србије, као и владе свих других држава света, ….
Navodni doktor nauka, izmedju ostalog kaze:
“Атеизам је званична идеологија новог светског поретка. “Атеизам” не значи “негирање да Бог постоји”, него “супротстављање Богу sтворитељу који се открива у Светом Писму”. Сви данашњи облици атеизма се лако уједињују и агресивно промовишу преко свих медија, а супростављени су свима онима који се залажу за иделогију библијског Бога која је оличена у јакој породици, моралу, здрављу, пожртвовности и стварању добрих људи. Породица, као институција за стварање добрих људи је уништена у савременом свету и замењена је институцијама за заглупљивање и уништење људи, а то су пре свега савремене школе и факултети, као и тзв. “домови здравља”. Постоје ретки појединци и мале заједнице који су сачували своје породице и своје здравље.
- (…)
Zasto je ovaj veliki “naucnik” apostrofisrao skole i fakultete kao centre zla, videcemo iz sledeceg teksta koji jasno govori o kakvom se doktoru radi.
Da, to je onaj za koga su profesori sa Rudarsko-geoloskog fakulteta BU rekli da su zazalili sto su mu dali diplomu? Citirani Zapisnik jasno govori o “naucnim” ostvarenjima doticnog gospodina, a doktorska titula o njegovom moralu.

Zapisnik
sa sednice Nastavnog veca Smera za paleontologiju, odrzane 20. juna 2000. god., sa početkom u 11.00 casova.

Prisutni:
Dr Marko Ercegovac, red. prof. (sef smera za paleontologiju i katedre za mikropaleontologiju)
Dr Djordje Mihajlović, red. prof. (sef katedre za paleobotaniku)
Dr Milan Sudar, red. prof. (sef katedre za paleozoologiju)
Dr Vladan Radulovic, vanr. prof.
Dr Vesna Dimitrijevic, docent
Dr Sasa Mitrovic, docent
Zorica Lazarevic, asistent
Nevenka Djeric, asistent
Jelena Milivojevic, asistent

Dnevni red:
1. Zauzimanje stava o opravdanosti nastavka magistarskih studija Miroljuba Petrovica, dipl. inz. geologije, na Smeru za paleozoologiju, Rudarsko-geoloskog fakulteta u Beogradu, zbog javnih istupa koji negiraju naucnost geoloskih disciplina.

Zakljucak

Posle rasprave u kojoj je ucestvovala vecina clanova Naucnog veca Smera za paleontologiju, zakljuceno je sledeće:

1. Miroljub Petrovic, dipl. inz. geologije, koji se nalazi na magistarskim studijama na Smeru za paleozoologiju, Rudarsko-geoloskog fakulteta u Beogradu, poslednjih nekoliko meseci u toku 2000. godine, svojim javnim istupima u vidu serijala na TV 'Palma' negira sve naučne postulate u geologiji. U ime Centra za prirodnjacka istrazivanja, kako navodi, tako i u svoje lično ime, M. Petrovic nenaučno, a najcesce naivno i konfuzno, propagira stavove, tzv. 'naucnog' kreacionizma, koji u svetu danas ima i svojih pristalica. U osnovi kreacionizam, zasnovan na religijskim ucenjima, negira evolucionizam kao opste prihvaceni naucni pogled za tumacenje razvoja organskog sveta i Zemlje u celini. Javna istupanja M. Petrovica stete ugledu geologije, ali i skole u celini. To potvrdjuju i brojna negativna reagovanja naših strucnjaka.

2. Nastavnicima Smera za paleontologiju poznato je da je M. Petrovic još na osnovnim studijama bio pristalica kreacionizma, ali to nije proizvelo nikakve posledice jer se prihvatalo kao pravo na drugacije mišljenje. Međutim, od trenutka kada je M. Petrovic pred milionskim auditorijumom poceo da propagira tzv. 'naucni' kreacionizam, on se javno deklarisao kao istinski protivnik svih vazecih i temeljnih naučnih postulata u geologiji. Zbog toga clanovi Smera za paleontologiju ne mogu da prihvate ovakvu “naučnu” dvolicnost i ogradjuju se od njegovih javnih istupanja. Najveci broj prisutnih clanova Nastavnog veca (8), sa jednim uzdrzanim, iz opravdanih etickih i moralnih razloga, kao i zastite ugleda Fakulteta, ne žele da svojim ucescem omoguće g. Miroljubu Petrovicu sticanje zvanja magistra geologije.

3. Pošto se radi o specificnom slučaju bez presedana na Beogradskom univerzitetu, dogovoreno je da se o svemu ovome upozna Naučno-nastavno vece geoloskog odseka, kao i uprava Rudarsko-geoloskog fakulteta, a da ovaj problem svakako treba da se razmatra i na Sudu casti Srpskog geoloskog drustva.

Beograd, 10. jul 2000.

Sef Smera za paleontologiju
Dr Marko Ercegovac

Njegova mrznja prema obrazovnim institucijama se otkriva sadrzajem Zapisnika nastavnog veca Smera za paleontologiju RGF.

Атеизам

- Влада Србије, као и владе свих других држава света, само су извршиоци политике коју дефинишу они који воде светске токове и који преко својих медија, банака и других механизама успостављају одређене политичаре на власт и примењују своје законе у свим земљама. Очекивати нешто од Владе Србије или је оптуживати за нешто што ради, је исто као када бисмо нешто очекивали од полицајца који штити геј параду или хапси Ратка Младића. Ако полицајац неће да изврши оно што се од њега тражи, на његово радно место чека непрегледна колона других који ће за плату и лажну егзистенцијалну сигурност да ураде све што се од њих тражи.
Исто важи и за политичаре. Наравно да постоји одговорност и полицајца и чланова Владе ако учествују у нечему што је неморално, али сви они су уверени у причу да “нема правде у овом свету, и зато треба да нађемо себи неко место у овом свету и да преживимо”. Под “преживети” они подразумевају да се има лажан мир и да се допусти светским моћницима да преко својих закона од људи праве овце и говеда на великој фарми коју они зову “држава”. У том смислу, следећи кораци Владе Србије су исти они као и кораци других влада у свету, а они воде у смеру стварања глобалне фарме у којој ће цело човечанство да се претвори у овце и говеда. Они који мисле да се Ангела Меркел, Барак Обама и други политичари нешто питају, наивни су као француске собарице.
Прихватање евро-атланских интеграција има лажне бенефиције, а то је пре свега лажни мир, што значи да вас светске силеџије неће тући и бомбардовати ако допустите да они примене своје законе у вашој држави. Консеквенце прихватања евро-атланских интеграција је претварање државе и народа у крдо, као што је то случај са другим државама и народима који су у тој евро-атланској причи, што се манифестује стравичним стопама неморала, деструкције, криминала, разорених породица, експлозији свих врста болести, појави нових болести, са тенденцијом уласка у терминалну фазу као што је то случај са државама и народима Африке где народи дословно умиру од глади. Подсетимо да до пре 40 година нико није умирао у Африци, а када су у Африку стигле “стране инвестиције” уследио је потпуни колапс тих народа и држава.
Ми на државном нивоу не можемо да одбијемо евро-атланске интеграције јер смо окупирани, али можемо на индивидуалном нивоу да одбијемо тај деструктивни пројекат тако што ћемо, као наши преци за време турске окупације, да живимо у природи, да будемо независни од система и да улажемо у породицу, децу и пријатеље. То је једини начин да се сачувамо и да преживимо, а евро-атлански монструм је један болестан систем који ће временом сам да се уруши.
Како коментаришете све већу претњу атеизма као новог научног Голема и како видите фундаменталистичке ставове људи као што су Ричард Докинс,Лоренс Краус и Сем Херис? Да ли сматрате да због преовладујућег научног скептицизма и брзине развоја сајбер културе да је породица и традиција у највећој опасности до сад?
- Атеизам је званична идеологија новог светског поретка. “Атеизам” не значи “негирање да Бог постоји”, него “супротстављање Богу Створитељу који се открива у Светом Писму”. Сви данашњи облици атеизма се лако уједињују и агресивно промовишу преко свих медија, а супростављени су свима онима који се залажу за иделогију библијског Бога која је оличена у јакој породици, моралу, здрављу, пожртвовности и стварању добрих људи. Породица, као институција за стварање добрих људи је уништена у савременом свету и замењена је институцијама за заглупљивање и уништење људи, а то су пре свега савремене школе и факултети, као и тзв. “домови здравља”. Постоје ретки појединци и мале заједнице који су сачували своје породице и своје здравље.
Према вашој слободној процени међу којима земљама би Србија требала да тражи пријатељство а од којих да зазире?
На ово питање може адекватно да се одговори само ако се познаје Божји план за ово човечанство, а тај план је изнет у Светом Писму (Библији). Од како се човек побунио против Бога и светом завладао неморал, Божји план је да се створи једна мала држава у којој ће бити окупљени сви они који желе да живе по Божјем закону (мањина), и који ће од стране Бога бити заштићени од остатка света (огромне већине) која изабира пут деструкције и неморала.
Пре 3500 година Бог је основао такву државу – државу Израел, од стране потомака побожног човека Аврама. Та држава је требала да буде видело другим народима по својим добрим законима, али је постојала неколико стотина година, и на крају се распала јер њени становници нису желели да живе по Божјим законима. Бог је у Светом Писму обећао да ће поново успоставити теократску државу (у којој ће људи живети по Његовим законима) и то на крају историје, у коју ће окупити Аврамове потомке и све оне који желе да живе по Божјем закону. Аврамови потомци су пре свега Јевреји, али и сви они који желе да живе по Божјем закону датом преко Мојсија, а у пракси демонстрираном преко Исуса Христа.
Године 1948. Бог је поново основао државу Израел, као место за окупљање Његовог народа, иако на почетку 20. века већина Јевреја није желела да живи у Израелу јер им је било “лепо” у паганској и неморалној Западној Европи. Онда је Бог допустио холокауст, па су Јевреји били присиљени да дођу у Израел.
Данас је цео свет против Израела, и Бог ће ту мржњу искористити да што више Јевреја доведе у Израел, да би на крају довео до тога да се они Њему обрате и да се поново успостави теократска држава Израел. То је Божје обећање и библијско пророчанство коју ниједна сила у свемиру не може да омете.
Ако то знамо, онда лако можемо да разумемо да је Израел најбољи савезник Србије, не зато што данашњи Израел “жели” да буде на страни Бога, него зато што ће “морати” да буде на страни Бога, јер Бог има план како да направи велико чудо у Израелу, и како ће преко теократске државе Израел упутити последњи позив свим народима за одбацивање деструкције и неморала, и окретање моралним вредностима које су дефинисане у Светом Писму.
На жалост, ово могу да разумеју само они који читају Свето Писмо и мисле својом главом, а таквих није много. Већина верује медијима и својим локалним гуруима.
Треба рећи да је Бог током историје у пар наврата оснивао теократску државу преко Срба, као у време цара Душана, Шћепана Малог и Његоша. Тада су српске државе биле најјаче и непобедиве. Чувени професор Енрико Јосиф, Јеврејин који је тврдио да су Срби “небески народ”, рекао је да ће пре обраћења Јевреја свом Богу доћи до великих дешавања у Србији, када “Бог буде судио свету преко Срба” и да ће то бити иницијална каписла за обраћење Јевреја и успостављање теократске државе Израел. Мислим да тај сценарио не треба одбацити, поготово ако знамо порекло Срба.
Да ли мислите да смо као држава на путу без ка асимилацији?
- Наша држава је на путу пропасти и једино што можемо да учинимо јесте да као појединци излазимо из система, формирамо газдинства у природи где ћемо подизати нашу децу и јачати породицу и удруживати се са истомишљеницима. То је модел који су примењивали наши славни преци захваљујући чему ми данас постојимо као Срби, а не као неки други асимиловани и морално посрнули народи – закључује наш саговорник.
(Србин.инфо – Милош Ђуровић, Алексеј Димитријевић)

Miroljub Petrović je ludak i prevarant. Šiptarski lobista i ljubitelj jevreja,

Ateizam je jedino tačan i ispravan. Zaista ne postoji nikakvo božanstvo to je sve prevara i sve religije su na istu foru. Samo zameni ime bilo kog božanstva idobićeš isti rezultat.

Poslednja izmena od moderatora:

Back