Ateisti, objasnite ovo?

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Pozdrav.

Pre neki dan moja rodjena sestra je otisla kod jedne zene koja joj je inace drugarica i koja je prezivela klinicku smrt, navodno ju je Vasilije Ostroski izbavio od smrti i rekao joj je da ce je ostaviti u zivotu ukoliko bude lecila druge ljude.

Ja nikada nisam verovao u te babavange itd, znam da postoje osobe koje su nadarene od Boga da vide i za to ne uzimaju nista, cak ni "baksis" isto to ova zena radi.

e sad, ono sto je meni neverovatno i zbog cega sam ostao sokiran je da je ta zena mojoj sestri rekla stvari o nama koje samo mi znamo, samo mi, caletu je rekla "on je ranjen a? povrede na glavi i noge su problematicne", cale je ranjen 95' u ratu u nogu, kao i u glavu (geleri od bombe).

dalje kevi rekla da ima problema sa zlezdama, (ima to kao slabu tacku skoro od rodjena)

meni rekla da sam pretrpan mislima
kevi da mnogo brine
caletu da je cutljiv i da cesto mislimo da nesto muti, ali je sve ok

sve je tacno zivota mi, dakle ne lazem nista, ja sam ostao sokiran, iskreno me boli uvo da li cete mi verovati...

sledi jos zanimljiviji deo:

majka od drugarice moje sestre je izgubila dete pre 10tak godina, ta zena joj je prisla i ponudila joj se da pomogne, a pritom nista znala nije o tome kako je mala nastradala, ta drugarica pre intervencije vidovite gospodje je stalno cula dovikivanja, korake itd u sobi te male koja je poginula udavivsi se u bunaru, zvuci kao film, ali je sve ziva istina.

takodje prica jos jednog coveka dok je sestra cekala tu vidovitu da dodje, javila se coveku ta zena sa "tebi ce sutra izgoreti kuca", taj covek je posalje u 3 lepe, sutradan mu izgori kuca, on je ceo grad prevrnuo da je nadje i pita kako je znala.

dalje, jos jedna prica u cekanju coveka iz licnog iskustva,

dete mu je kolutalo ocima bukvalno cim je prohodalo, treslo se i uopste ne spava (kao u filmovima o demonima itd), nisu ljudi znali sta ce, sve zive bolnice okrenuli i nisu nista uspeli, cim dodje u bolnicu vrati se u normalu, doktori hteli da tuze roditelje zasto izmisljaju, i odvedu je kod te zene i ona im kaze "hitno pod Ostrog", kad su dosli tamo dete odmah zaspalo.

imam jos prica iz licnog iskustva koje nijedan film skoro da nema, vi mozete da mi verujete i ne morate, ja ne mogu da dokazem nista, ali sam 100% siguran da nesto postoji.

e sada gospodo ateisti ja vas pitam kako je ovo moguce?

a vernike pitam da li je ovo ok cime se sluzi ova zena, jer koristi karte?

kod mene je dolazio pop jer su komsije bacali razne cudne predmete u moje dvoriste, i kaze da to sve postoji i da samo vera spasava...:dontunderstand:

ocekujem ismevanja itd itd, i ja bih verovatno pre par godina slicno odreagovao, ali za ovih par godina sta sam sve licno doziveo to nijedan film nema.

ono sto je vrhunac ateizma u ovoj prici je da kazete da gospodja mozda ima kontakt sa nasim "kodom" putem misli? ne poricem i takvu mogucnost, ali iskreno sada verujem u Boga vise no ikada...

a vernike pitam da li je ovo ok cime se sluzi ova zena, jer koristi karte?
:
Izgleda da nije u redu jer se bavi vračanjem.

e sada gospodo ateisti ja vas pitam kako je ovo moguce?
Tako što Bog povremeno dozvoli i vračarama da nešto "vide" kako bi testirao vjeru ljudi, tj. da li će poslušati Gospoda da ne idu kod vračara ili će se prvom prilikom oglušiti o volju Božju.

verujte da je moja sestra ostavila 1k din u saksiji i da joj je ova zena vratila te pare, ona ne siri krug ljudi da znaju za nju, samo uzi krug, porodica i najbolji prijatelji...

- - - - - - - - - -

Izgleda da nije u redu jer se bavi vračanjem.

Tako što Bog povremeno dozvoli i vračarama da nešto "vide" kako bi testirao vjeru ljudi, tj. da li će poslušati Gospoda da ne idu kod vračara ili će se prvom prilikom oglušiti o volju Božju.

I ja mislim, ja sam joj pricao da ne ide, ali zensko je tako naivno i ide na svaku glupost...

doce za par dana kod mene i bas cu da je ispitam zasto koristi karte.

Ebote moram da postanem vrac, shaman il tako nesto.

Da lecim nerotkinje i mlatim pare :lol:

sprdaj se koliko god hoces, ovo je za mene najveci dokaz da Bog postoji, posle jos nekih cuda koje sam licno video, oladi slobodno, misli sta hoces i da ces nestati kada umres, sve je tako logicno e, da nestanes kad umres, zamisli sebe da nestanes, je l' mozes to da zamislis? :lol:

neki naucnici tvrde da je svet oko nas kreacija nase maste, drugi kazu da smo virtuelna improvizacija ugasenih zvezda, da crne rupe poseduju sav kod svemira, a vecina ttvrdi da je nesto moralo stvoriti sve i da je nestajanje nemoguce, ili se regenerisemo, ili je sve kao po bibliji/kuranu idr.

sprdaj se koliko god hoces, ovo je za mene najveci dokaz da Bog postoji, posle jos nekih cuda koje sam licno video, oladi slobodno, misli sta hoces i da ces nestati kada umres, sve je tako logicno e, da nestanes kad umres, zamisli sebe da nestanes, je l' mozes to da zamislis? :lol:

neki naucnici tvrde da je svet oko nas kreacija nase maste, drugi kazu da smo virtuelna improvizacija ugasenih zvezda, da crne rupe poseduju sav kod svemira, a vecina ttvrdi da je nesto moralo stvoriti sve i da je nestajanje nemoguce, ili se regenerisemo, ili je sve kao po bibliji/kuranu idr.

"Dokazi su papirici, a ti Panticu si budala" - Tesna koza ebemliga koji deo.

to rekla kazala je dokaz isto ko sto je dokaz da je Pera postar ebo komsiku Milunku to sto baba Stevka sa 15 sprata kaze, a nema baterije za slusni aparat i macka joj pre dve godine polomila naocare.

uzmi listu 100 najvecih ljudi svih vremena, mozgova nad mozgovima, kako je 80% tih mozgova nad mozgovima verovalo u Boga, a ti koji ne bih da te omalovazam, ali pretpostavljam prosecan covek ne veruje, jer mu biblija nije logicna?

Biblija i ne mora biti tacna, mozda ju je starno pisao ko god je hteo, ali siguran sam da nesto postoji i drago mi je da to nesto postoji.

- - - - - - - - - -

"Dokazi su papirici, a ti Panticu si budala" - Tesna koza ebemliga koji deo.

to rekla kazala je dokaz isto ko sto je dokaz da je Pera postar ebo komsiku Milunku to sto baba Stevka sa 15 sprata kaze, a nema baterije za slusni aparat i macka joj pre dve godine polomila naocare.

care, licno iskustvo alo? juhu

nije mi rekla Milojka sto sam jednom ovce cuvao sa njom, nego rodjena sestra, i najbolja drugarica, a i imam i licnih iskustava oko toga...

Back