Atasrb

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Treba nama ovde svima jedan Atasrb, da nas sve kompletno polije katranom i perjem! Dosta, bre, **oko, ne svadjajte se više!!! Hoćete li se i u staračkom domu keziti jedan drugome i ismevati??!!! Ovo prevazilazi sve granice polemike i dobrog ukusa, a ovaj forum upravo jeste oličenje našeg društva!
I nemoj da misliš da baš ti nisi zaslužio katran i perje!

vidiš zex ovo ti nije loša ideja... ovo bi naši vajni političari trebalo da pročitaju i da se ugledaju na kemala i njegove reforme turskog društva, pa će možda jednog dana kao on imati neki anitkabir ovde u srbiji u pocast onome sto su uradili za zemlju.

Inace, za one koji ne znaju, Kemo je celu vladu (mislim i dobar deo parlamenta) oterao na jedno ostrvce i tamo ih drzao gotovo tri meseca (ili nesto duze) dok se nisu dogovorili oko toga STA JE ZAISTA NAJVAZNIJE ZA DRZAVU!

Tako treba i sa nasim politicarima, ali sad je kasno, jer - čini mi se rođače da je standard pokvario ljude, jedu *ovna i sanjare...
Treba svim politicarima od reda oduzeti SVE privilegije, ukinuti imunitet i prisiliti ih da se slože oko najvažnijih stvari.
Bas da vidim ko misli da bas njegovi ne treba to da urade jer su jedino oni u pravu...

Ниси у току зекс, око најважнијих ствари за државу СВИ СУ ЈЕДНОГЛАСНИ... о чему ти то...

Nikad se mi srbi necemo sloziti jer smo mnogo mali.Jedini nacin da opstanemo je da ne ratujemo i da budemo u dobrim odnosima sa jedinom svetskom silom~Amerikom i sa buducim svetskim silama~Rusijom i Kinom.

sumadinac5:
Nikad se mi srbi necemo sloziti jer smo mnogo mali.Jedini nacin da opstanemo je da ne ratujemo i da budemo u dobrim odnosima sa jedinom svetskom silom~Amerikom i sa buducim svetskim silama~Rusijom i Kinom.

daj Boze da nisi u pravu za prvu recenicu.
A za ovo drugo - O.k., 90% si u pravu, treba razvijati "jeguljastu" diplomatiju...

Zex:
Treba nama ovde svima jedan Atasrb, da nas sve kompletno polije katranom i perjem! Dosta, bre, **oko, ne svadjajte se više!!! Hoćete li se i u staračkom domu keziti jedan drugome i ismevati??!!! Ovo prevazilazi sve granice polemike i dobrog ukusa, a ovaj forum upravo jeste oličenje našeg društva!
I nemoj da misliš da baš ti nisi zaslužio katran i perje!
Ata what :shock:

n035.gif

c020.gif

n040.gif

:mrgreen:

Back