Asus amd a88xm-a matična sa 8gb ram a vidi samo 4 (kako rešiti)

Kako nema veze kad si uzeo procesor koji ne podrzava vise od 1333, a memoriju od 1600. I sad da nagadjamo sta jos ne podrzava. Bolje da si uzeo polovan phenom.

na ovoj slici se jasno vidi na koliko mhz rade memorije (ako nisi video ovu sliku izvini)
a sto se tice procesora i voltaze s tim se nebi zajebavao dok nedobijem tutoriajal koji jasno govori sta da radim

eto pozivam učesnike teme da mi pošalju tutorijal da li video ili tekstualni pa da probam i to

na ovoj slici se jasno vidi na koliko mhz rade memorije (ako nisi video ovu sliku izvini)
a sto se tice procesora i voltaze s tim se nebi zajebavao dok nedobijem tutoriajal koji jasno govori sta da radim

eto pozivam učesnike teme da mi pošalju tutorijal da li video ili tekstualni pa da probam i to
Probaj,ako imas gumicu za brisanje grafitne olovke.Obrisi polako stapove RAM-a,sa obe strane.

Kako nema veze kad si uzeo procesor koji ne podrzava vise od 1333, a memoriju od 1600. I sad da nagadjamo sta jos ne podrzava. Bolje da si uzeo polovan phenom.

jeste da za ovaj procesor u specifikaciji pise da podrzava 1333mhz ali nista drugo sem toga no ipak mislim da ako se ubode 1600 radice s tim da bios automatski skida na 1333mhz... e a ono sto mene sada zanima kako i da li moze ili treba da se podesi procesor da rade oba cipa u dual-u jer kao sto je vec neko rekao ram kontroler je u procesoru

Back