Astronaut izdao album sa svim pesmama snimljenim u svemiru

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.259
Kanadski astronaut Kris Hadfild je 2015. godine objavio svoj prvi album, koji je u potpunosti snimljen dok je bio u orbiti. Ne samo da je bio prvi Kanađanin koji je hodao svemirom, već je i talentovani muzičar koji je postao viralan sa naslovnom stranom filma Dejvida Bouvija "Svemirska čudnost" (Space Oddity). Hadfild je proveo 144 dana na Međunarodnoj svemirskoj stanici snimajući svojih 11 originalnih pesama za svoj prikladno naslovljen album Space Sessions: Songs for a Tin Can.

Meni je sve ovo veoma impresivno i zanimljivo te stoga i posebna tema

Kanadski astronaut Kris Hadfild je 2015. godine objavio svoj prvi album, koji je u potpunosti snimljen dok je bio u orbiti. Ne samo da je bio prvi Kanađanin koji je hodao svemirom, već je i talentovani muzičar koji je postao viralan sa naslovnom stranom filma Dejvida Bouvija "Svemirska čudnost" (Space Oddity). Hadfild je proveo 144 dana na Međunarodnoj svemirskoj stanici snimajući svojih 11 originalnih pesama za svoj prikladno naslovljen album Space Sessions: Songs for a Tin Can.

Meni je sve ovo veoma impresivno i zanimljivo te stoga i posebna tema
Nil Armstrong je takodje pevao u svemiru.
mada kvantna fizika ima drugacije objasnjenje za to...
Svi mi smo u svemiru cela zemlja, tako reci svi kada pevamo, pevamo o svemiru i u svemiru.
Zvuk je oscilacija, vibracija energije, svemir je vakum ispunjen atomima naelektrisane energije, nauka ima specifican naziv za to o cemu govorim ali isto je.
kada se zvuk proizveden atomima rastvori na milion malih nevidljivih cestica koje mogu da razbiju stakla i sve ostalo, whatever, te cestice vibriraju i osciluju u prostoru, ako naidju na negativnu energiju oni materiju preuvelicavaju u zvuk.
pametnom dosta.

Back