Astroloske pikanterije

ILIJADA:
zna li neko da mi protumaci SA u I u Aq, opozicija MA u VII u LE i obe kvadrat NE u IX u SC, to je T kvadrat, ali sta znaci, pitam svugde, ali odgovora nige, mozda ovde neko zna?? Zahvalna pocetnica. :roll:

Da li si imala dedu sa oceve strane koji je bio jako bogat ili jako siromasan...ili je bio jako bogat pa je osiromasio iz nekih razloga , ili obrnuto?
ostavi mi podatke na priv,molim te, htela bih da vidim tvoju kartu, hvala

ILIJADA:
pa tacno je ovo drugo, u VII imam i UR i PL i MA i svi R, a MO u Vi u VIII 60 sa MA i oba inkonjukcija JU u Pi u II. Sve bolje od boljeg. Ima li neki savet povodom toga??? :?

"Прст Судбине, односно, Божји Прст, јод је звездана конфигурација аспеката, који је од велике помоћи човеку приликом одрастања и сазревања, међутим, секстил који служи као основица је стидљив и ненаметљив, понекад голуб на грани, а врх конфигурације (апекс), спој два неспоја, делује зстрашујуће, исувише оштро и недостижно, јер зрачи тајном, привлачи и одбија истовремено. Прст Судбине је аспект враћања у прошлост, сусрета са старим познаницима, љубавницима, ситуацијама, јер се човеку нуди употреба и примена позитивног искуства из прошлости, што се обично и дешава свакоме ко „понови разред“.

Човек мора да се врати уназад и очисти, врати, или одради дугове.

Враћање на старо је понекад „страшно“, али је добро, што бар постоји шанса за сусрете са људима са којима смо се некада сретали, у току путовања душе ка вечности, јер су ретка појава само једнострани дугови, а дугови се морају измирити.

Сусрети са људима које већ знамо, али и са ситуацијама, кроз које смо већ прошли, али их нисмо схватили, наравно, када се ради о враћању дугова, шта ће друго, него да нас узнемире и протресу, било у негативном, било у позитивном смислу, јер је Божји прст својеврсно – шапутање, дошаптавање, суфлирање, упозоравање у циљу изласка на прави пут еволуције душе.

Догађаји и људи, које сусрећемо под утицајем Прста Судбине су наша неминовност, јер утичу на подсвест, на потиснуте радости и страхове, а у резултату имају Истинске дубинске промене у нама самима.

Планетe, активиране конфигурацијом Божји Прст пружају човеку невидљиву подршку Космоса и једино од самог човека зависи, хоће ли искористити шансу која му се пружа, јер за све у животу мора да постоји шанса - за жетву и за сетву. Звезде усмеравају, али човек самостално бира и доноси одлуке."[Jasna Kostic]

http://www.astrologus.co.yu/pages/anjaiandrej.htm

sloc:
Vjerovatno te iritiraju, kao i mnoge, nego reci ti nama kako tebi blizanci odgovaraju ili još nije naišao onaj pravi.... :)

He he nasla sam!!! Pa ko ce da sve pohvata jbt. Pa ne odgovaraju mi. Nisam na istoj talasnoj duzini. Sto? A ovo za vodolije nije bas istina prvi decko mi je bio vodolijan....iako nije def idealna kombinacija zanimljivi su mi u pocetku bar:))))
Poz

Pa sta da im radim kad su mutavi. Ne volim ni zenske (cast izuzetcima) ni muske. Volim kad ima nesto u blizancima dodatno ali blizanac jok! :) Ti to predlazes da bi mi oni odgovarali? Ne znam. Zar nije 5 polje vezano za veze pre braka. Ono kao lagane kombinacije i tako to?

a kada netko ima stelijum u 11.kući kojom inače vlada uran?vladar moje 5.kuće mars je u 11.pa mi se skroz neobjašnjivo događaju nagli i iznenadni prekidi veza,tako da mi sve veze vrlo kratko traju i naglo završavaju ,da li ima logike?

Jamacha:
Cuo sam da trigon izmedju Jupitere i Neptuna, pogotovo ako su u Skorpiji i Ribama, govori o zastiti svetog Nikole. Meni je ovo logicno jer je sv. Nikola zastitnik moreplovaca, a sam aspekt provereno daje religioznost i duhovnost
ja imam taj trigon nep. u shkorpiji a jupiter u raku i uvek sam imao srece u saobracaju a u svojoj devetoj godini sam se davio i spasao me covek....

Back