Zašto se dvoumite? Pucajte dok se još mrdam!!
Najzad neko ko nije nameran za "prepucavanje"! Da vam odgovorim redom: Uzorci su stavljeni na CD da čitaocu pruže
i uvid kako se od priloženih tekstova - tumačenja - definicija, može uraditi
i horoskop u pisanom obliku
i pomoću odgovarajućeg profesionalnog astrološkog programa u kome postoji baza podataka sa istim takvim tekstovima.
Postoje dva tipa uzoraka, jedni su dobijeni sa skraćenom bazom podataka (direktno štampanje iz programa - 30 do 40 strana A4 formata), dok je drugi tip - profesionalni, dobijen iz teksta i slika eksportovanih iz programa i, zatim, obrađeni i "uglancani" sa profesionalnim programom za obradu teksta (to nije Word!!!) i, zatim, štampani dvostrano i od tog materijala, nakon koričenja, dobijena knjiga od 230 do 280 stranica A5 formata (zavisi od "bogatstva" astrološke karte osobe kojoj se radi horoskop).
NAPOMENA Pošto program nije u vezi postavljene teme, a ako ste zainteresovani za više podataka i o programu, ili eventualnu prezentaciju, pošaljite mi E-mail direktno, ili me pozovite telefonom - broj sam priložio. (Molim vas, nemojte slati E-mail preko foruma i ne kao privatna prepiska - moju E-mail adresu imate na prvom članku teme).
Što se tiče konkretnog prikaza Sadržaja, to je na ovom forumu skoro nemoguće, ili ja to još ne umem da "odradim" na pravi način, ali,
veoma se trudim oko toga. Svaki forum ima svoja pravila i "cake", neka su očigledna, ali za neka treba eksperimentisati da se dobije pravo rešenje - optimum. Budite strpljivi, pokušaću da u pdf formatu napravim neki tekst koji će bar približno prikazati
Sadržaj.
Video sam jednu sliku natalne karte - UŽAS - ja bukvalno ne vidim ništa smisleno!! Moraću uskoro kod očnog!
U knjizi nema samo jedan Sadržaj - Bookmarks, ima ih više, posebno za svaku oblast definicija - Natal, Sinastrija, Tranzit, Prognoze, Numerologija, Uputstvo za upotrebu elektronske knjige za one koji nisu imali priliku da se sretnu sa takvim načinom komunikacije, i još po neki. Na primer, kada se "razvuče" ceo Sadržaj - Bookmarks za prikaz tumačenja natalnog horoskopa, to treba štampati na bar 50 listova papira. Primer za Sunce - u Znakovima i stepenu Znaka, u Kućama, u Aspektima (konjunkcija, opozicija, kvadrat, trigon, sekstil i inkonjunkcija). Verovatno znate koliko ima čega. Većina stavki ima još i vezu - link prema dodatnim tekstovima, što još više komplikuje da se to prikaže na papiru. Zato se za takav materijal i radi elektronska knjiga - to je skoro nemoguće prikazati tekstualno.
Sve to se ponavlja i za ostale planete, uključujući Lilit, Mesečeve Čvorove, Kiron, Tačku Sreće i valjda nisam neku zaboravio. Ima još, ali neka to ostane iznenađenje kad "otvorite" eBook.
Sve to sad treba ponoviti za Sinastriju, pa za Tranzite, pa za Prognozu, pa za Numerologiju, pa za Piramide i na kraju i za Bioritam -
BOG S VAMA, IMAJTE MILOSTI PREMA MOJIM GODINAMA!!!,
nije mi dosta što su mi oči pobelele dok sam ga napravio, pa još i da vam ga "sažvaćem".
Izgleda da slike ne mogu biti veće, to je ograničenje provajdera - žao mi je!!
Ako želite da vidite veće slike, pogledajte tekst pod NAPOMENA
Da li sam ovim "pisanijem" bar malo pojasnio opštu sliku, ili tek sad nije ništa jasno!